pyros müzik!!!!!
-
flintfireforge
- Kullanıcı

-
ketchup
- Kullanıcı

neyse öyle olsun bakalım 
bu arada dün quelle konuştum ta biraz sarımsak taarruzuna mazur kalmış vimpirimiz
ve bu nedenle 2-3 gündür ortalıkta gözükemiyormuş,gerçi bu taarruzun daha uzun süreli olmasını isterdim ama ancak bu kadarıyla yetineceğiz 
ama pyrosa halen daha kızgınım,bir parmak bal verdi,geri kalanını vermemek için yok quel di yok ankaraydı diye diye bahaneler öne sürüyor...
bu arada dün quelle konuştum ta biraz sarımsak taarruzuna mazur kalmış vimpirimiz
ama pyrosa halen daha kızgınım,bir parmak bal verdi,geri kalanını vermemek için yok quel di yok ankaraydı diye diye bahaneler öne sürüyor...
-
ketchup
- Kullanıcı

-
ketchup
- Kullanıcı

yok zaten bu zevki tek başına şimdiye kadar flint yaşadı 
ama şuda var ki sen bu zevki tek başına yaşayamazsın
emin ol sırada çok insan var ve hepsi benimle görüşebilmek için sabırsızlanıyor dimi Quel-Shin dimi scythe di mi squva di mi biluanders dimi yeminer di mi norticuz
ve adlarını sayamadığım diğerleri 
ama şuda var ki sen bu zevki tek başına yaşayamazsın
-
ketchup
- Kullanıcı

galiba öyle olacak olmasa bile ben sizleri tek bir amaç için bütünleşticeğim sanırım 
ya resmen kendime düşman kazanmak (pardon beni seven insan
)sayısını arttırmak için elimden geleni yapıyorum
en son bombam yine serbest kürsüde
bir gün kim vurduya gideceğim ama ne zaman bilmiyorum ama artık o zaman senin frpworld için şarkıyı dinleyebilirim veya dinleyemem de hissederim...bir vampire upload etmesi için verirsen bende artık cenazemde senin müziğini duyabilirim 
bilmem anlatabildim mi pyros
ya resmen kendime düşman kazanmak (pardon beni seven insan
bilmem anlatabildim mi pyros