KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>> HAKKI
Abi ikinci dileği de diledim. Bakalım dilek ne kadar işe yarayacak eğer işe yararsa hiçbir sorun olmadan işe yararsa üçüncü dileğim süpriz olacak. Tabii tavsiyeleri alabilirim.
Yok işe yaramazsa o zaman muhtemelen benzer bir şeyler dileyeceğim.
Yok işe yaramazsa o zaman muhtemelen benzer bir şeyler dileyeceğim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Bence iyi...
Nedenleri:
1- Benim ilk rp.. Ayrıca diyardaki durumu direk etkileyen bir rp..
2- Her ne kadar benim rp iyi olmasa da horcoel, firble gibi iyi rp yapanlarla olmam benim rpmi de geliştiriyor..
3- Oren senin de olayları çok iyi örüyorsun, yani ne bileyim ifritin saptırmaları v.b.
Ama her zaman kötü diyenlere de saygılıyım nedeni onnların görüşüdür onlara uymamıştır...
Neyse, saygılarımla.....
Nedenleri:
2- Her ne kadar benim rp iyi olmasa da horcoel, firble gibi iyi rp yapanlarla olmam benim rpmi de geliştiriyor..
3- Oren senin de olayları çok iyi örüyorsun, yani ne bileyim ifritin saptırmaları v.b.
Ama her zaman kötü diyenlere de saygılıyım nedeni onnların görüşüdür onlara uymamıştır...
Neyse, saygılarımla.....
-
Eldarin
-24 dereceye düştük yangın mı kalır burada arkadaşlar biraz daha dikkatli düşünün vebanında ortadan kalkmış olması lazım tahminimce...
oren in sorusuna cevap verelim.
öncelikle ben eh işte idare eder demiştim.bunda kesinlikle oren senin bir yanlışın yok.zaman sürecinin bir bakıma önemi var diyebiliriz.oyumu kullandığım zamanlarda grup acaip dağınık yavaş ve tam manasıyla _basiretsiz_di(ki hala öyle sayılabiliriz)şimdi biraz daha aktif rp ve okumaya değer diyebilirim.
oyum şimdilik biraz daha olumluya kaymış durumda.tabi rp nin aktif bir hal alması bunun sebeplerinden en önemlisi.
bu arada firble bulunduğumuz yer oren in cehennemi,seni bilmem ama firble ben oren in inananı olsam bundan bir fayda sağlamayı ummamakla birlikte onun cehennemine hapsedildiğim için intahar bile edebilirdim.paladinim ne de olsa,oren in bir kutsanmışı.
öncelikle ben eh işte idare eder demiştim.bunda kesinlikle oren senin bir yanlışın yok.zaman sürecinin bir bakıma önemi var diyebiliriz.oyumu kullandığım zamanlarda grup acaip dağınık yavaş ve tam manasıyla _basiretsiz_di(ki hala öyle sayılabiliriz)şimdi biraz daha aktif rp ve okumaya değer diyebilirim.
oyum şimdilik biraz daha olumluya kaymış durumda.tabi rp nin aktif bir hal alması bunun sebeplerinden en önemlisi.
bu arada firble bulunduğumuz yer oren in cehennemi,seni bilmem ama firble ben oren in inananı olsam bundan bir fayda sağlamayı ummamakla birlikte onun cehennemine hapsedildiğim için intahar bile edebilirdim.paladinim ne de olsa,oren in bir kutsanmışı.
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="Eldarin"]-24 dereceye düştük yangın mı kalır burada arkadaşlar biraz daha dikkatli düşünün vebanında ortadan kalkmış olması lazım tahminimce...
bu arada firble bulunduğumuz yer oren in cehennemi,seni bilmem ama firble ben oren in inananı olsam bundan bir fayda sağlamayı ummamakla birlikte onun cehennemine hapsedildiğim için intahar bile edebilirdim.paladinim ne de olsa,oren in bir kutsanmışı.[/quote]
abi biz -20 derecede kamp ateşi yaktııza göre demeki yangında olabilir dimi ??? dragon fire diyilmiydi ???
frible bua arda orenin inananı degil ki _??? yada ölemi ????
bu arda veba kalmadı
yangın var
biraz saçam olur yangını olmaması...
sonuçta önceden cıkmış bir şey
bu arada firble bulunduğumuz yer oren in cehennemi,seni bilmem ama firble ben oren in inananı olsam bundan bir fayda sağlamayı ummamakla birlikte onun cehennemine hapsedildiğim için intahar bile edebilirdim.paladinim ne de olsa,oren in bir kutsanmışı.[/quote]
abi biz -20 derecede kamp ateşi yaktııza göre demeki yangında olabilir dimi ??? dragon fire diyilmiydi ???
frible bua arda orenin inananı degil ki _??? yada ölemi ????
bu arda veba kalmadı
yangın var
biraz saçam olur yangını olmaması...
sonuçta önceden cıkmış bir şey
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="high_elf"]Bence iyi...
