Bilgisayar sorunları..!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Findor A4 tech öneririm. Fare için kesin. Microsoft mouse da olabilir hani şu lazerli olanlardan.
Ben radyo dalgalı kablosuz bouse-klavye seti kullanıyorum memnunum kızılötesi gibi. alıcının dibine getirme derdi yok. Pil şarzı iyiyse odanın herhangi biyerinern iş görüyor.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Ares Galaxy 1.81

Forumdaki sevdiğimiz bir arkadaşımızın nickcini andıran bu programdan biraz bahsetmek isterim :D

Arkadaşlar bu program kazaa gibi kullanıcılar arasında dosya paylaşımı sunuyor ama kazaadan iki farklı yanı var ki bunlardan birincisi P2P yi kullanmıyor. yani zararlı olabilecek dosyaları bilgisayarına indirmiyorsunuz. Ares'in ikinci güzelliği ise real time download yani gerçek zamanlı dosya indirme işlemi (internet hızınız neyse o, mantığı)

İnanılmaz bir yabancı parça arşivi bulacağınız Ares Lite 1.81'den kesinlikle memnun kalacagınızdan eminim. Download adresi:

http://www.download.com/3120-20-0.html? ... tg=dl-2001
Only God can Judge me!
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

hakkaten Ares çok iyi bir programdır.(aslında onu ben yaptımda çaktırmıyom)Programın adı nerden geldi sanıyonuz :twisted: :twisted:
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

:twisted: KOYAANISQATSI :twisted:
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Ad-Aware'nin bulamadığı bir Trojan olan WWCool adlı bir trojanı Spybot - Search & Destroy 1.3 programın bulduğunu belirtmek isterim.

Trojanın etkisi: internetten sürekli veri gönderip hızı düşürmesi..

Spybot - Search & Destroy 1.3'nın full sürüm download adresi:
http://www.download.com/sort/3120-2001- ... ot&ca=2001

bilginize..
[/img]
Only God can Judge me!
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Efla soradan aklıma geldi de. belki yukarıdaki mesajımda bahsettiğim WWWCool trojanı senin bilgisayarında mevcut olabilir. Spybot var mı yok mu bilmiyorum sende ama yoksa bi kur updateleri yap dene bakalım eğer sorun çözülürse format atmana gerek kalmaz..
Only God can Judge me!
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

yaw bishi sorcaktımda;

bu bilgisayarda silinen ve program ekle/kaldır da haala bulunan programları prog. ekle/kaldır dan kaldırmak için regedit'ten neyi siliyoduk?veya regeditten bişiler siiyoduk?ne yapıyoduk?
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help

Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

en son hacklenen siteler rekom.com.tr sabahyatak.com.tr ve meltemuniforma.com.

ve en çok indirilenler;

X-cleaner Fre (3057)
Messenger Key (2970)
Win9x PassVie (1989)
IP Tracing (1863)
IP Locator (1377)
Database Pass (1298)
Spybot-S&D (1180)
System Mechan (765)
PC-Cillint Ant (717)
TuneUp Utilit (712)
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Stealther diye bir program var bende.İPyi saklıyor falan.
Nasıl bir program sizce.İyimidir,yararlımıdır.
Birde ADSL'in firewallı var bende.Bir sorun oluştururmu programın çalışmasında.
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

yaw pasalar benim sorunada bi cevap verseniz???

FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Bilgisayar sorunları..!

Post by FalcoN »

Ares wrote:yaw bishi sorcaktımda;

bu bilgisayarda silinen ve program ekle/kaldır da haala bulunan programları prog. ekle/kaldır dan kaldırmak için regedit'ten neyi siliyoduk?veya regeditten bişiler siiyoduk?ne yapıyoduk?
Bunu yapabilmen için iki yol var:

:arrow: Ã?nce Program Ekle\Kaldırda isme bak ona göre bulunan tüm girdileri sil ama bu önermediğim bir seçenek.

:arrow: Silenemeyen Ekle\kaldır uygulamalarını tekrar yukle daha sonra tekrar sil (bu benim tercihim)
Only God can Judge me!
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

The_Exile wrote:Stealther diye bir program var bende.İPyi saklıyor falan.
Nasıl bir program sizce.İyimidir,yararlımıdır.
Birde ADSL'in firewallı var bende.Bir sorun oluştururmu programın çalışmasında.
Bir sorun oluşturmaz. çünkü biri yazılım biri de donanım olarak bilgisayarını koruyor bu yüzden endişelenmene gerek yok.
Only God can Judge me!
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

Kentaky baba,ben 98 se kullanıyorum.Fakat msn messenger 6.2 sürekli hata veriyo.makina biraz eski 64 sd ram var 667 p3 işlemci.bi yardımcı ol be.Peder beyin bilgisayarı bu.Yapamıyon diye kızıyo.
Ares
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ares »

KenTaky wrote:
Bunu yapabilmen için iki yol var:

:arrow: Ã?nce Program Ekle\Kaldırda isme bak ona göre bulunan tüm girdileri sil ama bu önermediğim bir seçenek.

:arrow: Silenemeyen Ekle\kaldır uygulamalarını tekrar yukle daha sonra tekrar sil (bu benim tercihim)
taamda bu programın ne olduunu bilmiyomki???MSQL7 diye bir ipucu var ama bide bu microsoft'un bişisi olduu için dötüm yemiyo tüm girdileri silmeye sonra bilgisayar uçmasın?

FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

sphnx wrote:Kentaky baba,ben 98 se kullanıyorum.Fakat msn messenger 6.2 sürekli hata veriyo.makina biraz eski 64 sd ram var 667 p3 işlemci.bi yardımcı ol be.Peder beyin bilgisayarı bu.Yapamıyon diye kızıyo.
Msn Messengerin nasıl bi hata verdiğini belirtirsen belki yardımcı olabilirim arkadaşım.
Only God can Judge me!
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

ares, regeditte MSQL7 diye arat ama her MSQL7'i silmeye kalkma. teker teker hepsinin hedeflerini kontrol et. Programs Add/Remove 'da yer alanı (alanları) sil.
Only God can Judge me!
Post Reply