Wahşi Batı ......................... muhabbet, yorum...

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome nerede başlıyorsun oyununa?
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Boğa Avcısı ayı postunun 20$ edeceğini ayrıca etinin lezzetli olduğunu düşünür, ama ayı tehlikeli bir hayvandır.
Boğa Avcısı, yayını çıkardı, oklarından birisini yerleştirdi.
"Gel bakalım babana!"
Okunu bıraktı.
İşte bunu diyorum Edmond! :mrgreen: Senin etin ne budun ne ki, bir ayıya saldırıyorsun?
Ondan sonra da oynattığın karakterler patır patır dökülüyor.

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Yok sığırın sahibi varsa iade ederiz diye ??? koymuştum. :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Yok sığırın sahibi varsa iade ederiz diye ??? koymuştum. :D
:schemes: Evet anladım, ne kadar incesin. Güzel.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:
Boğa Avcısı ayı postunun 20$ edeceğini ayrıca etinin lezzetli olduğunu düşünür, ama ayı tehlikeli bir hayvandır.
Boğa Avcısı, yayını çıkardı, oklarından birisini yerleştirdi.
"Gel bakalım babana!"
Okunu bıraktı.
İşte bunu diyorum Edmond! :mrgreen: Senin etin ne budun ne ki, bir ayıya saldırıyorsun?
Ondan sonra da oynattığın karakterler patır patır dökülüyor.

.
Edmondun yeni yapacağı karakter ismini söylüyorum "Bahtsız Avcı" :D encounter olarakta kutup ayısı çıkmasını rica ediyorum dwaxerdan.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ya, arkadaş kendi saldırdı ayıya! :D Ayının bölgesine girmedikten sonra, ne olacak ki, hemen uzaklaşırsın. Nitekim Tersyuz sen de bir Pumaya rastlamıştın hatırlarsan, ve hemen tabanları yağlamıştın. :mrgreen:
.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:.
Ya, arkadaş kendi saldırdı ayıya! :D Ayının bölgesine girmedikten sonra, ne olacak ki, hemen uzaklaşırsın. Nitekim Tersyuz sen de bir Pumaya rastlamıştın hatırlarsan, ve hemen tabanları yağlamıştın. :mrgreen:
.
Zeka 20 boşuna koymadık. :D
Bunları karakter kağıdıma almış gibi yazdım, ama rp'ye atmadım sonra Teksas'tan alırım köpeği filan. 8)

1 adet derringer 80$
1 adet av köpeği (Chucky) 120 $
1 adet doktor çantası 100 $
8 dinamit 80$
1 Köstekli müzikli saat 20$
1 zemberekli saat 10$
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Evet Boston'dan da alabilirsin Tersyuz; büyük kasaba orası.
Tabii saatim var dinamitim de var saatli bomba yaptım! diye bir şey olamaz! Zaten en basiti fitil kullanmak bir metresi bir dakikada yanan fitil de var, metresi 1 saniyede yanan da var. Fitilin boyunu ayarlayıp yakarsın. Saatli bomba yapmak ise ekstradan zahmetli bir iş. İcatların için teknik detayları yazman lazım (ben mühendisim ona göre) kontrol edeceğim bakalım mantıklı bir şey mi yaptın? Belki de sonucu sana ancak cihazı denediğin zaman söyleyeceğim. Teknolojiyi de biliyorsun kovboy zamanı şartları düzeyinde.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Zaten o özel bi durum her zaman kullanılcak bişi diil.
ama ben normalde saatli bomba yapmasını bilmiyorum ki? :-o
Nasıl yapıldığını ne biliim? :)
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

dwaxer sen beni nerede bulmak istiyorsan orada başlayayım. Birde karakterse ilginç bir şekilde pokere vermemişim bu inanılmaz dalgınlığımı senin büyülü ellerinin çözmesini ve mümkünse zar kart özelliğime +5 ekleyip hızlı nişandan 5 çıkartmanı reca edecektim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:dwaxer sen beni nerede bulmak istiyorsan orada başlayayım. Birde karakterse ilginç bir şekilde pokere vermemişim bu inanılmaz dalgınlığımı senin büyülü ellerinin çözmesini ve mümkünse zar kart özelliğime +5 ekleyip hızlı nişandan 5 çıkartmanı reca edecektim.
+20 kumar özelliğine vermişsin zaten, 25 mi yapmak istiyorsun? Bir de pokerden anlıyorsundur umarım az da olsa? :schemes:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aslında hiç anlamıyorum ve yeni halii attım. Birde karakter tahlili koydum. Bu özellik sayesşnde karşmdakinin ne işler çevirdiğini anlayabileceğim. Aslında dikkat diye koyacaktım adamın üstündekileri ve hareketlerini bana uzun uzun tarif edesin diye. Ama bu işten kaçacağını düşündüğümden yapmadım. Eğer dikkat diye bir özellikle adamların üzerlerinde ne var ve bir şeyi derken nasıl hareketler yapıyor onu anlatacağım diyorsan, yprumlama işlemini kendim yapmaya çalışarak oynamayı tercih ederim. Aha yalan söylüyor zarından daha güzel olur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Dayanım: 4
Hilebaz gnome! :D

Kişilik (6 adet) özelliklerine: Toplam 80 puanı dağıtıyorsunuz. (Her biri en az 5, en fazla 20 olabilir)

Sanırım bir ateşleyici yapmak lazım saatli bomba için. Saat almıyorum o zaman fitil alıyorum çeşitli uzunluklarda. Alahalla bombacı oldu karakter birden. :-o

Bu bilim-milim uğraşmasam mı acaba? Akıl verin a dostlar. İzcilik-gizlenme filan alıp kendimi iyice ödül avcılığına mı vursam? :evil:
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Arkadaşım başkalarından akıl alacağına içinden nasıl geliyorsa öyle geliştirsene kendini, kararsızsan yazı tura ya da zar at. :-P

Darkgnome dikkat diye bir özellik olmasın lütfen? Yani beden dili filan diye bir ihtisas var ama o zamanlar yoktu öyle bir şey. Sosyoloji antropoloji psikoloji...
Bir de sen karşı cins karakter oynatabilecek misin? (hiç sanmıyorum) İstersen yol yakınken erkek karakter hazırlayalım? Yanlış anlama, ben sadece kimsenin karşı cins karakteri güzel oynatabileceğini sanmıyorum, sırıtıyor en azından.

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

niye ben çok güzel oynatıyorum :-P
Image
Post Reply