BEylikdüzlü Gronk (RP zorunlu)

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Nail abinin gözünün döndüğünü gören Gronk Nail abisini kenara çekti.Zira zaten büyünün etkisindeki orclar kaçmaya başlamışlardı.
"Nail abi tamam abi sakin ol abim" dedi ama nafileydi.
Gronk Nail abisine bir sigara uzattı.
Daha sonra Sadullah abisine döndü ve "Bu iş tamamdır ehehe nası dövdük herifleri" diye bir övündükten sonra Sadullah abisine sordu.
"şimdi senin problemi halledelim Sadullah abi.Herşeyi anlat bize."
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Sadullah bir cıgara yakar uzun uzun dalar uzaklara bir yandan da konuşur:
"Seneeeee 1989 Trabzon'tayum. Büyü ve cınler uzerunda henuz ha pu kadar yetkun değuldum. Ama iyi çötü paramu çıkaraydım. Pir gün bizim çöydeki uşaklartan piru geldu dedi çim: 'Sadullah ağabey Sadullah ağabey Fadime aplanun papasu topimu çestu'. Fadime'ye te kesuğum pen. Hissedeyrum o ta bana kesuk. Cittum uşağun topinu kurtarmaya. Papasuna anlatamaduk turumu ula uşak oyun oynay ne vartur neyse usatmayayum, olay büyudu kavka çiktu Fadime'nun abisiyle kafa gös ciriştuk sudan sepeple. Aradan pi kaç gün ceçtu, papasu ölti Fadime'nun Cenazedeyuk daa. Ağabey yoktur cenasede. Sonratan öğrenduk ki fintuk toplaymuş, ağaçtan düşmuş. Benim şansuma ayaklaru pir şekulde ters tonmuş bir şekulde.
Eee millet te cin çarpturdum sanmuşlar daaa. Ula liunç edecekler penu. Pen de aldum yengenizu geldum İstanbul'a Ula tam kurtildum terken içi gun once pi not puldum efde Fadime de yok idü evude. Aha cepumdedur"
Sadullah notu yüksek sesle okur:

"Kaçamazsun ula Sado...
Fatime'yu cötirduk melmekete sıra sağa da gelecek uç cün sonra puralarda pulmayalum senu."

"Yaa işte poyle yarun öpürgün çetun pi kafga olacaktur Tek paşuna girişmez bu şerefsuzlar. Paa da atam lazum sizin cibu en sağlamundan.
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Gronkta bir sigara yaktı Tekel 2000
Daha sonra
"Çok büyük yamuktur sana yaptıkları Sadullah abi!Bu iş hallolacak!
NAİL ABİ! KAZIM! BİZİMLEMİSİNİZ?!?!"

Bunu söylerken arkada birden bir adamın belirip "Haydarinaaaa" die şarkı söylemesi ilginçti.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

"ii ben varumda" gronkun kulağına eyilir gene de baararak "ben lazları sevmem yamuk etmesünler bak falla sadullah abey delükanluda kaynadu
senide sendüm saten kazum desen varmu yokmu belli deülama ben gelüom "büyük poposunu sallayarak sadullah hocanın yanına gider "hocam gusura bakmada nasul getcez taaaa trabzona" dedi sakallarını ovustururken...
bide biraz bira içek yaaa marmara 34 e bile razuyum fallaha bazuhaha...!!!" diye hayvani bir gülüş attı...
Image
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

SamWhiil wrote:"ii ben varumda" gronkun kulağına eyilir gene de baararak "ben lazları sevmem yamuk etmesünler bak falla sadullah abey delükanluda kaynadu
senide sendüm saten kazum desen varmu yokmu belli deülama ben gelüom "büyük poposunu sallayarak sadullah hocanın yanına gider "hocam gusura bakmada nasul getcez taaaa trabzona" dedi sakallarını ovustururken...
bide biraz bira içek yaaa marmara 34 e bile razuyum fallaha bazuhaha...!!!" diye hayvani bir gülüş attı...
Gronk nail abisine "nail abi biz delikanlı adamlarız olay varsa brak trabzonu arşa bile çıkarız!"
-Bu arada kenardan konuyla alakasız olduğu halde haydarinnaa diye şarkı söyleyen adam bu laf üzerine eline bir tulum alıp kurtlar vadisi müziği çalmaya başladı-

Sonra "He valla yahu bir bira içelim şöyle san da uyarsa sadullah abi ve operasyonun inceliklerini konuşuruz " dedikten sonra içinden karşı koyamadığı bir içgüdüyle "nıııaaaaa" diye bir böğürdü.
Kazım yine saklanıyordu arkadaşları bile onu göremiyordu ama o an onlarla olup onları dinlediğinden emindi.Hatta bu görevi kabul ettiğinden de emindi ama herkezde söyle bir düşünce vardı:
"Yahu bu adam bizimle geliyo savaşıyoda niye hep saklanıyo deli mi acaba Allah Allah"

Yolda kızlara laf ata ata (Sadullah bey hariç) en yakın meyhaneye doğru yola çıktılar.
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

"Trabzon'a gerek yoktur uşaklar öpürcün evimi pasacak pu şerefsuzlar atum cibu eminum. Falla piizlensek de fena olmazudu hanu. Pakun pildiğum pi yer fardur çok cüzel müsik çalaylar oraya cidek mu?" Uzaylu oltiğunu idaa eten pi telu şarkı söyley..."
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

RP DIşI:Özgünüm millet,internet bozuldu.Bunu int cafeden yazıorm.Beni NPC yapın-biriniz oynatsın nolur.En yakın zamanda gelcem...
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

"ne uzaylı mı hemde bira var" gözleri parlayarak güler bazuhahaha...
bu arada dalyanlar travzona gitiyosmu gitmiyosmu...
Image
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

"Yog abi Trabzona gitmiyoz.Sadullah abinin evini korıycaz." dedi gronk ve ekledi:
"Bu arada uzaylıya gelince eğer kızsa dünya ahiret bacımdır ama uzayda görürsem affetmem EHO EHO"
Uzun süredir geyik yapmayan gronk bu sözlerinden ilginç bir haz almıştı.

Kazım'ın gözü ise hiçbirşeyi görmüyordu zaten hiçbir korkusu yoktu.O gölgelerin adamıydı.

Trabzondan gelenlerin kavga çıkaracağını duyunca sadist bir şekilde "tıs-tıs-tıs" diye bıyık altında gülmeden edemedi.

Ve grup meyhaneye doğru yola çıktı.Hepsi uzaylıyı çok merak ediyorlardı.
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

nail abinin keyfi geyikle meyhane yolculuguyla yerine gelmişti...
gördügü en karanlık yere bagırdı "kazım bir cigara fer leng"...
karanlıgın içinden samsun 216 ya baktı "bu ne leng olum yoola lan bi finston layt"geldiği yere yolladı samsun gelen winston ı havada kaptı tüttüre tüttüre gitti meyhane ye...
Image
Post Reply