istanbul da buluşma ayarlasak?
- EddardStark
- Kullanıcı

O polisler meydanda herhangi bir olay olursa müdahale etmek için bekliyor. Çok fazla kişinin geçtiği, bulunduğu bir alan olduğu için orada durmaları normaldir, kafanıza takmayın. Bir sorun olduğundan değil yani.
Ama biz 20-25 kişi olursak bizi dağıtmayı deneyebilirler. Guruplara ayırabilirler
10 10
Ama biz 20-25 kişi olursak bizi dağıtmayı deneyebilirler. Guruplara ayırabilirler
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
- whyhionewhy
- Kullanıcı

ohoo kardeşim buluşmayamı gelioz yoksa fantastik dünya canlandırmasımı yapıoz belli deil öleyse walla bende tutma yerinin ucunda kuru kafa sapının kemik olan hançerimi getiririm bide siyah pelerin giyerim necro ollaraktan gelirim noluos yaw
herkes sakin olsun... ilyra sen rahat gel beyler sizde kill bill'cilik oynamıcas sokun kılıcınızı kınına bırakın ewinizde 
7 ekimde buluşmak üzere:)
7 ekimde buluşmak üzere:)
- EddardStark
- Kullanıcı

hmm meğer 7 ekim pazar günüymüş.....dün aldığım bir habere göre o gün 2 de gitar kursun başlıyor benim o yüzden ombuspider ve ben tahmini 3 gibi raanıza katılabileceğiz bilgilerinize ....
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Yeniden hatırlatalım.
Buluşma TARİHİ : 7 EKİM PAZAR GÃ?NÃ?
Buluşma SAATİ : 13:30
Buluşma YERİ : TAKSİM MEYDAN, ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?
Muhtemel gelecek kişiler:
1-EddardStark
2-Darktimes
3-dfunk
4-AnARcHisT
5-NocturnaL_Soul
6-yeminer
7-Possessed
8-ulfgar
9-celeraen
10-ombuspider
11--zaman-
12-Artemis Entreri
13-Quel-Shin
14-Kapo
15-esen
16-whyhionewhy
17-Ati
18-Dilbao
19-Illyra
20-Phantom
Not : Buraya mesaj atmayan fakat, muhtemelen katılacak olan arkadaşlarda var. Bu listede ismi yer alanlar buraya mesaj attanlardır.
Bu buluşmaya ilgi gösteren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Buluşma TARİHİ : 7 EKİM PAZAR GÃ?NÃ?
Buluşma SAATİ : 13:30
Buluşma YERİ : TAKSİM MEYDAN, ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?
Muhtemel gelecek kişiler:
1-EddardStark
2-Darktimes
3-dfunk
4-AnARcHisT
5-NocturnaL_Soul
6-yeminer
7-Possessed
8-ulfgar
9-celeraen
10-ombuspider
11--zaman-
12-Artemis Entreri
13-Quel-Shin
14-Kapo
15-esen
16-whyhionewhy
17-Ati
18-Dilbao
19-Illyra
20-Phantom
Not : Buraya mesaj atmayan fakat, muhtemelen katılacak olan arkadaşlarda var. Bu listede ismi yer alanlar buraya mesaj attanlardır.
Bu buluşmaya ilgi gösteren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
buluşmaya gelme ihtimalim var; hatta yanımda 2 kişi daha getirebilirim, bunun yanısıra marmara ünv.de oyuncu ve dm ariyorum;
ve yine ayriyeten ileri bi vakitte istanbulda "larp" türevinden bişeye girişilirse "bende varım"
edit: bayramdan önce eve dönersem gelemem, yani üşenmessem ,kalırsam ki cebit mebit var kalabilirim akşama da toplaşkaya gelirim o zmn
ve yine ayriyeten ileri bi vakitte istanbulda "larp" türevinden bişeye girişilirse "bende varım"
edit: bayramdan önce eve dönersem gelemem, yani üşenmessem ,kalırsam ki cebit mebit var kalabilirim akşama da toplaşkaya gelirim o zmn
Last edited by betonx on Wed Oct 03, 2007 5:24 pm, edited 1 time in total.
Dfunk, Yener... Sizleri gıyabıma elçi atadım. Sanki ben de oradaymışım gibi davranın olur mu? Aklım orada olacak. (Tabi o sırada Köln'de yuvarladığım Kölsch'leri saymazsak. heheheheh...)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Ben 30 eylül için dedimdi gerçi ama buna da geliriz... Sayfalarda atlamış olma ihtimalime karşı soriim istedim..
Laklak mı yapmaya mı gidiyoz yoksa özel bi atraksiyona da gircezmi ?
Mesela amuda kalkıp şarkı söletçek miyiz birilerine
Laklak mı yapmaya mı gidiyoz yoksa özel bi atraksiyona da gircezmi ?
Mesela amuda kalkıp şarkı söletçek miyiz birilerine
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..