Ay Kasaba ( Bölüm 2 ) Rp
chalistry gösterdiği yoldan gelen findorun dediklerini dinledi yeni eleman nasıl birisiydi merak ediyodu tetikteydi
yalaştı ve ekledi o zaman kılıcını kınına sok bu senın mı dedı ustu işlemeli kını uzatırken peçeden görünen göleri gülüyordu...
ortamı sakileştirmişti chalistry sonra druid e döndüler chalistry da anlamazdı şifa vermekten bandajdan sargıdan felan...
yalaştı ve ekledi o zaman kılıcını kınına sok bu senın mı dedı ustu işlemeli kını uzatırken peçeden görünen göleri gülüyordu...
ortamı sakileştirmişti chalistry sonra druid e döndüler chalistry da anlamazdı şifa vermekten bandajdan sargıdan felan...
"çekilin kenara " dedi findor ve adamın yarasını inceleme başladı..
bir şeyler mırıldanmaya başladı ve elinde ışıklar belirdi adamın kafasına elini götürdü ve yara hafiften kapanmaya başladı
findor diğerlerine " yardımcı olun onu kampa taşımalıyız " dedi ve adamı yüklenmeye çalıştı ve yüklendide ağır adımlarla adamı kamp alanına götürmeye başladı..
ve yeni gelen katanalı adama dönerek " onurlu savaşçı buralarda ne işin var ve bir adınm varmı bizim bir amacımız var ve bu yolda ölmeye hazırız amacımız bire kasaba kurmak " dedi ve gülümsedi " evet kasaba sakın şaşırma bizler iyi ve onurlu insanlarız" dedi ve yürümeye devam etti.
kamp alanına geldiklerinde findor adamın üstündeki silahları ve tehlikeli olabilecek her şeyi aldı...ve onu çadıra götürdü....
NOT : SQUAN abicim SENİ kamp alanına taşıdık ve ben sana heal bastım yavaş yavaş kendine geliyorsun ama biz fark etmiyoruz bu arada üstündeki silahları ve tehlikeli her şeyi aldım ...
Arkadaşlar Daha düzenli bir oyun gerekli acele etmemize gerek yok
bir şeyler mırıldanmaya başladı ve elinde ışıklar belirdi adamın kafasına elini götürdü ve yara hafiften kapanmaya başladı
findor diğerlerine " yardımcı olun onu kampa taşımalıyız " dedi ve adamı yüklenmeye çalıştı ve yüklendide ağır adımlarla adamı kamp alanına götürmeye başladı..
ve yeni gelen katanalı adama dönerek " onurlu savaşçı buralarda ne işin var ve bir adınm varmı bizim bir amacımız var ve bu yolda ölmeye hazırız amacımız bire kasaba kurmak " dedi ve gülümsedi " evet kasaba sakın şaşırma bizler iyi ve onurlu insanlarız" dedi ve yürümeye devam etti.
kamp alanına geldiklerinde findor adamın üstündeki silahları ve tehlikeli olabilecek her şeyi aldı...ve onu çadıra götürdü....
NOT : SQUAN abicim SENİ kamp alanına taşıdık ve ben sana heal bastım yavaş yavaş kendine geliyorsun ama biz fark etmiyoruz bu arada üstündeki silahları ve tehlikeli her şeyi aldım ...
Arkadaşlar Daha düzenli bir oyun gerekli acele etmemize gerek yok
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
"bana bakın şimdi işler yavaş yavaş yoluna giriyor artık zengin nüfuslu bir kasabamız olabilecek" gün geçtikçe kalabalıklaşıyorlardı...
ama tek sorun çadırlarda yaşıyorlardı"yabancı imşallah çadırın vardır yoksa açıkta kalırsın"
bizim amacımızdan bahsedeyim sana biraz bu arada...
"biz bir kasaba kuracaz buraya sadece bize ait olcak ve sadece düzen hakim olacak ama bende aslında tam olarak neyi amaçladığını bilmeden katıldım bu gruba yaklaşık dört aydır birlikteyiz"
sonra calisle tanıştırdı onu
"bu calis sıkı dostumdur panteri ise beni hiç sevmez"
"bu arada adın ne"
ama tek sorun çadırlarda yaşıyorlardı"yabancı imşallah çadırın vardır yoksa açıkta kalırsın"
bizim amacımızdan bahsedeyim sana biraz bu arada...
