WOD player aranıyor...

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Abi zaten burayı sadece ikimiz okuyoruz sanırım baksana sen 1-emre demişsin bende 2-yener dedim öle kalmış bir haftadır :???:

Umarım sadece ben olmam o oyunda player olarak :???: bet tek başıma bile gelmiş olsam oyun isterim ona göre :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

ok o zaman sen engine ve cana haber ver bende serdar, atakan ve esene haber vereyim, fatih zati gelmio. yarın akşam saat beşte geçen sefer oturduumuz yerde buluşalım ve bu sefer kumpir yemeye gitmeyin yenerciim :twisted: :twisted: :evil:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Arkadaşlar oyunu yine cuma günü yapalım nedersiniz???? bence geçen hafta baya güzel oldu iki gün üst üste yine öle yapalımmı (tabi ST gerekli hazırlıkları yaptıysa :D ) ????
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

cuma en erken 7de bakırköde olabilirim ama abi olsun iki saatte olsa oynarız diosanız oynarız ... :D
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Ben de ST'mize katılıyorum saat en erken 7'de bakırköy de olabilirim :( Malum iş güç :P Ama Cuma Cumartesi daha da güzel olur :lol:
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

ulen ne biçim adamlarsınız birinizde çakallık yapıp "abi bence akşam başlayalım sabaha kadar oyun oynayalım hatta gelin bizde oynayalım , bizim ev sekiz kişiyi de kaldırır.." demionuz..Hepinizden 3 exp kırdım ulen , oturun sıfır. Atakan hariç o kardeşimiz askerde ..mümkün olsadı garnizonu açardı ama bilioz yani ..Saygılar Atakan Baba :twisted: :twisted: 8)

-bu arada bi esen vardı yaw öldümü?? :? :evil:
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben bu başlığı bi aralar takip ediyodum da.. Neyse..

İstanbula döndüğüme göre oyuna gelebilirim ama finaller başaldığı için gelemeyebilirim de. şu an finallerin tarih ve saatlerini bilmediğim için (bi kaza oldu da) oyuna gelip gelemeyeceğim ama Durumu çok geç öğrenirsem ST'mize SMS yolu ile bildireceğim.

Kendinize iyi bakın..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ben varım iki saatte olsa cuma akşamı oynayalım 7 de simit cafede yine buluşalım :D valla hakkaten biri ev ayarlasada sabaha kadar oynasak valla :D :D.C.teside oymayalım derim ben hatta ard arda süper oluyor hala modundayım geçen haftaki oyunun :D .

Sanki beni bir were wolf ısırdı :D :twisted: .
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

cuma saat 7 simitçi o zaman arkadaşlar herkezi beklerim cumarteside devam ederis. Frontside da geldiine göre takım tamamlanıo dimi?? esenede haber etmek lazım atakan gelebilecekmi?? gereksiz yere heycan yaptım :P :twisted: 8)
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Heyeceanlanma St'ciğim :P Heyecanını geçiricem senin bu hafta çok fena planlar yaptım Cuma akşamı bombaları ard arda patlatıcam bu arada karakterler de hazırlanır cuma akşamına kadar :) Bu arada hakkaten ne simitçi yaw tam ambiyans yeri önemli bi olay olduğunda süper soğuk hava estiriyor kliması :lol: Ayaklarım donmaktan telef olucak :P
Neyse oyun aşkına nelere katlanıyoruz oyun oynıcak ev olsa süper ötesi olurdu ya neyse 8)
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

valla ha ambians simitçi, piyanist şantör koysalar daha da ambians olacak bööle fondan tırstırma müziği yapar :twisted: ama hacı en azından souk olması bakımından ambians cidden oluşuo , askerlik gibi bi yer valla ama hangi manyak evini 7 adama birden açarki hani olsak 4-5 taamda :D
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ne 7 kişisi yaw biz onu yaparız 4-5 zaten en az 1 kişi gelmez oyuna bi de ben yok gibiyimdir, sessizim, çevreyi kirletmem, geyik yapmam, ses çıkarmam hiç, çişimi de kumuma yaparım. Oldu size 5 kişi. Kimin evi varsa alsın bizi nooluuuur. :cry:

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Çok güzel olduk..Allah sonumuzu hayır etsin :twisted:
Prologue kısmının son kısmı olan ve Cenaze diye adlandırdığımız sahneyi oynamak isteyenler kaleye mum diksinler :!:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Oyunun başından beri o cenazeyi bekliyorum ben sanırım ilk mumu ben dikicem :D :D .
Zaten cenazede herşey ortaya çıkmaya başlayacak sanırım, kimlerin ne olacağı hangi tarafı seçeceği fln belli olacak gibi :D .
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Mumu diktim bile de Kırmızı dipli olarktan :P Bu cenazeyi kaçırırmıyım hiç hem avlarım da oarada :P Emre bu arada iyi tut log'ları yayınlıcaz ha :) Ben zaten bu akşam başlıcam ses kayıtlarını çevirmeye :twisted:
Post Reply