Işığın ulu koruyucuları!

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

corax dünyayı savaştan çekip alacak falan değil. o dünyayı savaşa sürüklüyor(bu ara da bu buradaki ilk mesajım. genelde good bölgelere takılmam ama corax hakkındaki yanlış anlalşılmayı düzeltmek istedim)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Acaba benimle mi konuşmak imkansız yoksa seninle mi firanaire?

1) tanrilarin secilmişi olmak benim hayatımı karartmadı bana aydınlık ve huzur getirdi sana başka şeyler getirmişse bu beni bağlamaz. Ben bununla yaşayabilirim ve bununla övünmekten asla vazgeçmeyeceğim ayrıca bunu benden daha iyi bildiğini nereden biliyorsun? Belki de "ben" senden daha iyi biliyorumdur...

2) Ben de ölümlüyüm ama bana Tanrıların bir hediyesi onların bilgeliği oldu. Ölümsüz bakış açısına "ben" sahip değilim ama Tanrılar sahip takdir edersinki... Tanrıların benimle konuştuğunu da söylemiştim ve bu sayede onların vahiyleri ile bu bilgeliği kavrama şansına sahip oldum yoksa bende aydınlanmamış olsam bunları algılayamazdım...

3)Tarafsız olanlar silahlanmayıp karşımıza ordular halinde çıkmazlarsa kıllarına bile zarar gelmeyecek yanlarından geçip gideceğiz bu kadar basit. Tarafsiz olmak mümkün size zarar vermeyecek bir orduya saldırmazsanız tarafsız olursunuz.

Ben yağma yapmayacağımızı yüz milyon kere söyledim sizlere ama kulaklarını tıkamış hala karşımda demogoji yapıyorsun druid!
Sizden teslim olmanızı bekliyorum ama sizin için değişecek tek şey kanunların Tanrıların emirlerine göre belirlenecek olması daha önce bir milyon kez daha söylediğim gibi...

Tanrıların ordusuna kasten saldırmadığın sürece ne doğaya ne de sana bir zarar gelmeyecek druid bir kez daha tekrarlıyorum, istersen bir milyon kere daha tekrarlayabilirim. Sözüm adımdır ve adım da onurumdur. Onurumdan şüphe ediyorsan o zaman benimle kişisel bir problemin var demektir... Eğer Tempus'un seçilmişi olduğumu kabul etmiyorsan o zaman inancınla ilgili bir problemin var demektir. Eğer gözlerinle de görmek istiyorsan gücümü Tanrının mücizelerinden birini yaratarak kanıtlmaya hazırım...

4)Senin dinin yok diye diğer insanları da mı senin gibi atheistliğe mahkum edecek kadar bencil misin? Ayrıca bana Tanrıların seçilmişi olmanın ne olduğunu bildiğini söylemiştin. Hatta "benden bile fazla" biliyordun hani? Saldıracağın başka bir şeyin kalmadı mı düzenimle ilgili Tanrıların hepsine mi karşı çıkıyorsun artık?

Asıl sen Tanrısızsın diye diğer bütün insanları senin gibi imansızlığa sürükleyecek kadar düşüncesizsen ve varlığı apaçık ortada olan Tanrılara karşı çıkacak onlara saygısızlık yapacak kadar kafirsen bana seni düşman ilan etmekten başka bir seçenek bırakmıyorsun demektir.

5) Adalet Tanrılarda vardır firanaire ve sen de bunu göreceksin. Hayatın boyunca yaptığın hatalardan çıkaramadığın dersleri Tanrıların düzenine bir kez baktığında bile anlayabileceksin. Sen yanlış yola düşmüşsün ve dikkafalılığını Tanrılara olan imansız isyanını gerekirse canınla ödeyeceksin... Doğanın Tanrıları senin bu sözlerin karşısında hüzne boğulmuşlardır bundan emin ol... Kendi varlığının temelinde tanrıları göremeyecek kadar körsen zaten ben bir ölümlü olarak sana artık yardım edemem...

