10 Kasabanın Olduğu Yer Hakkında
-
Logan
- Kullanıcı

şimid ölecekmiyim..
hayır ölmek istemiyorum
zuahhaua
ddemeki arkdaşımız aşmış bir deathr knieth ..
lvl 12 bir paladdinden sorna deatd ler lvl 0 bir dövüşçüye eşit oluyor..
ama arkdaşımız ustalık sınavınuı bile geçmemiş..
neyse....
güzell bu arda öl büyüsü lvl 1 de alınıyor..
heralde karşı koyarım..
bu arda kim deathth yaptı arkdaşımızı....
ve nasıl oldu..
bir açıklama alırsam sevinirim..
ve deat er insan boyundadır..
öle ..
gökdene gibi değilerdir dimi =??
hayır ölmek istemiyorum
zuahhaua
ddemeki arkdaşımız aşmış bir deathr knieth ..
lvl 12 bir paladdinden sorna deatd ler lvl 0 bir dövüşçüye eşit oluyor..
ama arkdaşımız ustalık sınavınuı bile geçmemiş..
neyse....
güzell bu arda öl büyüsü lvl 1 de alınıyor..
heralde karşı koyarım..
bu arda kim deathth yaptı arkdaşımızı....
ve nasıl oldu..
bir açıklama alırsam sevinirim..
ve deat er insan boyundadır..
öle ..
gökdene gibi değilerdir dimi =??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Valla logan karakterime bir itirazın varsa; Fırtına... Sel.. Deprem Rp'sini okumanı tavsiye ederim orada bazı sorularına cevap bulacaksın. Bunun dışında karakter sitemiz DM'lerinden Raistlin tarafından hazırlanmıştır ve gizli kalması gerektiğini düşündüğüm farklı özellikleri olduğundan hakkında özel bir bilgi vermeyeceğim.
Ayrıca arkadaşlar Rp'ye verdiğim yavaşlık yüzünden özür dilerim. Geçtiğimiz hafta boyunca hastalığım nedeniyle evden çıkamadım ve evde bilgisayarım bulunmadığımdan devamlılık sağlayamadım. Yeni iyileştim ve ancak dönebildim. Gecikme için tekrar özür dilerim. Umarım yeteri kadar kanlı bir merhaba diyebilirim.
Ayrıca arkadaşlar Rp'ye verdiğim yavaşlık yüzünden özür dilerim. Geçtiğimiz hafta boyunca hastalığım nedeniyle evden çıkamadım ve evde bilgisayarım bulunmadığımdan devamlılık sağlayamadım. Yeni iyileştim ve ancak dönebildim. Gecikme için tekrar özür dilerim. Umarım yeteri kadar kanlı bir merhaba diyebilirim.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
-
Logan
- Kullanıcı

geçmiş olsun kardeş ya...
yok hayır
senin lvl 12 olman lazım dead ola bilmen lazım be.
yas en nie squ ile uaraşmıyordun yaa
off.
ne güzel kötülere karşı birşey yapamıyoruz...
ne güzel..
bide dm bizim kileri maraya sokuyor..
ohhh.
neyse kardeş canın saolsun...
...
squ sanda oren rahmet elesin..
yok hayır
senin lvl 12 olman lazım dead ola bilmen lazım be.
yas en nie squ ile uaraşmıyordun yaa
off.
ne güzel kötülere karşı birşey yapamıyoruz...
ne güzel..
bide dm bizim kileri maraya sokuyor..
ohhh.
neyse kardeş canın saolsun...
...
squ sanda oren rahmet elesin..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ayrıca bir kervanı korumaya 2 tapınağın neredeyse bütün askerlerinin gelmesi de ilginç tabii böyle bir tehlike olduğunu baya önceden biliyorlarmış ki baya iyi hazırlanmışlar 
Ayrıca sürekli bizim seçilmişlere birşeyler söyleniyor ama Orenin tapınak şovalyesi kitinin özellikleri de fena değil galiba
Ayrıca sürekli bizim seçilmişlere birşeyler söyleniyor ama Orenin tapınak şovalyesi kitinin özellikleri de fena değil galiba
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

