Kitabın sonu hiç hoşuma gitmedi, catti-brie ve drizzt gittiler ya, nereye gittiler, neden gittiler ve ben catle drizzti hiç yan yana düşünemiyorum.
Neyse, benim kahramanım zaten öldü ne yapayım drizzti.
Doğrusu sanki öylesine derinsuya maceraya gidiyor gibiydiler. Aslında ne yapsam şafağa geçit pek heyecan uyandırmıyor Entreri ile yine karşılaşıyorlar mı bari? Bir de balor peşinden orduyu götürmeyi başarabiliyor mu?
Olmazsa ben ODTUye getiririm yaaa. Yeterki sen iste neden olmasın? Hadi bakalım ben de bekliyorum Umarım Karanlığın kuşatmasında olduğu gibi bir erteleme olmaz.
Ben de emin değilim ama Wulfgar benim benim diye bağırıyor üçüncü kitapta. Bir sürü yerde burada Wulfgarda olsa daha iyi olurdu. Wulfgar olsa bunu onaylamazdı şeklinde sözler edilmiş ismi çok fazla anılıyor. Bir de şunu da unutmamak lazım Wulfgar R A Salvatore un ana karakterlerinden buzyeli vadisi kitabının karaelf üçlemesinden önce yazıldığını düşünürsek. Zaknafein bir aday olabilirdi ama onun adı anılmıyor hem de bir çeşit arka plan kitabına konu olmuş (önce buzyeli vadisini okuyan birisi için öyle olabilir en azından) Ana gruptan sadece biri ölüyor. R A Salvatore un bu kişiyi tekrar canlandıracağını düşünmek çok da yanlış olmaz bence.