Ufak bi Öadır
majenta önden giderken arkadan birses duydu ve döndü."rahibin cübbesine ihtiyacı var kender." şovalyenin kenderin elinden adamın cübbesinin eteğini çektiğini ve gidebiliriz diye kafasını salladığını gördü.majenta da tamam diye kafa salladıktan sonra yürümeye devam etti.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Gnom rahip muzip bir ifade ile oraya gelir... Vaay bee ben uyurken eğleniyordunuz demek ben olmadan.... Cübbe mi istiyon İsKender kardeş. Gnom belli belirsiz sözler mırıldanır. İsKenderin üzerinde ona oldukça bol gelen bir cübbe belirmiştir. rahip cübbesine benzemektedir ama üzerinde işaret yoktur ve gücü de yoktur. Eğer bana ait olsa sana esas cübbeden de verirdim kardeş ama bu Lord Dragonfire ın izni ile veriliyoo ve o da sadece rahiplerine bunu edinme izni veriyoo. Ne dersin rahiplik eğitimi almak ister misin??
Neyse bu akşam bir şeyler çalayım uzun zamandır çalmamıştım. Rahip zamanın fısıltısını eline alır. Flüdün zar zor duyulan bir tını ile çalınmaya başlar bir ağlama sesi çıkarıyor gibidir. Bir yokoluştan bahsediyordur. Neyin yok oluşu olduğunu anlamazlar ama yololan neyse onun çektiği acılar tüm dinleyenlerin kalbini kaplar. Ã?ekilen acıyı ve gösterilen onurlu direnişi hissederler ve aynı zamanda kaçınılmaz kaderi. Flüt en sonunda ses tınısı gittikçe azalır sonra son bir defa sesi yükselir. ve susar. Dinleyicilerden biri bu ne ile ilgili idi diye sorar gnom da şarkının etkisindedir. Bilmiyom der bazen sankim flüdün kendi iradesi var gibi geliyo.. Neyse Kender kardeş sen de flüt ister misin bak cidden ilginç bulabilirsin. Sende de bir ozan ruhu olabilir gibi geliyo bana en azından bi dene bence... : )
Neyse bu akşam bir şeyler çalayım uzun zamandır çalmamıştım. Rahip zamanın fısıltısını eline alır. Flüdün zar zor duyulan bir tını ile çalınmaya başlar bir ağlama sesi çıkarıyor gibidir. Bir yokoluştan bahsediyordur. Neyin yok oluşu olduğunu anlamazlar ama yololan neyse onun çektiği acılar tüm dinleyenlerin kalbini kaplar. Ã?ekilen acıyı ve gösterilen onurlu direnişi hissederler ve aynı zamanda kaçınılmaz kaderi. Flüt en sonunda ses tınısı gittikçe azalır sonra son bir defa sesi yükselir. ve susar. Dinleyicilerden biri bu ne ile ilgili idi diye sorar gnom da şarkının etkisindedir. Bilmiyom der bazen sankim flüdün kendi iradesi var gibi geliyo.. Neyse Kender kardeş sen de flüt ister misin bak cidden ilginç bulabilirsin. Sende de bir ozan ruhu olabilir gibi geliyo bana en azından bi dene bence... : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Gnom gülümser.. Kender kardeş rahiplik tanrı ile bütünleşmeni sağlar yani zaman kavramı ile. onun gücünün içinde aktıını hissedersin. yaa öle işte.. O güç zaman zaman sana yol gösterir. Ve bazen onun doğru olanı sölediini bilirsin ama genel yaşamında değişen başka bir şey olmaz hobilerin yine aynı kalabilir... (zaten kötü değiller.. ve nasıl ben gnomsan sen de kender kalırsın..) Eee gnomu rahip yapsan yine gnomdur demiş eskiler : ))
HARBE GİDEN
Gorath tiksinti ile kendere baktı.Bu aralar bu solucanlardan çok fala görmeye başlamıştı.Baltasını çekti ve sinirini denetleyemeyerek kendere doğru savurdu.Kender baltadan eğilerek kaçtı.Yeniden baştasını savurdu ve ufak yaratık kapıya doğru kaçarak ondan kurtuldu.Bir an sonra kapıdan "Bu iş çok eğlenceliydi.Yeniden yapamazmıyız?"diye bir ses duyuldu ve cüce hızla kapıdan fırlayarak kenderin peşine takıldı.Onu bir yakalarsa ufak parçalarına ayıracaktı....