beyler pardon fazla celallendim...
ama ne yapıyım loganı seviyordum...
huzur içinde yatsın..
özür dilerimmm..
herkezden...
....
ama ne yapıyım loganı seviyordum...
huzur içinde yatsın..
özür dilerimmm..
herkezden...
....
Logan eskiden Undead değil miydi zaten? Kusura bakmayın meraktan soruyorum. Eskiden Undeadse ve şimdi ölmüşse neden yeniden Undead olmasın ki? Sonuçta yine eskisi gibi Oren yolunda ilerler.Oren_Dautry wrote:o aşmış dediğin death knight bir tanrının seçilmişi oluyor bu birrrr
zaten 10 kişini arasına atla dalarsan yine ölürdün bu ikiiiiii
çok istiosan ben de seni undead olarak kaldıriim bu üüüüç
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Eldarin
Arkadaşlar oyun iyice çoşmaya başladı anlamıyorum
Raistlin sözüm sana abicim adamlarının Character Sheetleri çok fazla olay konusu oluyor msn de ve gerekli konuşmalarda.
Bu konu ile ilgili söylemek istediğin birşey varmı abi.
Eğer her karakter bu tarz aşmış geliyorsa özel güçleri var felan Raistlin in kutsaması +20 Str verdi Raist in tapınağının suyunu içtin +20 Charisma aldın gibi şeyler varsa bizde bilmek isteriz
şaka bi yana bu konu bi çok kişiyi meraklanırıyor konuşmalardan onu çıkardım ama kimse kalkıpta bişiy diyemedi nedense bu zamana kadar bende sormak istedim.
Logan ın ölümü hayırlı uğurlu olsun merak etmeyin düşünceme göre geri gelicektir zaten Büyük savaşçılar ölmezler.
Hiç bir şeyden korkmayın ve çok kasmayın bana göre kendinizi yoksa sonu da belli oluyor. Oyunun iyi gitmesi beni sevindirdi açıkçası
Herkes en azından işini yapıyor gibime geldi
Bize böyle güzel oyunlar çıkaran arkadaşlar sağolun var olun.
Raistlin sözüm sana abicim adamlarının Character Sheetleri çok fazla olay konusu oluyor msn de ve gerekli konuşmalarda.
Eğer her karakter bu tarz aşmış geliyorsa özel güçleri var felan Raistlin in kutsaması +20 Str verdi Raist in tapınağının suyunu içtin +20 Charisma aldın gibi şeyler varsa bizde bilmek isteriz
şaka bi yana bu konu bi çok kişiyi meraklanırıyor konuşmalardan onu çıkardım ama kimse kalkıpta bişiy diyemedi nedense bu zamana kadar bende sormak istedim.
Logan ın ölümü hayırlı uğurlu olsun merak etmeyin düşünceme göre geri gelicektir zaten Büyük savaşçılar ölmezler.
Hiç bir şeyden korkmayın ve çok kasmayın bana göre kendinizi yoksa sonu da belli oluyor. Oyunun iyi gitmesi beni sevindirdi açıkçası
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
bu arada oyunda her türlü yaratık boy göstermeye başladı anlamadım bir türlü... Ejderhalar Grifinler felan
Birde Yeni bir drizz Do'urden doğuyor galiba Ejderha kesen Oren
karakteri sağlam da helal olsun yani ne diyim bu kadarını bekleyemezdim abicim
Birde Yeni bir drizz Do'urden doğuyor galiba Ejderha kesen Oren
karakteri sağlam da helal olsun yani ne diyim bu kadarını bekleyemezdim abicim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
logan wrote:ewet büyük çatışma başlıyaacak heralde...
.....
oren inanları ve orenin seçilmişi ==>raistin
raistin inanları ve raistini seçilmişi ==>oren...
2 tarafata eşit güçte sayılır...
baklım ne olcak...
:melek: vs
Eski Sayılardan birinde çıkmış...
Sorunu cevaplıyorum Logan
Raistilin 1 Oren 0 Yeminer - Dragonfly - Dragonfire -
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

