Işığı kalbinde taşıyıp ona hizmet edenlere
Sözlerin, içindeki gizli yönetme ve hükmetme hırsını açığa vuruyor... Bu yüzden mi karşı tarafımdasın? Tanrılar tarafından yönetilmek yerine insanları "kendin" mi yöneteceksin ölümlü?Endrin wrote:Işığın erdemleriyle ahmaklaşmayacak bir hükümdar mutlaka bulunur. mesela ben
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Bakın artık şu ışık ve karanlık tarışmasını yapmıyalım çünkü karanlık olmasaydı aydınlık aydınlık olmasaydı da karanlık olamazdı... Birbirlerinden ne kadar uzak görünseler de birbirlerine o kadar bağlılar ki. Karanlıkta yürüyenlerin ışığa saygı duymaları lazım çünkü ışık olmasaydı gölgede olmazdı.
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Beni savunan cevabın için sağol Corax... Aslında cevabın epey doğru ama benim rahiplerimde genelde bir ufak ayrıntı vardır.. Öoğu zaman onların istekleri benim isteklerimle örtüşür.. Böylece benimisteklerimi yaparken kendi kişisel isteklerini de gerçekleştirebilirler..Rahip seçerken ve sonra görev verirken elimden geldiğince bu noktaya dikkat etmeye uğraşırım...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
maskın rahipleri oraya gücü aradıkları için giderler ve gördüğüme göre buluyorlarda. bu esnada mask a hizmet ederler çünkü bizim dünyamızda herşeyin bir bedeli vardır. maskta rahiplerinin iki yüzlü olmasından bence rahatsız olmaz hatta bu onların ibadet şekli bile olabilir. maskın işaretininde iki yüzlü bir maske olduğunu hatırlatırım. bu demek oluyorki hiçbir mask rahibi aman mask beni sevsinde ne olursa olsun diye maska hizmet etmez. mask iki karanlık kişilerin idolüdür. yani olabildiğine çıkarcı...
o rahiplerine güç verir onlarda bu güçle isteklerini yerine getirirler ama maskın hiç iyilik yapmak isteyen birisini rahip olarak seçeceğini sanmıyorum. hem rahipler güçlü olur hem de maskın dünya üzerindeki etkisi. yani bu iş karşılıklı çıkarlara dayanır. ve hiçbir mask rahinbi senin yaptığın gibi aman ben tanrımın yolunda öleyimde isterse başarısız olayım demez(başka bi yazında böle bi şey demiştin(bu yolda ölsem ble)). mask başarı ister kuru ölüm değil.
o rahiplerine güç verir onlarda bu güçle isteklerini yerine getirirler ama maskın hiç iyilik yapmak isteyen birisini rahip olarak seçeceğini sanmıyorum. hem rahipler güçlü olur hem de maskın dünya üzerindeki etkisi. yani bu iş karşılıklı çıkarlara dayanır. ve hiçbir mask rahinbi senin yaptığın gibi aman ben tanrımın yolunda öleyimde isterse başarısız olayım demez(başka bi yazında böle bi şey demiştin(bu yolda ölsem ble)). mask başarı ister kuru ölüm değil.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Çok iyi açıklamışsın Yeminer.... Ben bazı rahiplerimi bazı tanrıların yaptığı gibi aldatmam... Ne istediklerini bilirler.. Ve buna benim bir parçam olarak ulaşabilirler... Ve her şeyden önce kendimi de aldatmam... Ne kadar bir çok insana garip gelecek de olsa tanrılar da bazen kendilerini kandırırlar... Ancak böyle bir lüksü olmayan hırsızların özünü taşıyan ben böyle bir hataya düşmem
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
ve bu yüzden de tek müttefik olduğum tanrısın. bu hatalara düşüp kendilerini kandıranlar elbet bir gün yerlerinden olurlar ve sıradakiler onların yerine geçer. ahmaklara bu dünyada yaşam hakkı yoktur ve biz bunu çoktan fark ettik.
rahiplerin ve sen daha çok yaşayacaksınız mask ve eminim düşmanlarınızı size ne gibi bir kılıkta gelirlerse gelsinler tanıyacaksınız.
ama yine de çıkarlarımız bize yol gösterir değil mi? dün kü müttefiğimiz bu gün düşman, düşmanımız da müttefiğimiz olabilir bu biziz ve kudretimiz.
rahiplerin ve sen daha çok yaşayacaksınız mask ve eminim düşmanlarınızı size ne gibi bir kılıkta gelirlerse gelsinler tanıyacaksınız.
ama yine de çıkarlarımız bize yol gösterir değil mi? dün kü müttefiğimiz bu gün düşman, düşmanımız da müttefiğimiz olabilir bu biziz ve kudretimiz.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Hahahahaaaa gerçekten komik olmuşsun... Mask ve sen misiniz o "biz" dediğin Hahahahaa...yeminer wrote: ama yine de çıkarlarımız bize yol gösterir değil mi? dün kü müttefiğimiz bu gün düşman, düşmanımız da müttefiğimiz olabilir bu biziz ve kudretimiz.
That which doesn't kill you, makes you stronger