Wahşi Batı ......................... muhabbet, yorum...
Dwaxer, Darkgnome, Illyra
Code: Select all
Arkadaşlar adamın elindeki dinamiti patlatayım mı?
Aslında benim karakterime sakince oturmak yakışır ama gaza getirirseniz harekete geçerim :DWulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Dwaxer, Tersyuz, Illyra
Dikkat ettiysen, ben gazı verdim. Ama kalkıpta "adamın dinamitini vur!" felan diyemem.Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
Arkadaşlar, herkes western trenlerini biliyor değil mi? Yolcu vagonlarının başında ve sonunda pencereli kapılar ve hemen önünde küçük bir platform vardır. Buradaki platformdan birkaç basamakla sağa ya da sola inilebilir, vagondan vagona geçilebilir, ayrıca bu bölümlerde vagonun çatısına çıkmaya yarayan dik merdivenler de vardır. Yük vagonlarında ise kapılar iki yanda kocaman ve sürgülüdür. Yolcu vagonlarında bolca pencere bulunur ama yük vagonlarında sadece havalandırma ızgaraları ve tavanda kapak vardır.
Arkadaşlar, herkes western trenlerini biliyor değil mi? Yolcu vagonlarının başında ve sonunda pencereli kapılar ve hemen önünde küçük bir platform vardır. Buradaki platformdan birkaç basamakla sağa ya da sola inilebilir, vagondan vagona geçilebilir, ayrıca bu bölümlerde vagonun çatısına çıkmaya yarayan dik merdivenler de vardır. Yük vagonlarında ise kapılar iki yanda kocaman ve sürgülüdür. Yolcu vagonlarında bolca pencere bulunur ama yük vagonlarında sadece havalandırma ızgaraları ve tavanda kapak vardır.
dwaxer bari bir zar felan atsaydın. Anında başarısız yapmışın beni. O kadar karizmaya oyuınculuğa felan boşuna mı verdim ben?Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Siz kompartımanlı vagondasınız, sıralıda olsaydın topluluğa hitap edebilirdin. Ayrıca etrafta dinamitler patlıyor, silahlar atılıyor ve hepsinden de önemlisi "kaderin oyununa bak ki" trendeki siz hariç bütün yolcular tırsak! Hatta ödlek denilebilir. Gerçi dört muhafız vardı ama dinamit patlaması etkisiz hale getirdi onları.Darkgnome wrote:Code: Select all
dwaxer bari bir zar felan atsaydın. Anında başarısız yapmışın beni. O kadar karizmaya oyuınculuğa felan boşuna mı verdim ben?
Neyse, yani yolcuların durumunu bildiğimden zar atmaya gerek görmedim. Hatta şöyle söyliyeyim ben sana, mücadele etmek bir yana bazıları sizin haydutları kızdırdığınız ve katliamı tetiklediğiniz görüşünde. Diyorlar ki (yani kesin diyecekler! :schemes: ) Siz karşı ateş açmasaymışsınız, haydutlar sadece paraları alıp gideceklermiş, sizin yüzünüzden bu kadar insan ölmüşmüş. Henüz bilmiyorsunuz -ve belki asla bilemeyeceksiniz- ama dediklerinde haklılık payı var. Ã?rneğin belki de haydut4 makinist ve ateşçiyi öldürmeyecek sadece bağlayacaktı ama olaylar aniden "patlayınca" aceleyle kafalarına sı9ktı birer tane. Ateşçi çocuk henüz 16 yaşındaydı.
Neyse uzattım konuyu...
.
Tren konusundaki kültüsüzlüğümün beni bir kowboy oyununda vuracağını bilemezdim. Kompartıman değil tek parça bir şey sanmıştım ben. Hani ard arda bir sürü koltuğu olan.
Ben onlara yapacağımı bilirim. Hepside korkak ve hatta kadın yürekli çıktı. Ally ve benim karakterde kadın ama onlar savaçıyor. Acaba kadın yüreklilik daha mı cesur demek
Douglas'ında zaten kadın gibi vücudu var. 
Ben onlara yapacağımı bilirim. Hepside korkak ve hatta kadın yürekli çıktı. Ally ve benim karakterde kadın ama onlar savaçıyor. Acaba kadın yüreklilik daha mı cesur demek
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Edmond bu nasıl bir RPdir ben anlayamadım?Edmond wrote:Boğa avcısı köpeği susturmak için ok atar.Sonra adamın köpeğe bakmak için gelmesini bekleyecek, onu da avlayacaktır.Aslında hayır, bekleyecek köpeğe bakmak için adamın gelmesini bekleyecektir.Bir şey yapmaz, ama köpek ağaca tırmanacak olursa köpeği mıhlayacaktır.Beklemeye başlar.
.
Belem düşündüklerimi yazdımdwaxer wrote:Edmond bu nasıl bir RPdir ben anlayamadım?Edmond wrote:Boğa avcısı köpeği susturmak için ok atar.Sonra adamın köpeğe bakmak için gelmesini bekleyecek, onu da avlayacaktır.Aslında hayır, bekleyecek köpeğe bakmak için adamın gelmesini bekleyecektir.Bir şey yapmaz, ama köpek ağaca tırmanacak olursa köpeği mıhlayacaktır.Beklemeye başlar.![]()
.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury