Magic Kart Trade
-
raistlin_tole
- Kullanıcı

-
raistlin_tole
- Kullanıcı

-
raistlin_tole
- Kullanıcı

-
raistlin_tole
- Kullanıcı

acidic sliver arıyorum özellikle elınde bulunanlara duyrulur (aslında her turlu sliver) elınde bulunduranların hangı slıverlerı oldugunun yazmasını ıstıyecegım dıger kartları da yazarlarsa sevınırım(tekrar oldu ama) boylece dıger arkadaslarıomın ıslerıne yarayacaksa alma veya trade etmek ıcın gereklı ortamı hazırlamaya calısacagım!!
-
SyncMaster
- Kullanıcı

Elimde "Tempest" ve "Stronghold" serilerindeki tüm sliver'lar mevcut. (Sliver koleksiyonu)
"Sliver Queen, Crystalline Sliver, Acidic Sliver, Victual Sliver, Hibernation Sliver, Spined Sliver, Horned Sliver, Winged Sliver, Heart Sliver, Barbed Sliver, Muscle Sliver, Mnemonic Sliver, Armor Sliver, Talon Sliver, Mindwhip Sliver, Clod Sliver, Metallic Sliver"
Fiyat : 60 ytl (Dosya sayfası ile beraber)
"Sliver Queen, Crystalline Sliver, Acidic Sliver, Victual Sliver, Hibernation Sliver, Spined Sliver, Horned Sliver, Winged Sliver, Heart Sliver, Barbed Sliver, Muscle Sliver, Mnemonic Sliver, Armor Sliver, Talon Sliver, Mindwhip Sliver, Clod Sliver, Metallic Sliver"
Fiyat : 60 ytl (Dosya sayfası ile beraber)
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
yaa
bana champions of kamigawa'dan kartlar lazım arkadaşlar parası neyse veririm özellikle eight and a half tails çok önemli benim için.kargo margo falan ne olursa olur
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

Bana da Ravnica,Guildpact ve Dissension kartları lazım arkadaşlar.elinde Ravnica bloğundan kart olup trade etmek ya da satmak isteyen varsa yazsın buraya.
Ã?ncelikli olarak mavi,yeşil,siyah ve mavi/siyah - siyah/yeşil ve mavi/yeşil melez kartlarla ilgileniyorum.
Ã?ncelikli olarak mavi,yeşil,siyah ve mavi/siyah - siyah/yeşil ve mavi/yeşil melez kartlarla ilgileniyorum.
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
written in dust,
tainted by memories.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı