paladine vs corax tigerhearth
-
DeMRaN
- Kullanıcı

hırrrr Demran Silverblade ve Tharivol Amakiir i eklmemişsin valla üzdün beni çok neyse bu arada conan berbat ya hiç sevmem bi kere adam barbar ama str si 2nd editiona göre 16 o ne ya
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ama öle abi 2nd' a göre str 16 pek fazla deil en azından aşmış deil ve bi barbara 16 diolar
)) Savaşa başlıcaz anlaşılan 3rd ruleeeessss 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

valla gel kapışalım benimde 17Oren_Dautry wrote:benim gerçek hayatta str 16 gel istersen bi ara buluşalım sana gösteriim 16 str neler yapabilio...étoné :-J
ayrıca barbar diince kime sorarsan sor str gelir akla str ile öldürmicekte zeka ilemi öldürecek ayrıca gerçektende düşük 16 bir barbar için ki benim çok rahat 18/00 strli fighterlarım oluodu... Ayrıca onların int de conanınkinden fazladır yani...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

oha 17 mi?? yok yaw
nese abicim 18/00 adam milyonda birdir düşün yani 18 de 18 üstüne bi 100 de 100
e tabi ben powerplay kasarım hepsinin str süper olur diosan lafım yok ama diosan ki benim karakterim aşmanın sınırında değil de biraz daha normal olacak diosan 16 gayet ii bence dragonlance de kas the minatour dışında ben str si 16 üstünde hero görmedim pek
))
nese abicim 18/00 adam milyonda birdir düşün yani 18 de 18 üstüne bi 100 de 100
e tabi ben powerplay kasarım hepsinin str süper olur diosan lafım yok ama diosan ki benim karakterim aşmanın sınırında değil de biraz daha normal olacak diosan 16 gayet ii bence dragonlance de kas the minatour dışında ben str si 16 üstünde hero görmedim pek
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
DeMRaN
- Kullanıcı

ya ne bilim 18/00 lık karakter gerçekten yapmıştım ama 18 belliydi o konuda ben sadece 100 attım oda zor gerçi ama
dm kıyağı vardı biraz
ama 17-18 str li karakterler oynattım sahiden bide Akrep Kralı izledinizmi ordaki adam neydi benim5 katım büyüklüğündeki kayayı sırtına bağlamış dağa tırmanıodu ona ne diosun o bence conanı havada karada yer...
bi yay vardı adamda 4 ok atıodu havada 4 insan uçup duvara çarpıodu ok girdiinde.. Sizce 2nd editiona göre onun str kaç 18/00 rahat vardır (varmıdır???)
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ama o film bi manyaktı ya kaç gün etkisinde kaldım nasıl bir assasindir o ya barbar mı assasinmi
deli etti adam beni walla kıskandım
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Arkadaşlar yine bilip bilmeden 2e ye dil uzatılıor, kızıorum... :cikcik :mad
2e de 17 str ne demek biliomusun, kafanın üstüne 110 kilo kaldırıosun demek...
18/00 strli biri ise ağırlık kaldırmada su anki dünya rekorundan 10 kilo daha fazla kaldırabilir demek (hemde daha uzun süreler için)...
Conan ın 16 str olduunu kim sölüosa da atıor, adam filmde neler neler yapıor...
Bu arada demran o hikayede, sen nası yıldızları okuodun abi? Yer altında diilmiydin?
Bu arada barbar str i 16 denmez, minimum 15 olabilir denir... yani 16 strli barbar, barbarlar arasında sıska bi adamdır... ok?
KIZDIRMAYIN BENİ, YERİM HEPİNİZİ! )8[ )8[ étoné
2e de 17 str ne demek biliomusun, kafanın üstüne 110 kilo kaldırıosun demek...
18/00 strli biri ise ağırlık kaldırmada su anki dünya rekorundan 10 kilo daha fazla kaldırabilir demek (hemde daha uzun süreler için)...
Conan ın 16 str olduunu kim sölüosa da atıor, adam filmde neler neler yapıor...
Bu arada demran o hikayede, sen nası yıldızları okuodun abi? Yer altında diilmiydin?
Bu arada barbar str i 16 denmez, minimum 15 olabilir denir... yani 16 strli barbar, barbarlar arasında sıska bi adamdır... ok?
KIZDIRMAYIN BENİ, YERİM HEPİNİZİ! )8[ )8[ étoné
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...