En karizmatik kötü adam?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Sauron doğum günü hediyesi olarak bana ne yollamış biliyor musunuz?

Hiç bir şey... :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ya kim darth vader'a oy verdi? aslında bir sürü kişi oy kullanmış, ama buraya kimse neden o kişiye oy verdiğini açıklama gereği duymamış? buraya anket açıyorum ki muhabbbet edelecek, geyik konusu açılacak konular olsun diye...
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ben Souron'a oy verdim; etkileyici bakışları (pardon bakışı) yüzünden. :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dart Vader'in ihtişamlı bir tipi var ama tıslaya tıslaya nefes alması (ilk anda değil ama) bir müddet sonra karizmayı bozuyor bence.

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

bu durumda darth vader, birinciliği garantilemiş oldu gibi herhalde daha fazla oy veren olamz bu ankete... :cry:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

catboy wrote:bu durumda darth vader, birinciliği garantilemiş oldu gibi herhalde daha fazla oy veren olamz bu ankete... :cry:
Bende berabere gözüküyor durum.

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda ezgileriyle beraber aynı tahta baş koydular Dartha Vader ile Sauron... :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Sauron'un fiziksel bedeni yok edilse bile, ruhu yaşamaya devam ediyor ve bir süre sonra (artık 2000 sene mi olur, 3000 yıl mı olur) tekrar bedenini oluşturmaya başlıyor. Resmen ölümsüz ya!

Darthy'nin ışın kılıcı varsa, Sauroş'un da Hüküm Yüzüğü var! Hepsine hükmedecek karanlıklarda! :-P

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ah be dwaxer sen de olmasan burada bir çift geyik yapacak adam bulamaz olduk :D
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

gerçi en baba kötü en karizmatik kötü , gargameldir. o burun , o endam, o azmana bağırıken gözlerinden saçtığı alevler ..... :D

arthastır .
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Vampirler çoğu hikayelerde karizmatik ve yakışıklıdır.Bazılarında çirkin mirkin gözükebilir ama Sauron'un resmedilişine bakarsanız hiç te çirkin gözükmüyor. Eh şekil değiştiren bir varlık olarak zaten bir karizmadır. Ayrıca doğal olmayan zırhlar içinde gezmektense ( ve insanı rahatsız eden sesler çıkarmaktansa) Ayrıcana da bu zırhı çıkarınca zayıf kalıp kadın bir düşmana böyle bir durumda yakalanmaktansa (en azından uyurken çıkarman yoksa uyuyamazsın) büyücülüğü seçerim ki şu durumda Sauron'u seçerim (ki bildiğim kadarıyla uzun süre vampir kimliğiyle gezmeyi seçmiş şekil değiştiren çok zor büyü yapılan bir diyarda büyü yapabilen, isterse kurt adam olup güçlenebilen ister bilmemne olup karizmatik olan bir varlık doğrusunu isterseniz bence gaayet bir oyu hak eder.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

şimdi öyle düşünecek olursak Darth Vader'da çoklu evrende en güçlü olabilecek force user'dı, kaldı ki zırhını giymek zorunda olduğu zaman bile oldukça güçlüydü. Ayrıca Jedi Tapınağı'na öyle yürüyerek girip katilam yapmakta her baba yiğidin hardı değildir bence. Sauron'da tabii ki çok güçlü bir kahraman, nasıl olsa bu ikisininde karşılaşma şansı yok ama Darth Vader çok daha fazla ve çok daha güçlü raiplerin bulunduğu çok daha büyül bir diyarda en güçlüler arasındaydı. Halbuki Sauron daha küçük bir evrende bile gücü kıyaslanabilecek biriydi. Kaldı ki eski efendisi Morgoth iki üç tane daha Sauron gelse hepsini yine dağıtır, Witch-King yüzüğün etkisinde kalmasa kesinlikle Sauron'a meydan okuyabilecek biri ve Galadriel ise Sauron ile teke tek mücadele de kazanabilecek biri. Yani Star Wars'tan çok daha küçük bir evren olmasına rağmen Sauron orada tek süper güç değil, halbuki Darth Vader onbinlerce gezegenin bulunduğu trilyarlarca nüfuslu evrende 2. süper güç, o da tamamen aldığı ciddi yaralar yüzünden. Yani her ne kadar Sauron çok etileyici bir karakter olsa da Darth Vader çok ciddi bir güç sahibi aynı Sauron gibi ama daha büyük bir güç bu ve karizmasına karizma katıyor tabii ki. Ayrıca Force Grip yaparken adama herkes hayran oluyor :D

Darth Vader'ın karizması alın :

http://www.youtube.com/watch?v=81fwEmP2CKY

http://www.youtube.com/watch?v=QxafIhYFOr0

http://www.youtube.com/watch?v=IoEBAgy3t3U

bir de sauron'a bakın :

http://www.youtube.com/watch?v=Pz1wkq2Z-wI

http://www.youtube.com/watch?v=ojPbNDoBqOE
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

sonunda mutlu oldunuz mu? Darth Vader en karizmatik kötü adam seçildi işte, ama iyi bir rekabet ortamı olmuştu. Neyse artık başka oy atan olur mu bilmem ama Darth Vader liderliğini korur artık gibime geliyor... :D
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

oooww yeees :D darth vader rules ulaaan :D o videolardan sonra bunun olmaması beklenemezdi.
ulmara
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulmara »

ben Darth Vader'a oy verdim çünkü benim gözümde karizmatik demek vururum döverim daha güçlüyüm ölümsüzüm demek değil.Bu üçlü arasında en güçlünün Sauron olduğunu düşünüyorum,o ayrı ama Darth Vader'ın,kitleleri peşinden sürükleyip liderlik yapabilecek vasıflara daha fazla sahip olduğunu düşünüyorum.Ha Sauron'un da bir sürü ordusu var mıdır?Vardır...Ama saygıdan mı korkudan mı onu tartışırım.
Post Reply