Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bence Winter'ın SAYESİNDE demek lazımdıdwaxer wrote:.
Arkadaşlar böcek yuvasından mı geçiyorsunuz artık? şöyle sorayım; "hayır ben geçmiyorum, illaki kayaları kazacağım!" diyen var mı aranızda?
Not: kayaları kazmak artık 6-12 saat sürecek Winter'in yüzünden
.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Adam kafaya koymuş sizi diri diri gömecek. :schemes: Yeraltında sismik dalgalar yaratıyor, neymiş böcekleri ezecekmiş.Aegron wrote:Ya asıl olan oldu şimdi ne yapacağız onu soyleyin. Sen artık mümkün bir alan oluşursa aynı büyüyü tekrar yapacaksın. Bu seferde bizim tepemize düşürmede iyice kalmayalım içerde.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Yapabilirsin... Önemli olan nasıl bir şey olursa, ne yapacağını söylemen.Aegron wrote:Ya her seferinde ready an actıon yapabiliyoruz değil mi?
Ã?rneğin: "Yanıma bir düşman gelirse kılıcımla vuruyorum!" gibi. Ya da bir power kullanacağınızı da yazabilirsiniz ya da Clicks'in yaptığı gibi "ufak düşman çıkarsa şöyle, büyük çıkarsa böyle vuruyorum!" diye de yazabilirsin. (gerçi ben minion düşmanlarınıza encounter ya da daily powerlarınızı harcatmam, at-will olana çeviririm onu)
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

şimdi bu karşımıza çıkan yaratıkların karelerde göstermeyecek misin dwaxer
Ben Positioning Strike kullanıcam ve haliyle yaratığı geri itrebiliyorum 1 kare hatta ben Artful Dagger ve bu yüzden cha modifielerim kadar iticem. Kare olmayınca nereye iteceğimi bilemediğimden ne yapmalyım?
Ben Positioning Strike kullanıcam ve haliyle yaratığı geri itrebiliyorum 1 kare hatta ben Artful Dagger ve bu yüzden cha modifielerim kadar iticem. Kare olmayınca nereye iteceğimi bilemediğimden ne yapmalyım?
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

.
şimdi anladım; yaratıkların resmini koyunca, saldırdıklarını sandınız! Ama hayır öyle değil. Sadece bir minion saldırdı ve gördüğünüz yaratığı bazılarınız tanıdı (Akmenos, Darthu) Ben o resimleri koydum ki düşmanınız aşağı yukarı neye benziyor diye ve nature check sonucu başarılı olunca bir takım ip uçları verdim.
Yani özetle henüz başka böcek görmediniz haritada koordinat vererek ilerlerken görürsünüz muhakkak ama ne tarafa gideceğinizi yazın. Yapacağınız saldırıları ready action olarak hazırmış gibi kabul edebiliriz (tıpkı Akmenos'un vurduğu gibi)
.
Yani özetle henüz başka böcek görmediniz haritada koordinat vererek ilerlerken görürsünüz muhakkak ama ne tarafa gideceğinizi yazın. Yapacağınız saldırıları ready action olarak hazırmış gibi kabul edebiliriz (tıpkı Akmenos'un vurduğu gibi)
.