Ölümün Karargahı

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Daha içeri bile yeni girmişken arkasından gelen varlıkların bir anda kapıdan dalması ile şaşkına döner orta yerde etrafına ilginç gözlerle bakan iri omuzlu cüceyi fark eder.Laf arasında adını Gorath olarak duymuştu...
Yanına ilerlerken aksi bir hareketle onun yolu üzerine gelir.İri omuzlu adam önünde beliren tipe bakarken. O kendisini tanırır ben kaosun rahibi Archdruid Maximilian Dragonfly ,Gorath der...
Biraz yanlı zaman seçtim galiba,maksatım seni daha fazla yormak değil *kenara doğru bir adım atarak Gorathın önünden çekilir,eli ile lütfen devam edin der...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
sirgawain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sirgawain »

olanların, olayların dışındaydı. eğitim haricinde odasından çıkmıyor, kendi iç hesaplaşmasını yaşıyordu paladin gawain. duygu.. duygusu kalmamıştı, onu farketti bu hesaplaşma günlerinde. ve artık acımasız, katı ve sadık bir savaşçı olarak yaşamına devam etmesi gerektiğini düşündü.

lordundan ya da komutanından alacağı tek bir emir onu harekete geçirecekti. odasına sinmiş, kıyıda köşede kendini gizleye gizleye unutulmaya yüz tutmuş bu adam savaş emriyle kılıcını parlatacağı ve çektiği acıların tüm imtikamını alacağı günü bekliyordu..
Domine, serva animos nostros...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaptığım büyü ben ve zamanında aynı inancı paylaştığım şovalye arasındaydı Unholy. Ona bu kadarını borçluydum. Ve Gorath onun beni burada beklediği söylendi şovalye o nedenle buraya geldim. Ona daha fazla oyun oynamaya deam edecek misiniz?? Ã?yleyse onu son bir teste sokun... Hiç tanımadığı birine karşı... hareket etmesi zor değildir. Peki daha önce dostu olan brine karşı savaşırken de sadakatini koruyabilecek mi?? Gorath??? Ölümün savaşçısı Goratha meydan okuyorum. Cevabın nedir Gorath.. Bana karşı çıkacak cesaretin var mı??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

'Yeter!' diye gürledi Ölümün şovalyesi, kapının iki yanında duran iskeletin suratları acı ile çarpıldı. şovalyenin etrafında sisler toplanmaya başladığında gözlerindeki hiddet kılıcına yansıdı.

- Senin oyunlarından bıktım. Tapınağında mızmızlanabilirsin, karargahında hayıflanabilirsin ama burada asla ve asla bunu yapamazsın... şimdi defol git buradan yoksa Rahip Firble tüm nezaketimi kaybedeceğim...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?yle ise şovalye son bir numaram var..
Firble elini kaldırır ve karargahtaki zaman durur. Aynı anda gnom acı ile sendeler. Bu büyü onu çok zorlamaktadır. Bir Dragonfire başrahibi için bile Orenin iradesini temsil eden karagahta zamanı uzun süre durdurmasına imkanı yoktur. Zorlukla .. Gorath a bir şans verecek son büyü sözlerini söyler.

Baltadaki ruh aktarılsın flüde
Her ölüm yaratsın ve güçlendirsin yaşamı
Artık canlı olan flüt sessiz kalsın beklesin
Zamanı geliceye kadar son savaşının cücenin
O an gelince yardım edecek ona..
Savaşacak içindeki aydınlık yanın yanında
Son bir umud verecek
Zamanında aydınlığın yanında olana..

Gorathın baltasının arkasındaki flüt baltaya akrtarılan ruhların gücü ile yaşam bulur. Bu eğer farkedilirse yok edilebilecek bir büyüdür ama son bir umuttur aynı zamanda..

Gnom acı ile dizlerinin üstüne çöker .. İçindeki enerjiyi sonuna yaklaşacak kadar tüketmiştir. Bir daha büyü yapmadan önce en az iki hafta dinlenmeklidir. Oysa bu süre yoktur. Karşısındakilere bakıp gülümser. Birkaç saniye vardır. Gnom zamanın fısıltısını fırlatır Lordum onu geri al diye bağırır. Flüt kaybolur. Gnom artık onun Lord Dragonfire ın noyutunda olduğunu bilmenin rahatlığpı içnde son gücünü toplayıp ayağa kalkar. Evet cezam ne olacaksa çekmeye hazırım. Sonra gülümseyerek ekler. Eğer bhu cezayı Gorath verise............... ayrıca memnun olacağımı bildir tabii seçim sizin..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Rahip Firble tüm bunları yaparken, tüm gücünü ve konsantrasyonunu toplamışken herşeyin iyiye gittiğine inanırken, tek göz ardı ettiği nokta Tapınak Komutanının tüm karargahta zamanın durmasına ramen onu izliyor olmasıydı. Büyü onun üzerinde bir etki göstermemişti. Anlık bir kırmızı aura oluştuğunda üstünde büyünün dışında kaldı ve Firble'ı izledi. Tüm o zaman boyunca...
Günlerdir bu ana hazırlanmıştı. Rahiplerin büyüleri ve kendi duaları ile donuk ifadesi hiç yer değiştirmedi. Dikkatle olanları izledi ve Firble'ın büyüyü bitirmesini bekledi..Firble söylediklerinden sonra donuk sesi yankılandı.