Artık yavaş yavaş ortaya çıkıyorki Tanrıların düzenine karşı savaşmaya cüret edecekler yalnızca Tanrıları reddeden yanlış yola düşmüş olanlardır...

Ben Corax Tigerheart, Yüce Tanrı Tempus seçilmişi. St. Cuthbert'in ilahi adaletinin savunucusu. Tüm insanlık kardeşimdir...
Tanrılar karşımıza çıkacak kafirlere ve imansızlara acısın...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

RP DIşI:Hareketlerinde sürekli bir provokasyon seziyorum yeminer. Özellikle yaptığına da şüphe yok. Bunu daha ne kadar sürdürmeyi düşünüyorsun?

RP: Tanrıların düzenine ancak senin gibi bir lich rahatça ve açıkça karşı çıkabilirdi zaten yeminer. Senin her sözün yalan her kelimen lanetliyken mantıklı hangi insanın korkunç zehir sözlerine inanmasını bekliyorsun?

Karanlığın sizi etkilemesine izin vermeyin aydınlıktaki insanlar, bütün kardeşlerim...

Ardaria Tanrıların habercisidir ve o da gelecekte olabilecekleri gördü... Ona sorun, o kahin size söyleyecektir...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

rp dışı: ben bu şekilde sitenin daha heyecenlı olduğunu düşünüyorum yoksa hap bi düzen, heğp aynı şeyler sıkıcı olmaya başlayabiliyor belli zamandan sonra... özellikle senin yazılarını provake etmeye de çalışmıyorum ama ne yaparsın ortalama her erde sen varsın bende biraz eğlence arıyorum.
rp: evet ne yani senin yaptıklarına karşı susup güç elde etmene razı mı olammı istiyorsun. güç kolay yoldan elde edilmez. tanrıların yönetimihi b,r zaman işime gelmez ve ben bunu engelleyeceğim.
güç amacın, k
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Demek bir kere daha karşındakileri yargılıyorsun corax üstelik bu kutsal tapınağın içinde....
Doğanın tanrılarının on kasabaya saldıranlara karşı tarafsız olduğunu hiçbir zaman inanmayacağım eğer gerekirse doğru olanı yaparken canımı verirken bile.. Onların tanrısal düzenin bizim aklımızın ermeyeceği kuralları yüzünden bize destek olamamaları tarafsızlıklarını göstermez... Ben yüreğimin sesini dinleyeceğim miellikinin öğretisinin gerektirdiği gibi... Ve anlaşılan karşılaşacağız... Bu madem kaçınılmaz corax bari bize hakareti bırak bir tanrının seçilmişi olmak tanrısal düzeni kavramak anlamına gelmez aksine senin tanrının mutlak güç olduğu yanılgısına düşülmesine neden olur çoğu zaman korkarım ki sende de bu belirtileri görüyorum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Benim Tanrım mutlak güç değildir. Tanrıların hepsinin topluluğu mutlak gücü temsil eder ki ben de bu gücü, bu düzeni savunuyorum... Yalnızca Kord'un hegemonyasında bir düzen olmayacak, her tanrıya ait ayrı bir krallık, Tanrıların imparatorluğunun altında var olacak böylece tüm tanrıların istediği olacak...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

neden tanrılar kendine kırallık kurup insanları yönetecekmiş?
neden buna razı olalım?
güç amacın, k
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

bakalım bu iş nereye varıcak....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Razi olmazsaniz dunyanin sonu gelecek cunku...
Bu savaş yapılmazsa ne ölümlü ne de ölümsüz hic bir canli ya da cansiz bir daha varolmayacak.

Kendi gözlerimle gördüm... İnsanlık için kalbim kan ağladı. Ama gördüklerim kader değildi... Değiştirmenin bir tek yolu vardı, o da Tanrıların aydınlattığı yoldu...

