.
Devrimk, bu gölge yaratıklar da nedir? Shadow denilen yaratık mı? Ben kalkanımın dışına "Light" büyüsü yapmıştım, projektör gibi aydınlatması lazım oraları.
.
Daylight büyüsü olsaydı, o zaman işler değişirdi.
Template (kalıp) denilen bir olay var, bunu herhangi bir yaratığa ekleyebiliyorsun.
Başına "Gölge" yazdığım yaratıklar bu kalıba sahip.
Hide in Plain Sight denilen göz önünden yok olma yeteneğine sahipler.
.
Peki bu yaratıkların özelliklerini biz bilmiyoruz anladığım kadarıyla, o yüzden tutup da şimdi (zaten light büyüsünü önümü rahat göreyim diye yapmıştım) light olmadı daylight yapayım desem hilekarlık olur değil mi? Yani daha önce böyle bir yaratıklarla karşılaşmamışız gibi, haklarında bir şey bilmiyoruz gibi rol kesmemiz gerekiyor?
.
dwaxer wrote:.
Peki bu yaratıkların özelliklerini biz bilmiyoruz anladığım kadarıyla, o yüzden tutup da şimdi (zaten light büyüsünü önümü rahat göreyim diye yapmıştım) light olmadı daylight yapayım desem hilekarlık olur değil mi? Yani daha önce böyle bir yaratıklarla karşılaşmamışız gibi, haklarında bir şey bilmiyoruz gibi rol kesmemiz gerekiyor?
.
Aslında gölgelere saklanıp kayboluyorlar, dolayısıyla ışık tutmak akla gelmeyecek bir şey değil. Fakat köpek koklayarak yerini bulacağı için şu anda gerekli değil.
.
Devrimk ben yaptığımız büyülerden hangilerinin süresi bitti tam bilemiyorum haliylen. Eğer Bless, vs filan bittiyse o zaman yeniden yapmaya niyetim var arkadaşlara coşkuyu vermek açısından.
.
Dwaxer Olaf'ın büyüsünü değiştirdim, Wulfgar turda 50ft. gittiği için bir daha yakalama fırsatı olamayacaktı. Bu tur size şanssız zarlar geldi umarım öyle devam etmez.
dwaxer wrote:Arkadaşım sen eskiden Rage+Shift gibisinden bir şeyler yapardın, pençelerin filan çıkardı? (başka bir senaryoda mıydı o yoksa? )
Geçen sefer hırsızların karşısında ibibik gibi kaldım o yüzden sona saklayayım demiştim.
Bu seferde biraz fazla saklamışım anlaşılan.
Döndüğümde o kadın pençelerimin tadına bakacak!
.
Wulfgar amma kaçmış yaa, şimdi hariyaya baktım da tabanları yağlamış resmen. :schemes:
Saydığım kadarıyla bu son yaptığım "Magic Circle against Evil" büyüsüyle 1. ve 2. level slotlarım tükendi.
Arkadaşlar (özellikle Darthu ve Yenendit) bana 10 ft yakın durursanız kötülerin şerrinden korunursunuz.
Ben sanırım kapının eşiğine gelebiliyorum büyümü yapmadan önce?
dwaxer wrote:.
Wulfgar amma kaçmış yaa, şimdi hariyaya baktım da tabanları yağlamış resmen. :schemes:
Saydığım kadarıyla bu son yaptığım "Magic Circle against Evil" büyüsüyle 1. ve 2. level slotlarım tükendi.
Arkadaşlar (özellikle Darthu ve Yenendit) bana 10 ft yakın durursanız kötülerin şerrinden korunursunuz.
.
Dwaxer, Magic Circle against Evil 3. seviye henüz yapamıyor olmalısın.
dwaxer wrote:Saydığım kadarıyla bu son yaptığım büyüyle 1. ve 2. level slotlarım tükendi.
Evet değiştirdim Prot. from Evil yaptım, diğer arkadaşlar 10 ft yakın durmanıza gerek kalmadı, işler değişti çünkü
.