Evet konuşmak konusunda çok haklıydı ama lanet olası adamda kimin nesiydi. şehir içinde şehri, bu şehir, düzenlemesi içinde mümkün kılmazdı. kesinlikle bir gariplik vardı ve bunu belki de onunla konuşarak halledebilirdim...
"Peki bayım...dediğiniz gibi olsun!"
SON YAKARIş...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

AstYaNaX'ı getirdikleri yer bir handan çok bir ev gibiydi. içeri girdiler.kahya tam karşısına dikildi "odanız hazır efendim banyoyada şimdi sıcak su yollatıyorum" dedi. astyanax adamı durdurdu ve "soğuk su olsun" dedi.
Uzun zamandır sıcak su nedir bilmiyordu. sıcak sudan zaten oldum olası hiç hoşnut olmazdı.sanki kendinin eridiğini hissediyordu sıcak suyu gördüğü zaman. Astyanax odasına gitti banyosunu yaptıktan sonra yatağına uzandı ve uyuya kaldı.
Uyandığında ayaklarının ucunda shek'i buldu hayvan hala mırıldanıyordu. bu mırıldanma eskisi kadar rahatsız etmesede arada sinirlerini bozuyordu.yemek gelmişti "taze tavşan yahnisi" dedi. yemeğini yerken sevgili kuzenini düşünüyordu uzun zamandır görmemişti kendisiini çok uzun yıllar olmuştu. yüzünü bile hayal meyal hatırlıyordu.
Beklemeye başladı....
Uzun zamandır sıcak su nedir bilmiyordu. sıcak sudan zaten oldum olası hiç hoşnut olmazdı.sanki kendinin eridiğini hissediyordu sıcak suyu gördüğü zaman. Astyanax odasına gitti banyosunu yaptıktan sonra yatağına uzandı ve uyuya kaldı.
Uyandığında ayaklarının ucunda shek'i buldu hayvan hala mırıldanıyordu. bu mırıldanma eskisi kadar rahatsız etmesede arada sinirlerini bozuyordu.yemek gelmişti "taze tavşan yahnisi" dedi. yemeğini yerken sevgili kuzenini düşünüyordu uzun zamandır görmemişti kendisiini çok uzun yıllar olmuştu. yüzünü bile hayal meyal hatırlıyordu.
Beklemeye başladı....
porco kızın teklifini kabul ettiğini duyunca biraz kuşkulandı çünkü kesin bir red bekliyordu demekki kuşkulandı ve ağzımı arayacak diye düşündü beilikte gittikleri porconun dükkanında kızı elinden gelen en iyi şekilde ağırladı ve biraz sohbet etselerde porco konunun dağılmasına izin vermedi ve sadece kızın moralini düzeltecek türde şeyler konuştuve yaklaşık 3 saat sonra kızın sıkılmaya daha doğrusu laf koparamadığı için sinirlen meye başladığını hissetmişti ve lafı döndüre döndüre sonun da sohbeti bitirdi ve rose u uğuurladı kız gittikten sonra sıkılarak evine doğru yürürken karşıdan bi adamının geldiğini gördü ve beklamaya başladı adam gelir gelmez"efendim kuzeniniz geldi ve yaklaşık 1 saatir evde " ,"peki hemen gidelim git şuradan bir atarabası kirala ödünç al bişeyler yap bekliyorum " dedi porco... yarımsaat sonra evde kuzeniyle karşılaştığında önce uzun uzun bakıştılar sonra astyanax "SEVGİLİ KUZENİ...... (Rp dışı: astyanax, buraya sen devam et keyfince)
aslında benim bir imzam yok; çünkü beni tanıyanlar bana ihtiyacı olanlardır, bana ihtiyacı olanlar ise benim ihtiyacım olanlardır.
Astyanax kuzeniyle görüşmeyeli o kadar çk zaman geçmiştiki neler hissettiğine karar vermekte güçlük çekiyodu.genede konuşmaya bir yerden başlaması gerktiğini biliyordu. sonunda "uzuzn zaman oldu" deyiverdi . ağzından farkında olmadan çıkan bu söz sanki onları biraz daha yakınlaştırmıştı. cünkü astyanaxın dağlarda geçirdiği zaman o kadar çoktu ki dış dünyadaki akrabalarını unutmuştu bile. sonunda birlikte uzun uzun muhabbet ettiler en iyi kalite şarap içtiler ama ustasının nasıl öldüğünü bir türlü anlatamadı porcoya çünkğü yanındaki bu sürüngen tan kuzenine bişeler anlatmaya başlıycakken beyninde dolşıp o saçma sapan sşasrkıyı söylemeye devam ediyodu.yakında delirecekmiş gibi hissteti kendini sonra kuzeninden içinde bulunduğu iş ilişkilerini anlatmasını istemişti nede olsa burda bir kaç iş yapmayı planlıyordu. sehir ticarete çok elverişliydi. üstelik büyü malzemesi bulmaktada zorluk çekmiyordu...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Garip bir adamdı. kesinlikle! zaman zaman acı çekerdi ruhlar ve kendimi öyle hissediyordum. acı çeken, saçma sapan bir ruh! Bu şehirde lanet olası şeyler oluyordu ve herşey düşünülenden farklı işliyordu. Neden böyleydi ki! Belki de bu şehiri terk etmek en ii çözüm olurdu....nasıl? saçmalama Rose.....herkes senden bi şeyler umarken nasıl KAÃ?ABİLİRSİN?
Bir kaç öğde ihtiyacım vardı ve babamın arkadaşlarında biri olsan ama artık tapınakta çalışmayan yaşlı bir adam vardı. Üstelik hala ben çok severdi. Beni Onun büyütttüğü gerçeğide vardı tabi...Gözümü onla kapar, onunla açardım. O "iyi geceler" derdi bana. Sıcaklığını en derin hissettiğim adamı bu şehirdeki. Evinin yolunu unutmam imkansızdı ve bilgeydi...Onun Tanrı yolunda sabit ilerleyişlerine de şahit olmuştum kesinlikle bana vereceği öğütler olmalıydı. BeLN lütfen hâla beni hatırlıyor ol!
Bir kaç öğde ihtiyacım vardı ve babamın arkadaşlarında biri olsan ama artık tapınakta çalışmayan yaşlı bir adam vardı. Üstelik hala ben çok severdi. Beni Onun büyütttüğü gerçeğide vardı tabi...Gözümü onla kapar, onunla açardım. O "iyi geceler" derdi bana. Sıcaklığını en derin hissettiğim adamı bu şehirdeki. Evinin yolunu unutmam imkansızdı ve bilgeydi...Onun Tanrı yolunda sabit ilerleyişlerine de şahit olmuştum kesinlikle bana vereceği öğütler olmalıydı. BeLN lütfen hâla beni hatırlıyor ol!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...