Ben Corax Tigerheart, Tüm insanlık kardeşimdir ve onları kurtarmak için gerekirse öleceğim...
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Ten Towns'a bizzat kendim girdim KnightFlame'le konuşmak için orda gördüklerimi bir talihsizlik olarak nitelendiriyorum... Tapınaklar vardı evet ama hem çok azdı hemde yıkılmaya bırakılmıştı insanların tanrılara sırtını döndüklerini gösteriyordu apaçık şehrin içinde bir cehennemin derinliklerinden çıkmış bir iblis dolaşıyordu... Bunu ancak bu kadar açık söyliyebilirim tanrılara tekrar güvenin onlara sırtınızı dönmeyin onlar kendileri için değil bizim için yapıyorlar herşeyi sizde onlara sırtınızı dönüyorsunuz... şehri tekrar ziyarete gelicem bir süre sonra hala tapınaklar aynı şekildeyse kimse tanrıları takmıyorsa ordularıma emrimi vericem her ne kadar bu durumdan memnun olmasamda savaşa giricem Corax Tigerheart tarafında. Bunu burda söylüyorum sözüm herşeyimdir kılıcımdan dahi daha keskindir, Tanrılara inanmaya devam edin onları onurlandırın görüceksiniz hiç bir kaybınız olmayacak ama öncelikle iç huzurunuz olmak üzere çok şey kazanıcaksınız. Eğer bunu yaparsanız ordularım bu şehre asla düşman olarak ayak basmayacaklar!!! Demran Silverblade son sözünü söyledi karşı taraftan cevaplarını bekliyor... Unutmayın Ten Towns'ı asla yok etmek istemem bunun için çalışmakta istemem.
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Ama bununiçin çalışıyorsun demran... Seçim senin tabii. Ve tanrılar hakkında ki bu aldatmacalara inananların... Onkasabadaki yıkılmış olan tapınakların niye yıkıldığını sorguladın mı??? Ard arda gelen barbar akınlarının pek çok rahibi bile artık korkutacak düzeye geldiğini anlamıyor musun?? Mielliki bu unutulmuş ülkedeki tapınağını korumak için ordaki tapınağı yok etmeyip aksine güçlendiren az sayıda tanrıdan birisi... Tabii bunu değerini anlayanlar için.... Peki acaba tanrılar corax tarafından yönetilen (veya onun tanrısı kord imparatorlukta kendi özerk ?????? topraklarına sahip olmayı isteyecekler mi??? Arkadaşlarım korda saygım vardır ama ondan kat kat güçlü tanrılar vardır ve onların kordun seçilmişinin kuracağı imparatorlukta kendi özerk toprakları ile yetineceklerini sanmak tanrılar hakkındaki orta düzeyde bilgi sahibi olanların bile yanlışlığını anlayacakları bir şeydir... Büyük bir hata var boyutlarını tam anlamıyorum işin içinde tanrıların da olduğu kesin ama onlar iki tarafta da varlar... Her halde miellikinin bizim yanımızda olduğuna inanmanız için kalkıp savaşmasını beklemiyorsun orduların saflarında hemen hemen orta seviyenin üstündeki her rahip bunun olamayacağını bilir.... Onun bizi desteklediğini doğaya bakan herkesin anlayacağını sanıyorum....
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