findor wrote:Arkadaşlar oyun iyice çoşmaya başladı anlamıyorum
Eğer her karakter bu tarz aşmış geliyorsa özel güçleri var felan Raistlin in kutsaması +20 Str verdi Raist in tapınağının suyunu içtin +20 Charisma aldın gibi şeyler varsa bizde bilmek isteriz![]()
şimdi ilk söylenecek sey kimsenin karakter kağıdı seni alakadar etmez..başka da bişey söylemeye gerek duymuyorum... rp den sorumlu altadmin o ve ben de yaptıklarında yanlış bi yan görmüyorum... ötesi varmı?? sana bi açıklama borçlumuyuz acaba??
hayır bilemediysek bi yanlışlık olduysa söle sen rp yönetimini ele aşldın da biz mi bilmiyoruz?? neye dayanarak kimin karakter kağıdının hesabını istiyosunki??
benim seçilmişim gücü raistlinin seçilmişlerini teke tekte yiyip bitirmesine yeter..
bi tanrının seçilmişi demek ne demek hiçbir fikrin varmı findorcum??? Mystara nın seçilmişleri ne bonus alırlar biliyormusun?? +20 constution bu kişi önceden 18 cons a sahipse üstüne de 13. lvl olsa onları da cons a verse 41 constution demek olur... biz gene makul davranıyoruz..o ejderhada henüz yuvasından yeni ayrılmış Juvenile daha Adult bile olmayan bi ejderha ki benim kullandığım özellikler de vampirlikten gelen özellikler spider climblvl 2 büyüdür mist form da fly ile eşit say sonra da gayet normal bi şekilde kılıçlarımı çektim ejdere saldırıcam ...
Ha bunları okuduktan sonra diyosanki "ya ama ben laf olsun torba dolsun diye yazmıştım bunca lafı"
Haaaa işte o zaman da bu işi yaparken insanları kızdırmıycak sözcükleri kullanman gerekir...
Last edited by Oren_Dautry on Thu Feb 03, 2005 7:48 am, edited 1 time in total.
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
OREN_DAUTRY Ben kimsenin karakter kağıdının hesabını istemedim abicim
Rp'lerden sorumlu adminlerin Yaptığı işide sorgulamadım. Bir yanlışınızı görmedik çok şükür abi sağolasınız hep yardımcı oldunuz görsek zaten söyleriz merak etme sen .
Ne bu iplemez dalgacı tavırların anlayamadım her neyse uzatmaya gerek yok niyetim kimsenin yaptığı işi sorgulamak değil şüphn olmasın eğer öyle olsa idi şu şekilde yazardım
"Hımm Oren Sen nasıl olurda Ejderhaya kafa tutarsın
Ya sen raistlin sen ne iş yaparsın adamlarını onun bunun bişiyleri yaparsın Hesap verin Ã?ABUK "
gibi laflar kullanırdım Engin
Rp'lerden sorumlu adminlerin Yaptığı işide sorgulamadım. Bir yanlışınızı görmedik çok şükür abi sağolasınız hep yardımcı oldunuz görsek zaten söyleriz merak etme sen .
Ne bu iplemez dalgacı tavırların anlayamadım her neyse uzatmaya gerek yok niyetim kimsenin yaptığı işi sorgulamak değil şüphn olmasın eğer öyle olsa idi şu şekilde yazardım
"Hımm Oren Sen nasıl olurda Ejderhaya kafa tutarsın
Ya sen raistlin sen ne iş yaparsın adamlarını onun bunun bişiyleri yaparsın Hesap verin Ã?ABUK "
gibi laflar kullanırdım Engin
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

eh nerdeyse onları demişsin....insanları sinirlendirmek istemiosan biraz daha uygun sözler seçmen lazım....gerek bu başlıkta yazdıkların gerek raistlinle ilgili açtığın başlıkta durum aynı kışkırtıyosun insanları...
insanlar onca işe emek harcadıktan sonra biri gelip bilmeden etmeden dan dun konuşunca haliyle insanın tepesi atıyo...
insanlar onca işe emek harcadıktan sonra biri gelip bilmeden etmeden dan dun konuşunca haliyle insanın tepesi atıyo...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..