Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
:D Magistrate'in Jelly'yi mimleyerek Winter'i koruma çabasını takdir ettim doğrusu. Ama bu yaratık 4 kare shift yapabiliyor, kayarak ilerliyor; yani aslında Winter'in ipini çekebilirdim (hatta çekecektim de) ama düşününce bu ilkel zekası düşük yaratığın en yakındakine saldırması daha normal geldi bana. Winter şansına hayatta kalıyor; ongoing dmg save kurtarmasa yine de giderdi bir dahaki turda.

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

4 kare shift ne demek yahu move action sanki :D Dwaxer şimdi bu 2ye bölündü ya hasarlarıda bölündü mü? :evil: Birde daha sonra bunları da 2ye böldürtme çok yer kaplıyorlar :-P :D (daha doğrusu alanı kısıtlıyorlar)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:4 kare shift ne demek yahu move action sanki :D Dwaxer şimdi bu 2ye bölündü ya hasarlarıda bölündü mü? :evil: Birde daha sonra bunları da 2ye böldürtme çok yer kaplıyorlar :-P :D (daha doğrusu alanı kısıtlıyorlar)
:D Süpriz oldu mu size? Hit pointlerini yazdım, görebilirsin; hoş olmadı sizin için. :schemes: Yalnız, tahmin edebileceğiniz gibi ben yaratığın özelliklerini uyguluyorum, kendim uydurmuyorum yani bu bölünmeleri, adam yutmaları vs. :)

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Darthu, magistrate'in charge ettiği yere geçtiğini yazmışsın. Yalnışlık oldu galiba :)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dwaxer oraya charge yapamayacağını söyled(akmenostan dolayı)i ve ayrıca oraya geçmezsem onun magistrateye değilde yine bana vurucağını düşünüyorum. Ã?ünkü aralarında kalmış olucaktım :) Kısaca 2side bana vurabilirdi. Crit yeme gibi bir alışkanlığımda avr arada. Mantıklı olanı yaptım :)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Valla en rahat benim, emiyom yaşamları :evil:
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Valla en rahat benim, emiyom yaşamları :evil:
Doğru bak sen ölenden dolayı 1 hp daha kazandın değil mi? :schemes:

Yahu size rakipler zayıf geliyor ha; bu ikisi biri level3, biri level-5'ti!

Ama bütün daily powerlarınızı da harcadınız; biraz daha ilerlediğinizde bakalım karşınıza ne çıkacak? :schemes:
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ya, bu tünel nereye gidiyor. Daha aşağı insek, drowlarla karşılaşıcaz nerdeyse :D
Direk iniyoz mu ne?
şu kristalleri almadan hiç bir yere gitmeyelim :D Paramız olur.
Rest de çekebiliriz burda, uygun...?
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Dwaxer ben sana hplerimizin daha çok olduğumuzu söylemiştim ama sen eklememişsin sanırım yani Winter'ın hpsinin daha çok olması lazım değil mi ?
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Valla artık çıkak şurdan yahu :D Daha çıkacakmı yaratık?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ya şu HPleri hep tekrar tekrar kopyaladığımdan oluyor böyle. :-P

Arkadaşlar bu mağaralar kilometrelerce uzayıp gidiyor. Bazen sağa sola kısa çıkmaz sokaklar oluyor ama onları belirtmeye gerek yok. Nereye gideceğiniz ve ne kadar gideceğiniz süpriz tabii ama şunu belirteyim zombilerle olan kısımda hatırlarsanız iki yol ayrımı vardı;(aslında 3 taneydi) ta o zamandan beri gidilecek alternatif yolların sonunda nerelere çıkacağı belliydi. Yani daha önünüzde yol ayrımı çıkacaktır (ip ucu) Yani ihtimalleri ben biliyorum ama neresi olduğunu tabii bilemem henüz. Fakat zombilerin orda diğer halatlı yerden karşıya geçerek gitseydiniz başka ihtimallere doğru gidecektiniz, hatta o uçuruma inip de başka bir yoldan devam edebilirdiniz. Vs, vs... :D

Arama tarama yapmayı daima hatırlayın; ben Perception Checklerinizi Take-10 yapıyorum; o da asla bir şeyi gördürmüyor size! Winter'in lap diye yaratığın üzerine basması gibi...

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dwaxer, benim damage'ıma Warlock Curse'umu eklememişsin :)
Üç oyun yönetiyorsun tabi haliyle zordur :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Dwaxer, benim damage'ıma Warlock Curse'umu eklememişsin :)
Üç oyun yönetiyorsun tabi haliyle zordur :)
+1d6 eklemiş olmam lazım. :roll: eklemedim mi yoksa?

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote: Tiefling, yaratığı lanetler ve saldırır. Warlocks Curse and Hellrish Rebuke)
Dövüş bittiğinde, arkadaşlarımın healing surgeleri kalmazsa kendimden veriyorum.
Mark bu nasıl oluyor, Warlockların bir özelliği mi?

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Mark'ın yarattığı özellik :D Ne denir? Markın house rolesi :D
Post Reply