İşte yeorda hiç bişey anlamıosun belkide anlamak istemiyorsun sorununuzda bu işte... Hala bana barbar akınlarından bahsediyorsun, bu akınların bu savaşın tanrıların istedikleri topraklar için olduğunu sanıyorsun ama savunduğun şeyin daha ne olduğunu bilmiyorsun savaşın neden çıktığınıda bilmiyorsun... Tanrılar toprak filan istemiyorlar bunu düşünmek bile çok saçma tanrılar toprakları lordluğu ne yapsın Sorarım sana??? Onların tek istediği tekrar onlara inanmanız aslında sende Mielikiye inanarak bizim dediğimize geliyorsun fakat hala bunu kabul edemiyorsun bizim savaşımız senle ve senin gibilerle değil bunu ANLAYIN ARTIK bizim savaşımız tanrılara inanmayanlarla onlara inananları ahmak olarak görenlerle, o tapınakların kutsallığına bu tapınak zaten yıkılmış kimse takmaz deyipte içindekileri çalanlarla... Anla artık bunu daha ne kadar anlatmak zorundayım bilmiyorum ama insanların ölmemesi için savaşa giren herkese teker teker anlatmam gerekse bile anlatıcam bunuda iyi bil insan hayatı benim için en önemli şeydir... Ve bu savaşın amacıda bu eğer o inanmayanlar inanmamaya devam ederse tanrılar tüm dünyayı cezalandırıcak inananlarda dahil bir kaos olucak dünya sonunda yok olucak. Bu yüzden nefesini bize karşı harcıyacağına kendi tanrının yüceliklerini inanmayanlara anlatarak harca...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Peki sorarım size neden tanrılara tekrar inanılması için bu huzur içinde kalmaya çalışan bölgeye rahipler yerine bir ordu gönderildi? Karanlıklar tarafından yollanan bir ordu? BUna anlam verebilmek çok güç . Bir dini insanlara yaymak için zor kullanmak. Aklınız mantığınız alıyor mu değerli dostlar?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tanrilarin adaletiyle yonetilen bir sistemi getirmeye kalkisan butun rahipler 10 towns'ta bir tehdit olarak bir anarşist olarak gorulup asilirdi da o yuzden. Tanrilar senin goremeyeceğin şeyleri görebilir!

Onların yöntemlerini sorgulamak yerine onların amaçlarına kulak asmayı deneyin biraz da... Bu bir zorlama değil görevini yerine getiremeyen tapınakları arttırmak, hiyeraraşi yerine daha eşit bir sistemin ilk adımları, insanlara dini eğitim verecek okulların ve onları ilahi güçlerin ve yaratıcılarına saygı duymalarını sağlayacak, hırsızlıkları, suikastleri, tecavüzleri daha binlerce korkunç şeyi engellemeyi amaçlayan bir düzenin ve Tanrılarca bahşedilecek bir adalete sahip imparatorluğun ilk adımlarıdır.

Eğer Tanrılar insanların imanıyla ve sevgisiye saygısıyla yeniden umut oldukalrına ikna olurlarsa gelecek olan yıkım ve son tam 20 milenyum sonraya ertelenecek... Bu sonu gözlerimle gördüm... yaşadım... hissettim... Korkunçluğu karşısında ruhum titredi ve insanlık için kan ağladım.

şimdiye kadar tüm sözlerimi tuttum Norticus ve raini şahidimdir. Kahin ve Tanrıların habercisi Ardaria Dilamma, Farseer şahidimdirki ben Kord'un seçilmişiyim ve insanlığın son umudunun tek yolunu görüyorum...
Demran Silverblade şahidimdir ki içimde yalnızca insanlık için aydınlık günlerin umudu vardır...

Tanrılar şahidim olsun ben 10 Towns'ı yıkmaya, yakmaya, yağmalamaya, katliama, köleciliğe, hükmetmeye ya da masumlari katletmeye GELMİYORUM.

Ben tanrıların adaletini düzenini koruyan savunan bir imparatorluğun temellerini atmak ve Tanrıları insanlığı yeniden bir umut olarak görmeleri için geliyorum. Tanrının ordusu... dünyaya düzeni ve adaleti getirecek...
blackdagger
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blackdagger »

tanrıların bunun için ordu göndermesi garibime gitti. bu tanrılara mask da dahil mi? merak ediyorum. ama 10 twns ın gerçekten çok berbet olduğu doğru ama ben hala güç taraftarı değilim. bu savaş durdurulmalı. hala çok geç değil. eminim yüce varlıklar başka bir çözüm bulabilir ama eğer başka yolu yoksa tabiki godların yanındayım.
let gods smiles upon you.
Post Reply