"biz bir kasaba kuracaz buraya sadece bize ait olcak ve sadece düzen hakim olacak ama bende aslında tam olarak neyi amaçladığını bilmeden katıldım bu gruba yaklaşık dört aydır birlikteyiz"
sonra calisle tanıştırdı onu
"bu calis sıkı dostumdur panteri ise beni hiç sevmez"
"bu arada adın ne"
BİLGİ :
1 )Calis Adlı Ã?yemiz en son Cum Ksm 19, 2004 6:51 tarihinde oyuna mesaj atmıştı ayın 26 sına kadar devam etmezse bizzat oyundan çıkmaytı kabul etmiş sayılacaktır.
2) Ã?ilek adlı üyemiz şehire bir yolculuğa çıkmıştır onun rp leri ni özel olarak oynucaz yolda başına gelenleri felan
3) oyuna yeni oyuncular girmiştir onlara burdan bir şans verilmiştir iyi değerlendirmelerini öneriyorum
4) Squan da oyuna girmiştir arkadaşlar bir barbar dır kendisi
yaralı iken bulundu ve kamp taşındı.
5) Ağaç Kesimi yarım kaldı ilk hedef gözcü kulesi kurmak ve ardından ufak kulübe yapımlarına geçmek..
6) Realist bir rp olduğundan yani gerçekçi yaşamanız için gereken şeyleri nasıl yapıyorsanız yemek vb gibi onlarıda düzenli olarak belirtmeniz gerekmektedir .
7)Oyunu mümkün olduğunca düzenli yazalım ve bekleyelimki karışmasın
Karakter lerin düzeni şimdilik iyi ama yakın zamanda sorun çıkabilir.
9)Aksi haraketler yapmayın kaplan var iki tane yanımızda bunu kulağınıza küpe edin sadece beni dinliyorlar.
10 ) şimdilik bu kadar sorularınızı diğer başlığa yazın.
1 )Calis Adlı Ã?yemiz en son Cum Ksm 19, 2004 6:51 tarihinde oyuna mesaj atmıştı ayın 26 sına kadar devam etmezse bizzat oyundan çıkmaytı kabul etmiş sayılacaktır.
2) Ã?ilek adlı üyemiz şehire bir yolculuğa çıkmıştır onun rp leri ni özel olarak oynucaz yolda başına gelenleri felan
3) oyuna yeni oyuncular girmiştir onlara burdan bir şans verilmiştir iyi değerlendirmelerini öneriyorum
4) Squan da oyuna girmiştir arkadaşlar bir barbar dır kendisi
yaralı iken bulundu ve kamp taşındı.
5) Ağaç Kesimi yarım kaldı ilk hedef gözcü kulesi kurmak ve ardından ufak kulübe yapımlarına geçmek..
6) Realist bir rp olduğundan yani gerçekçi yaşamanız için gereken şeyleri nasıl yapıyorsanız yemek vb gibi onlarıda düzenli olarak belirtmeniz gerekmektedir .
7)Oyunu mümkün olduğunca düzenli yazalım ve bekleyelimki karışmasın
9)Aksi haraketler yapmayın kaplan var iki tane yanımızda bunu kulağınıza küpe edin sadece beni dinliyorlar.
