Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
yanlissin Raistlin abi
fampirin baska bi anlami var
bu acidan hampir dememize gerek yokk
fampirin baska bi anlami var
bu acidan hampir dememize gerek yokk
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ve sonunda!!!!!!
Norticus 800ü geçmissss!!!
(görevleriimi unutmamaliyim di mi?)
Norticus 800ü geçmissss!!!
(görevleriimi unutmamaliyim di mi?)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
yok quel bizim bakkalın çırağı sanki vampirmiş gibime geliyor
yoksa sen bizim bakkalın çıragısında benim haberim yokmu 
raist herşey olabilir bende katılıyorum...
squvada gerçekten görevine çok sadık...
bu arada bir binbaşıya ihtiyaç yokmu sizce,bence ilk 1000 mesaja ulaşanda binbaşı olsun....
raist herşey olabilir bende katılıyorum...
squvada gerçekten görevine çok sadık...
bu arada bir binbaşıya ihtiyaç yokmu sizce,bence ilk 1000 mesaja ulaşanda binbaşı olsun....
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
peki quel,squvaya söyleyelimde artık yüzbaşılığının yanısıra binbaşıda olsun,ve bin rakamına ulaşan her üyeyi onurlandırsın.benim için squvadan gelen bir güzel cümle bile çok büyük bir onurdur.....squva binbaşımızda olurmusun????O işi de Squva alsın.Ondalık sistemin Bakanı olsun hatta
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

oldu mu bu simdi?
ne yani o kadar kotu bi yuzbasimiyim ben
adminimin 100unu kutlamicam da kiminkini kutlicam ya!!!

ne yani o kadar kotu bi yuzbasimiyim ben
adminimin 100unu kutlamicam da kiminkini kutlicam ya!!!