Işığın ulu koruyucuları!
Aldatılmadığıma eminim çünkü bu dünya günahlarından dolayı Tanrıların gözünde çok düştü. Evet uzun zamandır söylemediğim bir şey vardı. İnsanlığın sonu yakın çünkü cehennem sonuna kadar doldu. Yakında günahkar ruhları hapsedecek yer kalmayınca son gelecek... Dünyayı yeniden yaratacak son gelecek... İşte o zaman olacaklardan korkun... İnsanlığı ve dünyayı bekleyen korkunç sondan korkun... Ben olacaklara şahit oldum ve bu kadar acı bu kadar vahşet insanlığa çok fazla... Tanrılar bana olacakları gösterdiler ve öfke içerisinde dünyayı kendi yıkımına terk ettiler... Olacakları engellemenin yalnızca bir yolu var... O da Tanrıları yeniden memnun etmek... Son gün gelmeden insanlar günahlarını fark etmeyecekler, ben onların fark etmelerini sağlayacağım... Öünkü din iman adalet'le dolu bir düzenle onları kutsayacağım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Bu kralliklar imparatorluga bagli olacaklar ve hepsi clericlerden olusan farkli irklara ait her dinin bir temsilcisi tarafindan denetlenecekler... Konsey tarafsızlık ve Adalet tanrısı St. Cuthbert'in seçilmişleri tarafından denetlenecek...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Tarafsızlık tanrısı dahi olsa insanlar ve tanrılar onun altında olmayı kabul etmeyecekler. Cehennemlerin dolabileceğiğni ise hiç sanmıyorum. Cennet ,cehennem ve dünya tanrıların varlıkları ile sınırlılar. Tanrılar dünyaya son verirlerse birçoğuda dünyayla yitip gider.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Tarafsızlık tanrısı dahi olsa insanlar ve tanrılar onun altında olmayı kabul etmeyecekler. Cehennemlerin dolabileceğiğni ise hiç sanmıyorum. Cennet ,cehennem ve dünya tanrıların varlıkları ile sınırlılar. Tanrılar dünyaya son verirlerse birçoğuda dünyayla yitip gider.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Bunları hemen algılayabilmeni zaten beklemiyordum. Bakıyor ama görmüyorsun bu çok doğal çünkü sen de sonuçta bir ölümlüsün. Dünyanın sonunu kendi gözlerimle gördüm ve bunu engellemek için gerekirse canımı vereceğim... Kurulacak düzen istediğim gibi sonsuza dek insanlara günahsız adaletli ve huzurlu bir dünya sunar mı bilemiyorum ama mutlak sonu durduracağından eminim. Cehennem ve cennet Tanrılar'ın izin verdiği kadar büyüktür. Eğer Cehennem doldu diyorlarsa bunu yerin azaldığı anlamında değil haddinden fazla ruhun cehenneme gittiği anlamında söylüyorlar demektir... Tanrılar için kulları önemlidir ama onlara saygı duymayan ve onları umursamayıp yasaklarını ve emirlerini dinlemeyen insanlar değerini yitirirler. Kurunun yanında yaş da yanar...Dragonfire wrote:Tarafsızlık tanrısı dahi olsa insanlar ve tanrılar onun altında olmayı kabul etmeyecekler. Cehennemlerin dolabileceğiğni ise hiç sanmıyorum. Cennet ,cehennem ve dünya tanrıların varlıkları ile sınırlılar. Tanrılar dünyaya son verirlerse birçoğuda dünyayla yitip gider.
Her mürid kendi dinine göre yargılanır... Bir tanrı inananına sadakatsizlik emrettiğinde mürit bunu yerine getirirse, Tanrı onun ruhunu kendi yanına alıp saklar... Fakat emirlerinin gereklerini yerine getiremezse Tanrılar kullarını saygısızlıklarından dolayı cehenneme gönderir eğer basitçe anlatmak istersel. Yani cehennemdeki ruhların sayısı dinlerin uygulanmasındaki başarısızlığın bir işaretidir. Bu başarısızlık Tanrıların değil sonsuz bir seçme şansı verilen insanların bu sınırsız özgürlük içinde kaybolup yalnızca ölümlü hayatlarını önemsemeye başlamaları nedeniyle ortaya çıkan hatalarıdır... Kötü taraftaki Tanrılar da savaşı destekliyorlar çünkü onlar da mürit toplamak ve inananlarının onlara sadakat sözü verip eski kafirliklerini affettirmek için yalvarıp yakarmalarını istiyorlar. Affetmeleri çok zor ama imkansız değil... İnsanlık Yaratanlarından gözleri kanayana kadar ağlayarak af dilemezse "son"un gelmesi işten bile değil...quel-shin wrote:tüm tanrıların bçyle bi karar vermesi ilginç.çünkü bazı tanrılar başka tanrılara karşı insanların sadakatsizliğinden zevk duyar.cehennemde ki ruhların fazlalığı ise kötüğün ağır bastığını işaret ediyor.böyleyken kötü taraftaki tanrılar niye bi şavaş istesin?