- Bitti mi?
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Firble bir an şaşırır ancak.. Ancak bunun umutsuz bir girişim olduğu zaten bellidir. en başından Ã?atesizce onurunu korumaya çalışarak ayağa kalkar.

Bitti Unholy Ölüm şovalyesi.. Artık karşınızda zamanın ve Büyünüğn rahibi yok. Sizin karşınızda sadece ozan Firble olarak duracağım. Sizin ve tüm karagahın karşısında.. Ancak.. - Gnom kendini zorlayarak gülümser- sanırım Gorath ın yapılması gerekeni yapacak cesareti yok... O halde...
Sözler havada kalır.. Ozanla savaşçının gözleri kilitlenir.
HARBE GİDEN
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

'Yanlış... Benim karşımda hala Rahip Firble var. Lord Oren'in karargahının kutsallığını bozan ve buraya hakaret eden bir Başrahip var. Neden Başrahip neden bunu yaptınız olanları kaldıramadığınız için mi?'

Gnome'un etrafından bir tur döndü Ölümün şovalyesi bastığı her yerde bitkiler yavaşça soluyor ve yaşamlarını yitiriyordu. Kılıcının üzerinden havaya yükselen sis kılıcın iradesinin dışa vurumunun bir parçasıydı.

'Sizi Lord Oren'in kutsal adaletine bıraıkıyorum. Eğer bu iş benim ellerimde olsa sizi öldürmek için tereddüt etmezdim Başrahip, eüer kiliseniz bir savaş istiyorsa ki sizin hareketleriniz bunu gösteriyor Lord Oren izin verirse bunu alacaksınız.'

Ellerini kaldırdı ve yavaşça sisler avucunda toplanmaya başladı. Sisler tüm Karargahtan geliyordu, her karanlık köşeden her kuytu yerden, bir kaç kadim söz mırıldandı ve Firble'a baktı. Avucundaki sisler bir flüte dönüştü. Siyah bir flüte...

'Yaşam verdiğin flüt artık senindir. Balta ile bir bağı olmayacak, Cüce Gorath'ın her çaldığı ruh bu flüte can katacak.'
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Etrafta yankılanan bir fısıltı şeklinde şu sözcükler duyuldu....

" YETER...

SEN RAHİP FİRBLE, NE CÃ?RETLE GELİP KARARGAHIMDA BÃ?YÃ? YAPIYORSUN VE BUNU 2. KERE TEKRARLIYORSUN...

BİR MÖZİK ALETİNİN BİR SAVAş ALETİYLE HİÃ?BİR BAğI OLAMAZ FİRBLE..

SAVAşA GİDERKEN Ã?ALAN TEK TEY SAVAş DAVULLARIDIR, TA Kİ SAVAş ALANINA KADAR..

SAVAşTA KILIÃ?LAR şARKI SÃ?YLER, SOğUK METALİN EZGİSİ.. HAYKIRIşLAR VE Ã?IğLIKLAR..
SAVAş SÃ?RERKEN MUZİK Ã?ALMAZ..
BİTTİğİNDE İSE KAZANANLARI ZAFER EZGİLERİ KAYBEDENLERİ CENAZE MÖZİKLERİ BEKLER.
AMA İKİSİNİNDE SAVAşA SAYGISI VARDIR

AMACIN NE FİRBLE
BİR RAHİP NASIL SENİN KADAR SORUMSUZ VE BENCİL OLABİLİR."
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce önünden çekilen rahip Dragonfly'a bir an bakar ve başı ile yeniden selamlar ama sonra arkasından seslenen sesi duyar. Firble'a dönerek bakar ve gözleri yeniden alev alır. Ruhunda alevler yeniden coşmakta ve tüm bedeni adeta kan diye haykırmaktadır.

Bir an için durarak zamanın rahibini ve yaptıklarını izler sonunda gözlerini kısarak lordunun sesini dinler. Lordunun sesindeki hoşnutsuzluk cücenin gözlerindeki alevleri hiç olmadığı kadar güçlendirir. Elindeki baltaya bakar ve yeniden karargah binasına dönerek elindeki baltayı bir an için bırakabileceği bir yer arar. Onu güvenle bırakabileceği bir yere ihtiyacı vardır. Bu güne kadar hiç ellerinden bırakmadığı baltasını yeniden döndüğünde bulabileceği bir yer. Onu kimseye emanet edemez çünkü hiçkimseye güveni yoktur.

