Kara Bilgenin Takipçileri(Rp ekranı Kıyamet rpg si)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Ayı gözlerini sturm ün üzerine dikmiş yapacağı ziyafeti düşünürken sturm zekice bir hareketle eline aldığı zannettiği tozu toprağı ayıya doğru fırlattı. Elinden toz toprak yerine bi avuç kar fırladığında kendisi de şaşırmıştı ama tek şaşıran o değildi. Ayı dabaşını geri çekmiş gözlerini anlık olsa da kapamıştı ama bu durum dragluin in hamle yapmasına yetecek kadar zaman sağlamıştı.

dragluin kısa kılıcı ayının omuzuna soktu ve çıkardı..ayı ise bu durumu acı bir böğürtüyle karşıladı ve kılıcın sahibinin üstüne doğru bir hamle yaparak onu yere yıktı ve yönünü değiştirmeden uzaklaşmaya başladı.

hiçbir yemek için bu kadar uğraşmaya değmezdi..

---------------------------------------------------------

Chade ise oraya vardığında karların içinde yatan iki savaşcıyla karşılarştı , ileri baktığında ise ayımsı beyaz renkli bir hayvan uzaklaşıyordu...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Sturm dikkatsizliğinden doğan hatasının işe az da olsa işe yaramasıyla ve Dragluin' nin seri hareketi ile canını kurtarmıştı.. Keşke her hata böle olumlu sonuç verse die düşündü ve Dragluin' e dönerek " İyimisin? "
" Let My Heart Go "
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Sturm_Ardeth wrote:Sturm dikkatsizliğinden doğan hatasının işe az da olsa işe yaramasıyla ve Dragluin' nin seri hareketi ile canını kurtarmıştı.. Keşke her hata böle olumlu sonuç verse die düşündü ve Dragluin' e dönerek " İyimisin? "
"Gibi Gibi " dedi ve gülümsedi
"En azından öğle yemeği olmadık " dedi
ama kafasını çevirdiğinde büyücüyü görmüştü. Hafifçe ayağa doğru kalkmaya başladı.

"Ne yüzle Buraya Geliyorsun ?" dedi silahları ile beraber ayağa kalktı ve ardından büyücüye doğru yürümeye başladı.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

chade savaşın devam ettiğini gördü ama yaklaşmadı bunlar yoldaşları olabilirdi ama olmayada bilirdi sonra savaşçılar ayıyı devirdiler yavaş yavaş gizlenerek yaklaşmaya başaldı ve o zamn onları tanıdı ayağa kalktı ve yanlarına gitmaya başladı
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Onları gerçekten olduklarından güçlü sanmıştı bu hata için kendisine kızdı.BÃ?yüsü bitmek üzereydi ve bu savaşçılarla beraber hareket etmek en çıkar yol gibi gözüküyordu.Ayının uzaklaşmasını büyük bir zevkle izledikten sonra iki savaşçıya doğru süzülmeye başladı.Ölü dostunu çağırmanın zamanı gelmişti sanki bundan sonra her şey daha zevkli olacak....
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor wrote:
Sturm_Ardeth wrote:Sturm dikkatsizliğinden doğan hatasının işe az da olsa işe yaramasıyla ve Dragluin' nin seri hareketi ile canını kurtarmıştı.. Keşke her hata böle olumlu sonuç verse die düşündü ve Dragluin' e dönerek " İyimisin? "
"Gibi Gibi " dedi ve gülümsedi
"En azından öğle yemeği olmadık " dedi
ama kafasını çevirdiğinde büyücüyü görmüştü. Hafifçe ayağa doğru kalkmaya başladı.

"Ne yüzle Buraya Geliyorsun ?" dedi silahları ile beraber ayağa kalktı ve ardından büyücüye doğru yürümeye başladı.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Kendine gel savaşçı hayatını kurtardım haberin yok sana yalnış geldiğini biliyorum ama bu yaratık büyülü bir yaratıktı üzerimize büyü yapmasını engelledim.Ayrıca hangi ayı avını yere düşürmüşken bırakıp gider sence.Ben yardım etmeseydim zaten ölmüştün senden saygı istemiyorum ard arda yaptığım büyüler beni yordu.İstersen beni şimdi öldürürsün ama sonra yeminer in verdiği görevi bitirmek için şansın ne kadar artar sence.şİmdi beni rahat bırak sadece dinlenmek istiyorum ....

Ölüm büyücüsü gerçektende yorgundu ama bu savaşçı karşısında savaşmadan ölmeyecekti en azından.Ona doğru yaklaşan kızgın savaşçıyı dizginlemek gerekliydi ama nasıl..