"Eninde sonunda her ruh bizim adil düzenimiz için savaşacak... Ölü ya da diri..." Özgünüm corax bu sözünün ardından samimiyetine pek inanamıyorum... Hele bir de yanında bir necromencer olduğu düşünülecek olunursa... Aklıma daha farklı şeyler geliyor benim bu savaşa katılacak gücüm zaten yok ama.. dediğim gibi savaş tüylerimi ürpertmeyi sürdürüyor ve bana geçmişte yaşadıklarımı hatırlatıyor.. Ayrıca tanrıların gücü arkanda ise neden böyle korkunç bir güçle ittifak yaptın.. Ve ilk başta söylediklerin tarafsızların da sonlarının kötü olacağı izlenimi uyandırıyor....
İnsanlara özgürlük getirecek bir sistemden söz ediyorsun.. Öncelikle şunu söyleyeyim tapınağımın en üst düzey rahipleri bile sana verilecek bir destek mesajı almadılar tanrıçamızdan tersine tapınak şu anda gelişmeleri dehşetle izliyor ve onun bana ulaşan seslerinden anladığım kadarı ile tanrıçam da bu konu da azuth tarikatına üye nodaril ile ormanların leydisinin müridi fininaire nin durumunu da merak ediyorum... Yine de madem böyle bir isteğin var sana bir teklif getireyim Bu tapınağımın sana barış için sunduğu son teklif bunu kabul edip kasabalara saldırmakta ısrar edersen artık yapacak bir şey kalmayacak sanırım... Öncelikle müttefiğin sothla müttefikliğini bozup onun üzerine yürüyeceksin bu sıreda tapınak sana tüm desteğini verecektir ama sen de ordularını sonuna kadar kullanacaksın... Bundan sonra tapınak seni ve wulodarın niyetlerini anlamak için bir teste sokacak (eğer talep gelirse bu birden fazla tanrının rahiplerince hazırlanan bir test olabilir.. ) eğer testi geçersen on kasabadan birinin yönetimi verilecek... Ancak kasabaya kesinlikle tapınakça alignment testine girmemiş bir kara elf ve başka bir şüpheli ırk sokulmayacak (bunun kötü bi şey olduğunu biliyorum benim de ırkım lanetli ama geçen yıllar bunun gerekli olduğunu öğretti...) Ve bir yılın sonunda on kasaba halkı toplanarak senin yönetimini kabul edip etmediğini açıklayacak eğer etmiyorsa o zaman kasabalardan sessizce gideceksin... Evet oldukça iyi niyetli bir öneri.... Ama tapınak savaşı durdurmak için bu sorumluluğu almaya razı eğer kabul edersen on kasabaya da bu teklifi kabul ettireceğimi düşünüyorum... cevabını bekliyorum Corax...
Evet Tanrıların gücü arkamda... Yoksa şimdiye kadar başardıklarımı asla yapamazdım... Karanlığı bile Tanrıların yolunda savaşmak için birleştirdim. Tanrılar yanımda olmasa bunu asla yapamazdım... Eski barbar bunları asla yapamazdı...raini wrote:"Eninde sonunda her ruh bizim adil düzenimiz için savaşacak... Ölü ya da diri..." Özgünüm corax bu sözünün ardından samimiyetine pek inanamıyorum... Hele bir de yanında bir necromencer olduğu düşünülecek olunursa... Aklıma daha farklı şeyler geliyor benim bu savaşa katılacak gücüm zaten yok ama.. dediğim gibi savaş tüylerimi ürpertmeyi sürdürüyor ve bana geçmişte yaşadıklarımı hatırlatıyor.. Ayrıca tanrıların gücü arkanda ise neden böyle korkunç bir güçle ittifak yaptın.. Ve ilk başta söylediklerin tarafsızların da sonlarının kötü olacağı izlenimi uyandırıyor....
Tarafsızlara bir zarar gelmeyeceğini defalarca kez söyledim yalnızca dini düzenimizi durdurmak için savaşacak kararmış ruhlar zarar görecekler... Ölümlü ve bencil ırkların hükümdarlığını Tanrıların bilgeliğine değişenler de en az hizmet ettikleri kadar acınası varlıklar olurlar kafirlikleri nedeniyle...
Corax sen kendini amacinin dogruluguna o kadar ikna etmissin ki seninle konusmanin imkani yok.
1) Tanrilarin seçilmisi olmanin övünç kaynagi degil bütün hayati karartacak bir lanet oldugunu -zor yoldan, birinci elden- ögrendim ben. O yüzden bununla övünüp durmaktan vazgeç çünkü nasil bir his oldugunu senden daha iyi biliyorum.
2) Ayrica ne demek siz ölümlüsünüz anlamazsiniz?! Sen ölümlü degil misin? Eger bir ölümlüysen "ölümsüz bakis açisini" nasil kazandin sorabilir miyim?
