Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
Yaş meselesi biraz kötü kaçmış galiba.Ama bu güzel gerçi.Aramıycam yenisini ama güzelini bulursam kaçırmam.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

swain bu bi yerden tanıdık geldi bana“Tanrılar adına yemin ediyorum ki buradan asla Geçemeyeceksiniz!” (Intimidate)
"You shall not pass!!!"
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Özür dilerim yeminer
saçmalık yaptığımı geç fark ettim ama neyse "fizikçi" ye sorup işin aslını doğru düzgün öğrendim. Umarım burda da ayrıntılı açıklar da benim gibi düşünen birileri varsa onların da aydınlanmasını sağlar.
Teşekkürler "fizikçi"
benim yeni bir şeyler öğrenmemi sağladığın için. Ama bir sorunum daha var şimdi: Xardas'a bunları nasıl öğreteceğimi düşünüyorum...
Teşekkürler "fizikçi"
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br> <br> -Ragnar Lodbrok</div>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Arkadaşlar bugün Rhalazarn ile yaptığımız konuşmadan sonra şu toprağın elektriği emmesi olayına son kez açıklık getirmeye karar verdim.
Bu olay sanılanın aksine kütleyle alakalı değil, toprağın elektronegatifliği ile ilgili bir durumdur ve bu da sanılanın aksine elektirğe olan açlık değil, elektrona olan açlıktır. Zaten elektriği oluşturan şeyin elektronun hareketi olduğunu biliyoruz. şunu da belirtmek isterim ki bu durum bizim dünyamızla alakalıdır. Yani fantastik alemleri bu durumla karıştırmamak lazım. Yine de elektonegatiflik fantastik dünyalarda etkili değil demek değildir bu. Tabii ki etkilidir ama bunun dünyamızla aynı olmasını bekleyemeyiz.
Yalnız kütleyle alakası olmaması Xardas’ın hamlesinin geçerli olduğunu kanıtlamaz. Ã?ünkü burada yoğunluk ta etkilidir ve Xardas’ın fırlattığı toprak zerrecikler halinde yayılıdı ve bunun Susy’nin yaptığı büyüyü durdurması imkansız denecek kadar az bir ihtimal. Ama diğer taraftan da Susy’nin büyüsü oldukça büyük bir şiddete sahip olmasına rağmen o kadar yoğun bir toprak yada taş parçasına etki eder mi? İşte bu tartışılır. Ben edemeyeceğini düşünüyorum.
Daha da merak edenler için daha da ayrıntılı açıklama yapabilirim.
Bu olay sanılanın aksine kütleyle alakalı değil, toprağın elektronegatifliği ile ilgili bir durumdur ve bu da sanılanın aksine elektirğe olan açlık değil, elektrona olan açlıktır. Zaten elektriği oluşturan şeyin elektronun hareketi olduğunu biliyoruz. şunu da belirtmek isterim ki bu durum bizim dünyamızla alakalıdır. Yani fantastik alemleri bu durumla karıştırmamak lazım. Yine de elektonegatiflik fantastik dünyalarda etkili değil demek değildir bu. Tabii ki etkilidir ama bunun dünyamızla aynı olmasını bekleyemeyiz.
Yalnız kütleyle alakası olmaması Xardas’ın hamlesinin geçerli olduğunu kanıtlamaz. Ã?ünkü burada yoğunluk ta etkilidir ve Xardas’ın fırlattığı toprak zerrecikler halinde yayılıdı ve bunun Susy’nin yaptığı büyüyü durdurması imkansız denecek kadar az bir ihtimal. Ama diğer taraftan da Susy’nin büyüsü oldukça büyük bir şiddete sahip olmasına rağmen o kadar yoğun bir toprak yada taş parçasına etki eder mi? İşte bu tartışılır. Ben edemeyeceğini düşünüyorum.
Daha da merak edenler için daha da ayrıntılı açıklama yapabilirim.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Kadınlar için söylemesi kolay.Siz çenenizle yorarsınız adamı bırakır gider sizi.Ama biz erkekler SPARTAKÃ?S MİSALİ, SAVAşARAK KURTULACAğIZ
Bu arada yeminer karakter kağıtlarını yollamıycaz daha di mi öyle demiştin
Bu arada yeminer karakter kağıtlarını yollamıycaz daha di mi öyle demiştin
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ya abi Khedan benim karakterde güven uyandırdı.Bir şey olmaz gibime geliyor
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury