Zamanın Kulesi

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

rp dışı:eğer alıcak olursam bu eşyaların içeriklerini ben mi seçiyorum,sizmi söylüyorsunuz.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Eşyalarda kendi büyüleri dışında bir etki sezemez.Bunun şaşırtıcı olduğunu düşünür,ne gibi bir çıkar olabileceğini anlamaya çalışır bu ufak cömertlikte..."belkide sadece iyi niyettir"der omuzlarını silkerek,tedbir iyidir ama paranoya değil, ve şişelerden birine uzanır.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İstediğin eşyayı seçiyorsun ve onları kulandıktan sonra tekrar seçiyorsun. Evet üst düzey büyücü için bu hediyeler basit gelebilir ama her büyünün ek bir değeri vardır. Eğer bunu doğru kullanmasını biliyorsan. Daha fazlası ise sadece içinde lordumun inancını hissedenlere açıktır. Kuleye çıkmaya çalışabilirsin ama bir üst kata eğer inancın yoksa asla varamayacaksın. Eğer içinde inanç olduğunu düşünüyorsan tapınağa gitmeni öneririm.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Sağlık iksiri olduğunu tahmin ettiği şişeyi cebine atar,Bakalım üst katlarda
neler var diye aklından geçirirken,daha yukarıya çıkamıyacağını fark eder...işte bundan hoşlanmamıştır..."bu bana inancı satın almak gibi geldi"
der yüksek sesle,"Yoksa gücünün yetersiziliğimi seni bu yola itti,değilse bu pazarlık niye,sanırım bunu biraz daha düşünmem lazım,nihayet inancıma layık bir tanrı bulduğuma inanmıştım...yazık".Sözlerinin bitmesiyle birlikte çıkışa doğru yönelir...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Tam çıkışa doğru giderken zihninde berrak ve hoş tınılı bir ses duyar."Eğer inancına layık bir tanrı bulduğuna inanıyorsan-ya da daha önce inanmışsan- neden gidip bağlılığını sunmaktan çekiniyorsun?Buraya seni gelmen için kimse seni zorlamadı ve kalman için de zorlamayacak."Bir anlık sessizlik." Lordum inanç satın almaz, ama inancın varsa bunu açıkça sunmanı ister."Ses yavaşça soluklaştı."Tapınğa ya da buraya geri gelmeni bekliyor olacağım...Düşüncelerinin seni doğru olana yönlendirmesi dileğiyle..."
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İnancı satın almak.. Erethan bunları inancı satın almak olarak görüyorsan.. Sırf bu hediyeler için inanlar zaten bizden değildir. Üst katlara gelince o katlardaki güçler sadece onlaı kaldırabilenler içindir. Kullanacak bilgeliğe sahip olmayana güç vermek ona kötülük yapmaktır.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Zor zamanlar... Garip şeyler oluyordu. Hayatın kendisi bir sınava dönüşmüştü. Kayıplar acıydı ama belki de böyle olması gerekiyordu. Kendisi de bu sınavı geçmiş sayılırdı. şimdilik... Kuleye birkez daha yürüdü. Bir kez daha vardı ve bir kez daha çıktı merdivenlerden. Kürelerle yeterince ilgilenmiştim sanırım diye düşündü. şimdi biraz daha yukarıya çıkalım.. Ve üst kata doğru yola çıktı...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Merdivenleri çıktı ve bir sonraki katın kapısına geldi.Eli tokmağa giderken kapı karşısında açıldı.İçeri girdi ve içinde zamanın farklı aktığı bir sürü cam bölmeyle karşılaştı.Bir cam bölmenin içinde hızla bir çiçeğin solmasını izledi.Başka bir bölmedeyse bir sineğin kanat çırpışları görebiliyordu.Zihninde bir ses işitti."Aynı anda iki cam bölmeyi açma." Bölmeleri daha dikkatli inceledi ve bölmelere koyacağı her hangi bir nesne veya canlı için zamanın akışını hızlandırıp yavaşlatabileceğini farketti.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

yüce rahip içeri girer uzun zamandır buraya gelmek istiyordum ama fırsat bulamamıştım aaa merhaba majenta
çok zaman geçti çok şey değişti...
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Başrahibin içeri girdiğini hissetmişti.Ve başrahibin karşısında belirdi. Merhaba dediğini duydu.o da "Merhaba" dedi.
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

merhaba majenta nasılsın uzun zamandır kısa bir konuşmaya fırsat bulamamıştık değil mi?
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

"yaşadığımız olaylardan sonra nasıl olunabilirse öyleyim...."Bir süre boşluğa baktı. Sonra kendini toparladı."konuşmak istediğin konular mı var?"
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ewet biliyorsun şu anda bir rahip eğitiyorum onun hakkında birşeyler istemek/önermek için gelmiştim
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

"evet biliyorum.Galiba eğitimini tamamlamak üzere.Ne diyordun?Devam et..."
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

ona aynen bizim büyülü Dragonfire eşyalarının benzerinden bir yay wermiştim onun içine aynen büyü yüklesek nasıl olur ama rahiplik sınawını bitirdiği zaman
Post Reply