10 ) şimdilik bu kadar sorularınızı diğer başlığa yazın.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
calis olmadığından dolayı bir defaya mashus onun adına yazıyorum."bu calis sıkı dostumdur panteri ise beni hiç sevmez"
CALİS : Hiç kimseyi aldırmadan arkasını döner ve yürümeye başlar kaplanıda yanında gitmiştir...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
İcinden gecirdi adim mi ne acaba ne cevap vermeliydi ismini mi soylemeliydi yoksa yillarca babasinin onu cagirdigi ismi mi vermeliydi...Durakladi ve " Myrmidon.....Myrmidion Reynolds" dedi."tanistigimiza memnun oldum demek kasaba hayalleriniz var ha".."Bende kasabadan geldim ama.....................".Aklina gnollar geldi kasabasinin gozunun onunde yanisi babasinin olmesi inlei uzun bir ahh etti.gozleri dolmustu yine ...."Bizim kasabamizi gnollar yakti ve bn o gun babamin olusune tanik oldum O zaman bi yemin ettim hicbir gnoll yasamamali ve gerceklestirtecem de bunu.Sizinle seve seve beraber olurum cadirim da var korkmayin .Bir otağ akdar da buyuk bir cadir" dedi
"evet bir kasaba dostum bende findor " dedi
"çadırını kurmalısın bence hemen gece çökmek üzere nöbet dağılımını yapmalıyız "dedi
ve aklına diğer arkadaşı geldi " winter " dedi " enson avlanmaya çıkmıştı artık gece döner " dedi kendi kendine...
hadi hazırlanın bir an önce gece çökmeye başladı zaman kaybetmemeliyiz..." dedi ve hazırlanmaya başladı...
çadırı düzeltiyor ve gerziniyordu açık bir yer varmı diye...
BİLGİ : ABicim Gece çökmek üzere güneş ufuk çizgisinden kaybolurken tepelerin ardından karanlık hızla yaklaşmaktadır.
Bu arada WİNTER WOLF senin için hala av saatleri yani öğleden sonrası av rp ni yaparsan ayarlarız oke
SAMWİLL sen yorgun düştün
Myrmidon sende yorgunsun abicim
Squan uyuyor zaten
hepimizin karnı aç belirteyim.
"çadırını kurmalısın bence hemen gece çökmek üzere nöbet dağılımını yapmalıyız "dedi
ve aklına diğer arkadaşı geldi " winter " dedi " enson avlanmaya çıkmıştı artık gece döner " dedi kendi kendine...
hadi hazırlanın bir an önce gece çökmeye başladı zaman kaybetmemeliyiz..." dedi ve hazırlanmaya başladı...
çadırı düzeltiyor ve gerziniyordu açık bir yer varmı diye...
BİLGİ : ABicim Gece çökmek üzere güneş ufuk çizgisinden kaybolurken tepelerin ardından karanlık hızla yaklaşmaktadır.
Bu arada WİNTER WOLF senin için hala av saatleri yani öğleden sonrası av rp ni yaparsan ayarlarız oke
SAMWİLL sen yorgun düştün
Myrmidon sende yorgunsun abicim
Squan uyuyor zaten
hepimizin karnı aç belirteyim.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
chalistry yorgundu o anda aklına ölen geldi onu gömmelilerdi ama karınları açtı ayrıca ama devam etti bir şey unuttk adamı gömmeyi
unuttuk
- o adam nasıl biriydi bilmiyorum ama onu gömmek gerekiyor dostlar
o yöne dogru gitmeye başladı kararlı ve narin adımları ile arkasına döndü --hadeyin beyler dönüştede bir yemek yeriz ne dersiniz ama ben yemek yapamam ona göre öbür dostumuz gitmeseydi almira o yapardı belki neyse kurtlar inmeden karanlık tam basmadan gömelim şunu"
arkasını dönüp devam etti
unuttuk
o yöne dogru gitmeye başladı kararlı ve narin adımları ile arkasına döndü --hadeyin beyler dönüştede bir yemek yeriz ne dersiniz ama ben yemek yapamam ona göre öbür dostumuz gitmeseydi almira o yapardı belki neyse kurtlar inmeden karanlık tam basmadan gömelim şunu"
BUNLARI BEN GÃ?NDERMEMİş OLUP SİLİNMESİNİ RİCA EDERİM VE AYKASABASINA Ã?YELİK İÃ?İN GÃ?NDERİLMİş OLAN KARAKTERİMİN(ONUDA BEN YAZMAMIşTIM)GEÃ?ERSİZ SAYILMASINI RİCA EDERİM...NOT:YENİ KARAKTERİMİ YARATMIş BULUNUP ONAYIN GELMESİNİ BEKLEMEKTEYİM...findorin wrote:ATTIM İSTERSEN OKU......findor wrote:FİNDORİN OYUNA GİREBİLMEK İÃ?İN KARAKTERİNİ HAZIRLAMAN GEREKMEKTEDİR BU GÃ?NDERDİğİN MESAJ GEÃ?ERSİZ SAYILIP KISA ZAMANDA SİLİNECEKTİR. KARAKTERİNİ BAL LİKÃ?RÃ? SALONUNDA BULUNAN AY KASABA RP İLE İLGİLİ BAşLIğA ATMAN GEREKMEKTEDİR BİLGİLERİNE SUNARIM.findorin wrote:tam o sırada findorin asasından ateşli bir ok çıktı ve ceylanı gövdesinden buldu.birkaç gündür izliyordu bu yabancıları ve tanışmak istiyordu..bu ıssız topraklarda ne yaptıklarını.ardından yabancıya yaklaşarak tanışmak merakıyla''selamlar yabancı''dedi tebessümle.....
