Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Gülümseyerek yüzüne bakan adamın yüzüne baktı. Buz gıbı bakışları odaklandı adamın gözlerine bir çok insanın sadece bir kaç saniye bakabildiği gözleri adamın yüreğine dek bir buz kütlesi gibi ilerledi. Donuk sesi diğer sesleri bastırarak ilerlediğinde

- Rahibe Lysana size dinimiz hakkında daha çok bilgi verecektir...

Tekrar başını kaldırdığında etrafına baktı. İnsanların yüreğini donduran bakışı bir kaç kişinin üzerinde gezidndiğinde kızıl gözü parıldadı.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Gelen gürültüler onu rahatsız etmişti bir kaç saatlik bir uyku onun kendine gelmesini sağlamıştı silahlarını zırhını pelerin ve miğferini takarak odasından dışarı çıktı Karnı bir kurt gibi açtı ileride Rahibe keşiş ve koruyucuyu gördü yanlarına giderek "Merhabalar tapınak rahibesi koruyucusu ve yabancı "dedi "umarım iyisinizdir ben biraz uykudan sonra kendime geldim ama karnım bir kurt gibi aç yiyecek birşeyler bulabilirmiyim "dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Gelen yeni yabancı ile bakışları Lysana'a yöneldi. Merhametsiz yüzündeki ifade değişmemiş ama bakışları ilkkez rahibeyi korkutacak kadar keskindi. Yavaşça arkadasını döndü ve ilerlemeye başladı. Tanrısının sembölüne baktı.
Tanrının sembölünün yanına yaklaştığında cübbesinin üzerine işlenmiş kızıl Ejderha Pençesi parıldadı.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

findor koruyucunun bu sert tavrına anlam verememiş ve birazda sinirlenmişti ama halencsorusuna cevap alamamıştı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

keşiş koruyucunun gözlerineki donukluğa anlamlar yükledi benliğinde.ne tuhaf bir adam dedi kendi kendine.nasıl bir tanrının müridlerisiniz böyle diye düşündü.düşüncelere dalmış gülümserken koruyucunun gözlerine içindeki bilgelik ile yanlarına biri yaklaşmıştı bu findor adındaki yabancıydı.selamına karşılık verdikten sonra lysanaya döndü..lysana ya bakıp devam etti ah leydim sanırım yine sizin başınızı ağrıtacam.tabiki şaka yapıyorum nezaman benimle konuşmak isterseniz sizi bekliyor olucam.diyerek bekledi.
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor artık aradığı bilgiye daha yakın olduğunu hissediyordu keşiş ona selam vermişti...
Oda keşişe karşılık verdi...
çokkk uzun zamandır takip ettiği adamın yanında durması acayipine gitmişti...
"Selam quel saruk daha öncesine göre daha iyi görünüyorsun sırrı ne "diye bir soru yöneltti..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

buyrun dedi keşiş .ah genç efendi iyi bir banyonun insana nekadar iyi geldiğini bilirsiniz.e birazda sporun faydaları var .bilirsiniz biz keşişlerin vücudumuzu nedenli çalıştırdığımızı.(keşişin gözlerinde bir ışık alevlenip söndü.)

sizi tam olarak tanımıyorum efendi.biraz sohbet etmeye nedersiniz belki bu kalabalıkta sakin bir köşe bulabiliriz yada sohbetlerimizde yanlızlıklarımıza sığınabiliriz.olmazmı

dedi ve findorun gözlerinde bir arayışa geçti ....
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bu tam findor un aradığı bir fırsattı " neden olmasın değerli keşiş "dedi ve "dohbet etmek için bir yer bulalım ama sakin bir yer olura sevinirim ilk önce çok açım karnımı doyurmam gerek "dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

evet seni anlıyorum genç efendi.neyseki leydi lysana beni daha geldiğimde doyurdu.bu arada lysana bi rbakış attı ve findora dönerek bu sohbetten çok şey öğrenicez sanırım fakat önce sizi yemeğinizle başbaşa bırakıp odama çekilmeliyim.daha sonra burada buluşalım isterseniz .diyerek bekledi
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"bana uyar keşiş beyim yarım saat sonra büyük salonda buluşalım "dedi ve yemek salonuna indi findor...
önünde bir çok yemek çeşidi vardı ve hemen yemeğe başladı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

keşiş başıyla onaylıyarak yüzümdeki gülümseme ile arkasını döndü ve koridor boyunca odasına doğru yürümeye başladı
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero iyilik timsali bir yere geldiğini sanmıştı. Ama koruyucu... Bilemiyordu belki de varolan disiplini korumak için böyle davranıyordu. O buraya çağrı üzerine gelmişti ve koruyucu seçilmiş biriydi. O halde andero nun yapabileceği tek şey tanrının (dragonfire mıydı? Daha adından bile emin değildi ama onu andığında içi ısınıyordu) iradesini kabullenmekti. Ne de olsa ona hizmet için buradaydı ve bunu tüm benliğiyle yapacaktı. Kendini ona adamalıydı. Buna gidecek yolu kendisine açabilecek yegane kişinin koruyucu olduğunu düşündü. Peşinden gitti. En azından konuşabilmek için...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor artık yeteri kadar doymuştu...
yemiş ve içmişti....
birazdan buluşma noktası olan salona doğru harakete geçti....
Quel saruk ile keyifli bir muhappete dalacaktı bundan şüphesi yoktu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

.Keşiş odasına girip çantasından bir defter çıkardı büyükçe bir defterdi bu .sayfaları o kadar eskiydi ki sanki rüzgarla ufalanacakmış gibiydi.kapağın içinde bir kalem gizliydi.keşiş masaya doğru yürüyerek sandalyeye oturdu.elindeki defteri masanın üstüne koyup açtı.havaya uçuşanlar toz muydu bilmiyorum ama defterin içinden büyüler akarmışçasına bir enerji dalgalanması oldu.keşiş eline kalemi alıp yazmaya başladı.yazılar kalemin ucundan kandan koyu bir kırmızıyla bilinmeyen bir dille yazılıyordu.kim bilir neler düşünüyordu keşiş ve neler yazılıyordu o sayfalardaki aydınlıklara.

Cümleleri tükenmiş kafasını kaldırmıştı keşiş .zamansız yaşardı yaşamı .yerinden kalktı ve defterini toplayıp yüzünde derin bir öfke ile çantasına koydu.bu arada ağzından kadim mırıltılar yükseliyordu.üzerindeki kıyafetleri düzelterek koridora çıktı.
Yavaşça etrafına bakınarak bekleme salonuna doğru yürümeye başladı. koridorun sonuna yaklaştığında ise Findor "un merdivenlerden indiğini gördü.yüzünde kurt misali bir sırıtışla merdivenlerden inmeye başladı gözleri Findor"a odaklanmış ışıklar saçıyordu "
seslendi .merhaba genç efendi epey doymuş görünüyorsunuz :D
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

tapınak koruyucusunun ürkütücü bakışlarına karşılık verdi kendi hisselerini saklamak konusunda pek başarılı değildi koruyucu arkasına dönene kadar izledi sonra koruyucunun peşinden giden yabancıyı durdu " dragonfire tapınağındasınız yabancı istediğiniz soruları ben cevaplayabilirim"

rp dışı : findor ve Qeul saruk kendi aranızda yapıcağınız kişisel sohbetleri iyi bir hana giderek yapabilirsiniz hem daha rahat olur sizin için burası tanrısına hizmet eden bir tapınak
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Locked