Wahşi Batı ......................... muhabbet, yorum...

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Dwaxer zarlarda bir hata var :D Benim çoktan ölmem gerekiyordu :D
Espri yaptın sanırım. Hani ne kadar şanssız olduğunu vurgulayan esprilerden?

Benim kardeşim de hep "ne kadar şanssızım, hep işlerim ters gidiyor," diye şikayet eder, işleri ters gider. Ben ise "ne kadar ballıyım, en ters zamanda bile bir kurtuluş yolu çıkıyor karşıma," diye konuşup dururum, işlerim de yolunda gider hep. Ters giden bir şey olduğunda hatta bir felaket yaşadığımda bile daha sonra farkına varırım ki o felaketin sonucunda daha güzel bir şey olmuş aslında, daha güçlü olmuşum ya da çok önemli bir şey öğrenmişim gibi.

şimdi bak bakalım şu resme Edmond. Aşağıdaki bardağın yüzde kaçı boş sence? :schemes:

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:
Edmond wrote:Dwaxer zarlarda bir hata var :D Benim çoktan ölmem gerekiyordu :D
Espri yaptın sanırım. Hani ne kadar şanssız olduğunu vurgulayan esprilerden?

Benim kardeşim de hep "ne kadar şanssızım, hep işlerim ters gidiyor," diye şikayet eder, işleri ters gider. Ben ise "ne kadar ballıyım, en ters zamanda bile bir kurtuluş yolu çıkıyor karşıma," diye konuşup dururum, işlerim de yolunda gider hep. Ters giden bir şey olduğunda hatta bir felaket yaşadığımda bile daha sonra farkına varırım ki o felaketin sonucunda daha güzel bir şey olmuş aslında, daha güçlü olmuşum ya da çok önemli bir şey öğrenmişim gibi.

şimdi bak bakalım şu resme Edmond. Aşağıdaki bardağın yüzde kaçı boş sence? :schemes:

Image

.
Yarısı boş (o testi biliyorum, yarısı dolu dersin sen :D ) ama ben içeceksem bardak düşer ve bomboş olur :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Code: Select all

Dwaxer o kadar oynatmışın. Kumarı felanda oynayamadım. O zaman sen boş ver beni Teksas'a da götür. Orada hatta kumar masası varsa bari orada oynayayım. Hatta sen benim yerime zar at bakalım ne kadar para kazanmığım yada kaybetmişim. Bir süre öyle geçiştireyim durumu.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome

.

Code: Select all

Seni kumar masasında oyalamak istemedim çünkü kafamda bir senaryo var; fazla açıklayıp süprizi bozmak istemiyorum ama zamanlama açısından seni interaktif bir iskambil oyununa sokamazdım. Kumar bol bol oynayacaksın, zaten senin işin bu. 
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar;

Bazen herkesin turunu oynattığım halde diğerini bekletebilirim ya da bazılarınızı günde 3-5 kere oynatabilirim. Tahmin edersiniz ki bunun sebebi, sebepleri vardır. Bazen kısa kısa mesajlaşmalar olduğıundan birkaç kere oynatabilirim, bazen de sizin senaryonuzu, hikayenizi diğerleriyle kesiştirme durumu söz konusu olabilir ve zamanlamayı tutturmak için biraz bekletebilirim. Aklınız karışmasın. :D
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Dwaxer son yazımı yazdıktan sonra gerçekten "Allah dilsizlere kolaylık versin!" diyorum.Başka da bir şey demiyorum.

Fakat inanılmaz bir şey, hâlâ ölmedim.Gerçi o kadın bana kritik atacak şeklinde bir ümit ile bekliyorum :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Dwaxer son yazımı yazdıktan sonra gerçekten "Allah dilsizlere kolaylık versin!" diyorum.Başka da bir şey demiyorum.
Fakat inanılmaz bir şey, hâlâ ölmedim.Gerçi o kadın bana kritik atacak şeklinde bir ümit ile bekliyorum :D
İnşallah sana kritik atar! :schemes: Beni hep şaşırtıyorsun Edmond, ailenin resisini katlettin hâLâ karısı ve çocuğuyla konuşmaya çalışıyorsun. :mrgreen: En çok da neye güldüm biliyor musun; "çocukla konuşup onu yumuşatmaya çalışacaktı," yazmışsın ya ona güldüm. -Beyaz adam dilini konuşsan bile- çocuğu yumuşatmak için ne söyleyebileceğini merak ettim doğrusu. :D :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sen diplomasi zarı at hele :D İkna olursa sıkmaz bir daha.

Ã?ocuğu ikna etmek ise, basit iş.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Sen diplomasi zarı at hele :D İkna olursa sıkmaz bir daha.

Bu pozisyonda Diplomasi atılmazki, göz korkutma atılabilir belki.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:
Edmond wrote:Sen diplomasi zarı at hele :D İkna olursa sıkmaz bir daha.

Bu pozisyonda Diplomasi atılmazki, göz korkutma atılabilir belki.

.
Affedersin ama silahı yere bıraktığımı gösteriyorum, durun, sizi öldürmeyeceğim diyorumm.Bana korkutma kısmını söyler misin :| :| :|

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Hayır göz korkutmayı deneyebilirsin demek istedim; biraz önce kocasını öldürdüğün kadınla ne diplomasisi yapacaksın? :D :D

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:.
Hayır göz korkutmayı deneyebilirsin demek istedim; biraz önce kocasını öldürdüğün kadınla ne diplomasisi yapacaksın? :D :D

.
Iıh, kızılderililerde türk kanı varmış.Madem ki türk, kadınlara ve çocuklara el kalkmaz :D

-Freddie Mercury
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

hala karakter alıyorsanız katılmak isterim.az önce iyi kötü ve çirkin i 23. kez izledim üstünede cilla olsun diye bir avuç dolar için çaktım.tarih öncesinden kalma oyuncak altıpatlarımı buldum kesmedi evdeki eski bi sandıktan dedemin eski(benim oyuncaktan daha eski) tabancasını buldum aynada clint eastwood bakışları atarak hızlı silah çekme çalışmaları yapıyorum.havada sıcak.bunaltıcı bi rüzgar esiyo çer çöp uçuyo at yerine bisiklete binip güneşin battı yere doğru alemlere akıcam az sonra(gece gece nerden bulacaksam gün batımını...sokak lambalarıyla idare edicez artık)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Argay wrote:hala karakter alıyorsanız katılmak isterim.az önce iyi kötü ve çirkin i 23. kez izledim üstünede cilla olsun diye bir avuç dolar için çaktım.tarih öncesinden kalma oyuncak altıpatlarımı buldum kesmedi evdeki eski bi sandıktan dedemin eski(benim oyuncaktan daha eski) tabancasını buldum aynada clint eastwood bakışları atarak hızlı silah çekme çalışmaları yapıyorum.havada sıcak.bunaltıcı bi rüzgar esiyo çer çöp uçuyo at yerine bisiklete binip güneşin battı yere doğru alemlere akıcam az sonra(gece gece nerden bulacaksam gün batımını...sokak lambalarıyla idare edicez artık)
Dwaxer Argay coştu, bana düşman yapma felç eder beni :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Argay, gerçek silahlarla oynamaman dileğiyle seni Wahşi Batı'da oynatalım. Kuralları okuyup, karakterini hazırla. Haritanın neresinden başlıyacağını ve karakterin kısa özgeçmişini de eklemeyi unutma.

.
Post Reply