------------------
RACE:HUMAN
CLASS:WİZARD
------------------
------------------
xsartes kendine keldiğinde bir çadırda yattığını anladı.Başında hiç ağrı yoktu.Yattığı yerden doğrularak oturdu.Etrafına bakındı.Birisi onu buraya taşımıştı.Acaba yakalanmışmıydı.silahları üzerinde yoktu.Xsartes bir anda panik yaptı.Yanlız garip bir şey vardı.Yeleğinde kan izi vardı ama hiç bir yerinde iz yoktu.Xsartes bunu şüpheli buldu.Barbarlar onu iyileştirmezlerdi.Xsartes sessizce çadırın kapısına doğru ilerlerledi...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
winterwolf
- Kullanıcı

Ok hedefini bulmuştu. Eddner çabuk ve acısız bir ölümü garantilemek için bir ok daha gönderdi hayvana. Avlarına bile işkence çektirmek istemezdi. Ve acı çektirmedi de. Ceylan kısa süre içinde ölmüştü.
Korucu keyifli bir halde ayaklandı. Babasından öğrendiği bir ezgiyi ıslıkla çalmaya başlamıştı. Bu akşamlık herkes için yeterince yiyecek bulunmuştu. Avı besiliydi.
Islıklığının sesine, ince bir inleme sesi karışınca durdu korucu. Yeni sese kulak kabarttı ve aslında uzunca bir süredir kulağına geldiğini fark etti bu sesin. Sadece dikkat edilecek kadar yüksek olmamıştı daha önce. Ancak şu anda yeterince yüksekti.
Yerde ölü yatan avına bir bakış atıp bir süre kararsızlık içinde bekledi. Bir hayvana yardım etmek isterdi istemesine. Ama böyle iyi bir avın vahşi hayvanlarca elinden alınmasına göz yummak da istemiyordu. Gene de kararsızlığı kısa sürdü ve inlemenin geldiği tarafa doğru yöneldi.
Ses bir yavru kurttan geliyordu. Karnındaki yaradan kanlar boşalır şekilde yerde yatıyordu genç hayvan. Annesi olduğunu tahmin ettiği yaşlıca bir düşü kurt ise hemen onun yanında, yarayı yalayarak temizlemeye çalışıyordu.
Eddner sakin adımlarla, ne yavruyu ürkütmeden ne de anneyi alarma geçirmeden yaklaştı yerdeki hayvana. Anneyle kısa bir bakışı paşlaştı ve anlaşma yapıldı. Yaşlı anne biraz ötedeki Eddner'ın avını korumak üzere çalılıkların arasında kayboldu. Korucuysa, pantolonunda asılı duran bir keseden sarı renli bir ot çıkarıp yarayı temizledi. Temizleme işlemi bitince babasından öğrendiği üzre, doğanın gücünün bedenine akmasına izin verdi. Daha sonra da bu gücü kurt yavrusunun yarasını iyileştirmek için kullandı. Çok etkili sayılmazdı elbette. Ama ölümcül tehlike atlatılmıştı. Artık gerekli olan tek şey zamandı.
Korucu avının yanına dönünce , ölü ceylanı tıpkı bıraktığı gibi yatarken buldu. Anne kurt aç olmasına rağmen dokunamıştı korucunun avına. Yarı-elf yavrusunu nefes alır halde yere bırakınca, yeniden korucuyla göz göze geldi.