Nedenleri:
Neyse, saygılarımla.....[/quote]
yorumsuz
Nedenleri:
Neyse, saygılarımla.....[/quote]
yorumsuz
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Eldarin
-
Logan
- Kullanıcı

abi, bir cukur açıyosun sorna o cukurda dışarı bir yol yapıyorsuni rüzgar girip ateşi harlasın ardında ateşini yakıyorsun sonra bir güzel ısınıyorsun tabi kalın giyinmeyi unutma
izciyiz dogruyuz dürstüz
izciyiz dogruyuz dürstüz
huhaha tecrübe knouşuyo. Ama haklı sanırım. Bu konuda biraz acımasız olunmalı.. İyi rp kolay elde edilmiyo. Zaten Raistline sorarsan. İyi rp yapmayanın/yapamayanın yaşama şansı yok. Mantıksız da değil yani.
Çok iyi takip ettiğimi söyleyemem o yüzden haksızlık yapmak istemem ama ben de daha heyecanlı birşeyler bekliyordum.
Sloganımız şu olsun:"
Monoton kalmayın, İlginçleştirin
Bedeli ne olursa olsun
"
Çok iyi takip ettiğimi söyleyemem o yüzden haksızlık yapmak istemem ama ben de daha heyecanlı birşeyler bekliyordum.
Sloganımız şu olsun:"
Monoton kalmayın, İlginçleştirin
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Bu arada oyunla ilgili şunu söylemek isterim karanlık yani biz sizi daha içimize almadan siz grup olark sistemsiz haraket lerinizle kendinizi bitirdiniz daha dikkatli oynayın bence
firble bizim yağıcağımız işi bitirdi sağolsun çocukların hepsi öldü...
logan kalen hayırlı olsun aslanım kaptım seni bu oyunda
freya kendini daha iyibelli etmen ve gücünü kullanman lazım
şimdilik bu kadar
firble bizim yağıcağımız işi bitirdi sağolsun çocukların hepsi öldü...
logan kalen hayırlı olsun aslanım kaptım seni bu oyunda
freya kendini daha iyibelli etmen ve gücünü kullanman lazım
şimdilik bu kadar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Arkadaşlar; "İNANAN" kelimesi FRP diyarları için sakıncalı bir kelime... Zira, somut halde bulunan tanrılara inanmamak gibi bir seçeneğiniz yok. "TAPAN, TAPINAN" kelimeleri daha uygun olacaktır. Ã?ünkü firble'ın düştüğü bir hata da bu idi. Bütün 10 towns'un tümden cehenneme gitmesi de bu anlama geliyor...
Ne yaptığımızı bilelim, bildirelim
:)
Saygılarımla...
Ne yaptığımızı bilelim, bildirelim
Saygılarımla...
Türklider...
aynen katılıyorum arkadaşlarTurkleader wrote:Arkadaşlar; "İNANAN" kelimesi FRP diyarları için sakıncalı bir kelime... Zira, somut halde bulunan tanrılara inanmamak gibi bir seçeneğiniz yok. "TAPAN, TAPINAN" kelimeleri daha uygun olacaktır. Ã?ünkü firble'ın düştüğü bir hata da bu idi. Bütün 10 towns'un tümden cehenneme gitmesi de bu anlama geliyor...
Ne yaptığımızı bilelim, bildirelim:)
Saygılarımla...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Logan
- Kullanıcı

ya beyler sağlunda heralde bir aynın ve delikli, kayanın yardımın ihitiyacımız yok dimi ??
şaka bir yanadadaabi kasaba yanıyor bu bir
2.-1208321093721093812083 derecede ateş yanar
en iiyis orene soralım ore ateş yanıyor mu ????
şaka bir yanadadaabi kasaba yanıyor bu bir
2.-1208321093721093812083 derecede ateş yanar
en iiyis orene soralım ore ateş yanıyor mu ????