ORda kal savaşçı yoksa kendimi savunmak zorunda kalırım, öfkeni bana değil yeminerin düşmanlarına karşı kullan sence beni öldürmen yeminerin hoşuna gider mi savaşçı.....
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Büyücü senin yaptıkların beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren tek şey grubun sürekliliğinin sağlanması" dedi Büyücüye doğru ilerlemeye başladığında. Tek elini kılıcına atmış hafifçe çekmeye başlamıştı.
"Yeminerin düşüncelerini benden daha iyi bilemezsin Tapınağın bünyesinde 1 gün bile bulunmadın ve Bana asla YEMİNERİN düşüncelerinden bahsetmeye kalkma " dedi kılıcını tamamen çekmişti büyücüye ilerliyordu.

"O ayıya karşı yaptığın yanlıştı grubun hayatını tehlilkeye attın." dedi ve kılıcı adama uzatmaya başladı.
"Bundan sonra bana veya grup adına yaptığın bir yanlışta dönüşün olmayacak istersen kendini savunmayı dene ama güçsüz bir büyücüye karşı kılıç çekmeyeceğimi biliyorum"
dedi ve iyice büyücüye yaklaştı...

Sesinden hiddedeti okunuyordu ve kan adeta beynine sıçramıştı..

İçinden "Ulu Yeminer Sadakatımı sundum ama sabrımı niye deniyorsun" demeden geçemiyordu...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Sturm konuşmaları ve diğer iki yoldaşını izlerken bi taraftanda ayının darbesiyle oluşan yarasıyla uğraştı. çok öenmli bir yara değildi ve bu yüzden efendisine bir dua fısıldı..
Konuşmada Dragluin' in öfkesinin sonucunda bir çarpışma bekliyordu ancak Dragluin' nin kendini tutmasıyla bu çarpışma ertelenmiş gibi göründü.. Kenarda oturur halde kendini dinlenmeye bıraktı..
" Let My Heart Go "
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Belli etmesede rahat bir nefes aldı ölüm büyücüsü canlılarla bu kadar haşır neşir olmamıştı çok uzun zamandır ama unutmazdı hiç bir şeyi unutmazdı şimdi yorgun olmasa bu zavallıyı buracıkta öldürürdü ama herkesin zayıf düştüğü anlar olurdu ve o zaman öldükten sonra ona hizmet edecekti.şİmdi dinlenmesi gerekiyordu ve iyi o zaman dedi ve ekledi ne zaman burdan gidiyoruz hepimizin dinlenmeye ihtiyacı var...

İçeri girip kendine rahat ve sıcak köşe için bakındı....
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

chade durakladı yoldaşlarının kavga ettiğini gördmüştü büyücü olduğunu varsaydığı kişi birden ortaya çıkmıştı ve diğeri savaşçı olan onun üzerine yürümüştü iç geçirdi, işte dedi "bu sinirli ahmaklardan bu kadar."

yürümeye devam etti yanlarına yaklaştığında savaşcı sinirini dizginlemişti ve büyücü arkasını dönmüş gidiyordu düer savaşçı ise yaralarına bakıyordu "biz tam değiliz" diye düşündü suratlar ona doğru dönerken, aniden farketmişlerdi onu, rüzgardan daha sessiz yaklaşmıştı çünkü...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

rp dışı = arkadaşlar ilgilenmediğimi sanmayın siz rp nize devam edin şu anda benim söyleyeceğim birşey yok..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Sturm chade' i görünce " gelmiyceni sanıyorduk.. Neden geç kaldın ve diğerleri neden gelmedi! dekotta nerede? "
" Let My Heart Go "
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Mağaraya geçp dileniyordu çantasından yiyicek kuru bir kaç peksimetle biraz soğuk şarap yudumladı gelen savaşçıyı fark etti ama hiç cevap vermedi.Uykuya ihtiyacı vardı ama ateş olmadan uyumak iyi olmazdı.Elindekini büyü kitabını bıraktı.BU soğukta sözcükleri bir türlü ezberleyemiyordu.Daha hiç denemediği büyüler onu bekliyordu ama onun zamanı yoktu....Ateş yakmak gerekli, sizi bilmiyorum ama yanınıza ne kadar yiyecek almış olsanızda yakında tükenecektir, yakınlarda avlanacak hayvan bulunabilir mi acaba ?Beyler toparlanmalıyız artık.Ne yapacağız karar verin artık burda soğuktan ve açlıktan ölecekmiyiz yoksa harekete mi geçeceğiz ?
Büyü kitabına tekrar döndü aynı sözleri durmadan tekrar ediyordu ilk kelimeyi ezberlemişti artık.Sonsuz bir sabırla tekrarla dı durdu ......
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Strum " dedi gür bi sesle
"Durumun iyiyse çevre gezisine çıkalım hem biraz konuşuruz " dedi
ve strumdan cevabını beklmeye başladı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...