"Bırak seninle kalsın."diye iletşime geçti kurt.
Korucudan onay alıp teşekkür olarak yakaladığı tavşanı yedikten sonra ayrıldılar.
Eddner avını sırtlayıp kamp yerlerine doğru taşıdı. Bu sırada zorda olsa yürüyebilen yavru kurt da yanındaydı...
Korucu keyifli bir halde ayaklandı. Babasından öğrendiği bir ezgiyi ıslıkla çalmaya başlamıştı. Bu akşamlık herkes için yeterince yiyecek bulunmuştu. Avı besiliydi.
Islıklığının sesine, ince bir inleme sesi karışınca durdu korucu. Yeni sese kulak kabarttı ve aslında uzunca bir süredir kulağına geldiğini fark etti bu sesin. Sadece dikkat edilecek kadar yüksek olmamıştı daha önce. Ancak şu anda yeterince yüksekti.
Yerde ölü yatan avına bir bakış atıp bir süre kararsızlık içinde bekledi. Bir hayvana yardım etmek isterdi istemesine. Ama böyle iyi bir avın vahşi hayvanlarca elinden alınmasına göz yummak da istemiyordu. Gene de kararsızlığı kısa sürdü ve inlemenin geldiği tarafa doğru yöneldi.
Ses bir yavru kurttan geliyordu. Karnındaki yaradan kanlar boşalır şekilde yerde yatıyordu genç hayvan. Annesi olduğunu tahmin ettiği yaşlıca bir düşü kurt ise hemen onun yanında, yarayı yalayarak temizlemeye çalışıyordu.
Eddner sakin adımlarla, ne yavruyu ürkütmeden ne de anneyi alarma geçirmeden yaklaştı yerdeki hayvana. Anneyle kısa bir bakışı paşlaştı ve anlaşma yapıldı. Yaşlı anne biraz ötedeki Eddner'ın avını korumak üzere çalılıkların arasında kayboldu. Korucuysa, pantolonunda asılı duran bir keseden sarı renli bir ot çıkarıp yarayı temizledi. Temizleme işlemi bitince babasından öğrendiği üzre, doğanın gücünün bedenine akmasına izin verdi. Daha sonra da bu gücü kurt yavrusunun yarasını iyileştirmek için kullandı. Çok etkili sayılmazdı elbette. Ama ölümcül tehlike atlatılmıştı. Artık gerekli olan tek şey zamandı.
Korucu avının yanına dönünce , ölü ceylanı tıpkı bıraktığı gibi yatarken buldu. Anne kurt aç olmasına rağmen dokunamıştı korucunun avına. Yarı-elf yavrusunu nefes alır halde yere bırakınca, yeniden korucuyla göz göze geldi.
"Bırak seninle kalsın."diye iletşime geçti kurt.
Korucudan onay alıp teşekkür olarak yakaladığı tavşanı yedikten sonra ayrıldılar.
Eddner avını sırtlayıp kamp yerlerine doğru taşıdı. Bu sırada zorda olsa yürüyebilen yavru kurt da yanındaydı...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Findorin uzakta bir kamp bölgesi görüyordu.bu onun için ilginç birşeydi.bu ormanı fazla tanımamasına rağmen buranın tehlikeli bir yer olduğunu duymuştu.''Acaba bu terkedilmiş topraklarda ne yapmaya çalışıyorlar''dedi içinden kamp yerine yaklaşırken...
------------------
------------------
------------------
"sen git ve o admı edebi huzuruna kavuştur buralarda olmam gerekli gece çöktü baksana çok geç kalma " dedi çocuğa ve çadıra doğru ilerlemeye başladı...SamWhiil wrote:chalistry yorgundu o anda aklına ölen geldi onu gömmelilerdi ama karınları açtı ayrıca ama devam etti bir şey unuttk adamı gömmeyi
unuttuk
ilerlediğinde içeide yatan adamın ayağa kalkmaya çalışıp çadır kağısına yaklaştığını fark etti..
ve oraya yaklaşarak içeri doğru bakınca adamlar burun buruna geldi ve seslendi" sakin ol zarar vermek istemiyorum " dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...