Ne buluşması bu tam anlamadım, bütün mesajları da okumaya üşendim .
Buluşup birbirinizi mi görüceksiniz yoksa oyun da mı oynıcaksınız? Oyun oynanıcaksa ve gelecekte devam edilecekse ben de gelmek isterim.
AlenthasLeasess wrote:Tamam o zaman. Bende muhtemelen kapşonlu Dream Theater ya da Blind Guardian sweati olur
Geçen sefer Blind Guardian'la gelmiştin
Bende muhtmelen siyah tişörtlü ve gri gömlekli bi tip olurum. Tabi hava kapalıysa siyah bi kapşonlu olabilir
Hmm Araxiel bilemiyorum açıkçası tam olarak bi oyun olcaına dair bişey konuşmadık. Birinin kafasına eserse oynatırsa oynarız bişeyler eğleniriz belki :schemes: Kural kitabımız zarımız falan var yada storytelling şeklinde oynanr belki. Amaç toplanmak sadece, sonrasında nolacağı belirsiz
Ya ben biraz geç kalıcam ama kimsenin telefon numarası yok, nasıl bulucam ki sizi? Hala çıkmamış biri varsa telefonunu yazsa çok iyi olur yoksa gelemicem?
Çok eğlenceli bi buluşma oldu, bi dahakilerinide bekleriz yani .. Anarchist ve ben geldik 13.05 te ve 13.35 e kadar bekledik gelen giden olmadı.
Gelmiycek olanlar gelmiyceklerini söyleselerdi bizde gelmezdik yani, yada ertelerdik hiç değilse.. Alenthas seninkide şanszlık oldu biraz, artık bi daha olursa böyle bişey tel. no su verir bikaç kişi.
Illyra gelmiyceğini net olarak belirttiğin için teşekkür ederim bu arada..
Ağır konuşmak istemediğim için sadece yaptığınız ayıp demekle yetinmek zorunda kalıcam.. Daha fazlasını söylemeyi inanın çok isterim ama ortam müsait değil anlayıverin..
Ilyra bende teşekkür ederim en azından gelemiiceni belirttin..
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
Geldinmi ordamıydın ?? Hadi ya görmedinmi siyah giyinmiş sırt çantalı bi tiple yanında iki kişi daha vardı. Bütün heykelin çevresini dolandık kaç kez yarım saat oralardaydık yani..
şansa bak
Sen ne giymiştin, orda şüpelendiğimiz bikaç kişi vardı, onlardan biri değildin umarım
önemli değil, umarım bir sonraki buluşma olur ve bende gelebilrim. mark ın gittiğini bilyiorum çünkü ben hastanedeyken arası beni bendede tek alenthas ın numarası olduğu için ona verdim karşılaşmamanız talihsizlik olmş umarım sonraki sefer olursa toplanırız.
Yahu ben 10 da kalkarsam ancak yetişebilirdim (banyo kahvaltı vs) kalktımda.. 5 dk daha uyuyayım dedim bir kalktım saat 11.30 geç kalıcam belli. Kimseninde no yok. Illyra gelseydi o zaman sorun olmazdı. Hele hele baktım param da kalmamış (sağolsun babam yine "para vericem" diyip erkenden kaçmış) bende gelemedim haliylen. Kusura bakmayın vallahi. Haftaya yaparsak herkesin katılacağını umuyorum... Peki oyun oynadınız mı?
Arkadaşlar bende gelemedim kusura bakmayın toplantıyı unutup önceki akşam 4 e 5 e kadar içtim uyandığımda saat 2ydi bayaa bi küfür ettim zaten gelemedim die...