Gözlerini kısar ve baltayı tüm gücü ile fırlatır. Balta döne döne ilerler ve karargah binasına derin bir şekilde saplanır. Sadece cücenin çıkartabileceği bir şekilde saplanmıştır. Bir saniye bile kaybetmeden arkasına dönerek Firble'a ilerler ve önüne gelerek Gnome'un suratına bakar. "Sana bir ceza vermek bana düşüyor o zaman!" der. "Bunu lordum için seve seve yaparım."

İşeyaramaz rahibin elini kapar ve parmaklarını kendi iri yumruğu içine alarak arkaya doğru kıvırır. Karargahın içinde büyük çığlıklar yankılanır. Tüm izleyen elfler dehşet içinde gözlerini kapatırlar ve Gorath sırıtmaktadır. Parmaklar arkaya bükülmüşlerdir.
Firble çığlıklar ve acı içinde yere düşerken, elfler gözlerini kapatmış ağlarlarken cüce hızla geriye döner ve baltasının saplı olduğu duvara ilerleyerek sapını kavrar. Hızla çeker ve balta duvarın içinden sıyrılarak ellerine geriye döner.

Gözlerinde alevlerle dönen cüce yerde acı içinde kıvranmakta olan Firble'a bakar ve "Artık şarkılarında fülüdünü asla kullanamayacaksın rahip!" der.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
paldyneey
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paldyneey »

artık geçmişini hatırlamak istemiyordu maeglin ve bunu lord orene söyledi lordum bana geçmişimi unutturun ve uyandığımda hatırladığım tek şey siz olun... bunları söylerken gnomun bağırışlarını gözardı etmeye çalıştı.bu na dayanmalıydı.
Ã?LÃ?M HEPİMİZİN YOLUNUN SONUDUR,EN IYISI ONDAN YANA OLMAK
*MAEGLİN QUEDRETH
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Oren Komutana

gerekli törenleri yap Unholy..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom acıyı içine dolan nefretle yok etmeye çalıştı. Ve Gorath a döndü.. Ölüm tanrısının savaşçısı daha fazlasını yapacak cesaretin yok mu??? Söyle... Eski bir arkadaşına karşı sadece bu kadarını mı yapabiliyorsun demek... Demek bu kadar korkaksın.. Ben sana meydan okudum cüce ölümüne bir dövüş içindi. Tabii beni öldürecek cesaretin varsa... Ama pek sanmıyorum... Gnom meydan okuyan bir bakışla Gorath a bakmaya çalışır.. Sen de o cesaretin kırıntısı bile yok.. Ölüm tanrısının savaşçısısın ama öldürmekten korkuyorsun.. Gnom karşısındaki cüceye güler... Cüce.. Parmaklarımı kestin.. Sesimi de yok etmen gerekecek.. Öldürmekten korkan ölüm tanrısının savaşçısının öyküsünü yaymamı önlemek için. Ve şunu da unutma ki.. Eğer beni serbest bırakırsan sesimi de parmaklarımı da geri kazanacağım. Ve onları seni meşhur yapacak şarkıyı yayarak kullnacağım cüce.. şimdi kararını ver.. Tabii bunu yapacak cesaretin varsa..
HARBE GİDEN
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Cüce Gorath arkasını dönmüştü ki rahibin acı dolu inlemeleri arasında neler söylediğini duydu. Suratında büyük bir öfke dolaştı. Bedenindeki tüyler kabardı. Tüm nefreti vücudunu sardı. "Seni öldürebilirim rahip!" dedi. "Ama bunu yapmayacağım. Acılar içinde yaşamak ölmekten daha zordur. Gerektiğinde öldürmek benim işimdir ama şu anda gerekmiyor. Bana kırık parmaklarınla nasıl müzik çalacağını söyle." Arkasını döndü ve acılar içindeki Gnome'u kavradı. "Bu tanrım içindi rahip!" dedi. "Tanrıma bir daha dil uzatmaman içindi."

Suratında büyük bir sıkıntı ile Gnome yere bıraktı ve arkasını dönerek lorduna seslendi. "Lordum ne yapmalıyım?" diye bağırdı. "Onu öldürmelimiyim. Eğer öldürmem gerekliyse bunu hemen şimdi yapacağım!"
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Beni öldüremezsin cüce çünkü bunu yapacak cesaretin yok.. Gnom acı içinde sendeler ve tekrar kalkmaya çalışır..
Hem ayrıca karar veremeyecek kadar da korkaksın.. Bir daha ki sefere düşmanın kılıcını kafana indirmeden de tanrına onu öldürmen gerekip gerekmediğini sormayı unutma..
HARBE GİDEN
Post Reply