3)Tarafsizlara dokunulmayacagini söylerken ne demek istedigini açiklar misin? Böyle bi durumda taraf olmak veya tarafsiz olmak nasil mümkün olabilir? Sen soylu ruhlu yüce barbar biz zavalli "ölümlüler"in anlayamayacagi bir amaç ugruna yanindaki lanetli müttefiklerinle evlerimizi yagmalarken bizim korkak siçanlar gibi teslim olmamizi mi bekliyosun? Tarafsizliktan anladigin bu mu? Hem ben zaten senin ya da düsmaninin taraftari degilim. Ben sadece kendi tarafimdayim. Yani son derece tarafsiz sayilabilirim. Ama sanirim senin ve benim tarafsizlik anlayislarimiz farkli.
4)Dini düzen fikrini de hiç sevmedim açikçasi. Benim bir dinim yada tanrim yok çünkü. Yanlizca doganin birlesik özüne tapar ve önünde egilirim ben. Yani senin yeni düzen fikrin de sana karsi çikmam için bir neden. Diger nedenlerimi de sana daha önce anlatmaya çalismistim. ( hos sen kendini kendi gücünü ve soylulugunu düsünmeye öyle adamissin ki baska hiçbir düsünce beynini rahatsiz edemiyo. O yüzden daha önce anlattiklarimi anladigini veya hatirladigini sanmiyorum.)
5)Sözlerimi noktalarken küçük bi tavsiye vermek istiyorum. Istersen bir kehanet de sayabilirsin. Adalet diye birsey yoktur Corax. Dünya adaletsizlik temeli üzerine kurulmustur. Kisa zaman içinde sen de bunu -benim gibi zor yoldan- ögreneceksin. Samimiyetle umuyorum ki o gün geldiginde ardina bakinca çok fazla pismanlik görmezsin.
Söylenecek söz tükendi galiba. Sen yolundan dönmeyeceksin ben de "tarafsiz" kalmayacagim. O zaman ne yazik ki bu savasin farkli iki tarafindayiz.
1) Tanrilarin seçilmisi olmanin övünç kaynagi degil bütün hayati karartacak bir lanet oldugunu -zor yoldan, birinci elden- ögrendim ben. O yüzden bununla övünüp durmaktan vazgeç çünkü nasil bir his oldugunu senden daha iyi biliyorum.
2) Ayrica ne demek siz ölümlüsünüz anlamazsiniz?! Sen ölümlü degil misin? Eger bir ölümlüysen "ölümsüz bakis açisini" nasil kazandin sorabilir miyim?
3)Tarafsizlara dokunulmayacagini söylerken ne demek istedigini açiklar misin? Böyle bi durumda taraf olmak veya tarafsiz olmak nasil mümkün olabilir? Sen soylu ruhlu yüce barbar biz zavalli "ölümlüler"in anlayamayacagi bir amaç ugruna yanindaki lanetli müttefiklerinle evlerimizi yagmalarken bizim korkak siçanlar gibi teslim olmamizi mi bekliyosun? Tarafsizliktan anladigin bu mu? Hem ben zaten senin ya da düsmaninin taraftari degilim. Ben sadece kendi tarafimdayim. Yani son derece tarafsiz sayilabilirim. Ama sanirim senin ve benim tarafsizlik anlayislarimiz farkli.
4)Dini düzen fikrini de hiç sevmedim açikçasi. Benim bir dinim yada tanrim yok çünkü. Yanlizca doganin birlesik özüne tapar ve önünde egilirim ben. Yani senin yeni düzen fikrin de sana karsi çikmam için bir neden. Diger nedenlerimi de sana daha önce anlatmaya çalismistim. ( hos sen kendini kendi gücünü ve soylulugunu düsünmeye öyle adamissin ki baska hiçbir düsünce beynini rahatsiz edemiyo. O yüzden daha önce anlattiklarimi anladigini veya hatirladigini sanmiyorum.)
5)Sözlerimi noktalarken küçük bi tavsiye vermek istiyorum. Istersen bir kehanet de sayabilirsin. Adalet diye birsey yoktur Corax. Dünya adaletsizlik temeli üzerine kurulmustur. Kisa zaman içinde sen de bunu -benim gibi zor yoldan- ögreneceksin. Samimiyetle umuyorum ki o gün geldiginde ardina bakinca çok fazla pismanlik görmezsin.
Söylenecek söz tükendi galiba. Sen yolundan dönmeyeceksin ben de "tarafsiz" kalmayacagim. O zaman ne yazik ki bu savasin farkli iki tarafindayiz.
Uzun zamandir size haber ulastirmadigimi biliyorum Endrin. Bunun için üzgünüm ancak bize yöneltilmis haksiz "istala" tehdidinin konusmalarla önlenemeyecegini kesin olarak anladigim için hazirlik yapmaya basladim. Bütün bu süre zarfinda hazirliklari denetlemekle mesguldüm. Kendimi affettirmek için sunu söyleyebilirim: Özgürlük için mücadele etmenizin gerekecegi o büyük günde benimle birlikte doganin bütün unsurlari yardimciniz olacak.