ISLANDA ..... MACERA!!
-
Mark
- Kullanıcı

" Sadece ihtiyatlı olalım. "
Savaşçının kendini tamamen kaptırdığını görünce, saçını kaşır.
" Orbis'in gelen olursa görüceğinden kuşkum yok. İçiniz rahat olsun. "
...
" Gelen kişi dost da olabilir. Niyetini anlamadan üzerine atılmamalıyız. Sinsice hareket etmek bana ters. "
Savaşçının kendini tamamen kaptırdığını görünce, saçını kaşır.
" Orbis'in gelen olursa görüceğinden kuşkum yok. İçiniz rahat olsun. "
...
" Gelen kişi dost da olabilir. Niyetini anlamadan üzerine atılmamalıyız. Sinsice hareket etmek bana ters. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Kaddim biçim değiştirmiş, ve daha mavi bir şekilde dönmüştü.Hatta kafası kel hâle gelmişti.Oysa az önce değişik çıkıntılar vardı.
"Yalnız o değil de, ateşin kurtları kovmasını ilk kez duyuyorum.Ben kurtlar ateşe doğru gelir diye biliyordum."
Son muhabbetleri duymuştu, adamınkileri değil.
"Bence kurtları kaçırmak için ateşe gerek yok.Ã?adırın içinde zaten güvendeyiz.Girelim işte içeriye ne kasıyoruz ki kendimizi."
"Yalnız o değil de, ateşin kurtları kovmasını ilk kez duyuyorum.Ben kurtlar ateşe doğru gelir diye biliyordum."
Son muhabbetleri duymuştu, adamınkileri değil.
"Bence kurtları kaçırmak için ateşe gerek yok.Ã?adırın içinde zaten güvendeyiz.Girelim işte içeriye ne kasıyoruz ki kendimizi."
"Melez bir elemental"
Diye başladı anlatmaya Kaddim.
"Kadim ırklardan geliyorum, bir melezim, doğduğumda, Stormsoul idim.Fakat bütün Genasi'leri bir araya toplama arzusu, diğer ırkların da gücünü araştırmama neden oldu.Su korsanlarıyla ilişkimin en sonunda, bir Watersoul gücüne sahip oldum.Zaten amacım, bütün güçlere sahip olmak."
Durakladı.
"şimdi bazen bir Stormsoul olacağım karşınızda.Dik saçlı tip bir eleman, bazen ise bir Watersoul, kel kafalı mavi bir eleman.Kim bilir, belki de ileride bir Firesoul olurum."
olacaktı.
"Fakat ben ateş yakmamıza karşıyım.Ateş kurtları kovmaz, çağırır diye düşünüyorum."
Diye başladı anlatmaya Kaddim.
"Kadim ırklardan geliyorum, bir melezim, doğduğumda, Stormsoul idim.Fakat bütün Genasi'leri bir araya toplama arzusu, diğer ırkların da gücünü araştırmama neden oldu.Su korsanlarıyla ilişkimin en sonunda, bir Watersoul gücüne sahip oldum.Zaten amacım, bütün güçlere sahip olmak."
Durakladı.
"şimdi bazen bir Stormsoul olacağım karşınızda.Dik saçlı tip bir eleman, bazen ise bir Watersoul, kel kafalı mavi bir eleman.Kim bilir, belki de ileride bir Firesoul olurum."
olacaktı.
"Fakat ben ateş yakmamıza karşıyım.Ateş kurtları kovmaz, çağırır diye düşünüyorum."
"Bence sırayla nöbet tutsak, nöbeti her kim tutarsa hem kurtları hem de başka saldırıları bize haber verebilir. Neden işleri bu kadar karmaşıklaştırıyorsunuz ki, bir adamcağızın sözne bakarak yangın tehlikesi ile baş başamı uyuyacağız? Ha ha ha! Neden erkekler hep dolambaçlı ve zor düşünür ki?"
Ama yinede Jones'e attığı gülümseyiş muzipti. Birden Banshee gözlerini kocaman açarak inanmayan bakışlarla Kaddim'e baktı.
"Vay canına... Buna ne diyeceksin Jones?"
Ama yinede Jones'e attığı gülümseyiş muzipti. Birden Banshee gözlerini kocaman açarak inanmayan bakışlarla Kaddim'e baktı.
"Vay canına... Buna ne diyeceksin Jones?"

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
"Ã?ünküü...daha zekiyiz diye olabilir. Tamam biliyorum çok abartmış olabilirim ama güzel bir fikir gibi gelmişti. Jones öyle konuşunca birden paranoyaklığım tuttu."Illyra wrote:"Neden erkekler hep dolambaçlı ve zor düşünür ki?"
Kaddim'e dönerek "Senin bir ucube olduğunu hep söylüyordum zaten." dedi ve diğerlerine dönerek devam etti "onu cidden yanımıza almak zorunda mıydık sanki?"
-
Mark
- Kullanıcı

" Görüyorum. Gözümüzü üstünden ayırmasak iyi olur. "
Banshee haklıydı.
" Çok yorgunuz. Yeni kamp yapamayız. İsteyen çadıra girebilir. Orbis'den sonra ki, nöbet banshee'nin, sonra ben alıyorum. "
Kampın etrafını birkez turlamak için ayağa kalktı. Büyücü'ye seslendi:
" Son kez etrafı kontrol edeceğim, orbis. "
Gitmeden önce banshee'nin gözlerinin içine baktı.
Kampta bir ateş yakılmıştı.
Banshee haklıydı.
" Çok yorgunuz. Yeni kamp yapamayız. İsteyen çadıra girebilir. Orbis'den sonra ki, nöbet banshee'nin, sonra ben alıyorum. "
Kampın etrafını birkez turlamak için ayağa kalktı. Büyücü'ye seslendi:
" Son kez etrafı kontrol edeceğim, orbis. "
Gitmeden önce banshee'nin gözlerinin içine baktı.
Kampta bir ateş yakılmıştı.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Gece kurtların hırlamalarıyla uyanır hepsi! Ã?adırın içinden dışarısı göründüğünden parlak ay ışığında hayvanların korkunçluğunu idrak ederler. Hele bir tanesi (belli ki liderleri) sanki dönüşüm geçirmiş canavarlaşmış gibidir.

İnitiative: (oynama sıralaması)
Banshee(15):20
Meurich(16):20
Kalazhad(18 ):19
Orbis(10):12
Kaddim(12):12
Jones(7):7
Kurtlar (Wolf)
Not: bu karşılaşmada bütün güçlerinizi kullanın çünkü ardından dinleneceksiniz nasıl olsa.
.
Gece kurtların hırlamalarıyla uyanır hepsi! Ã?adırın içinden dışarısı göründüğünden parlak ay ışığında hayvanların korkunçluğunu idrak ederler. Hele bir tanesi (belli ki liderleri) sanki dönüşüm geçirmiş canavarlaşmış gibidir.

İnitiative: (oynama sıralaması)
Banshee(15):20
Meurich(16):20
Kalazhad(18 ):19
Orbis(10):12
Kaddim(12):12
Jones(7):7
Kurtlar (Wolf)
Not: bu karşılaşmada bütün güçlerinizi kullanın çünkü ardından dinleneceksiniz nasıl olsa.
.
Nature check(7):7 başarısızAlenthasLeasess wrote:"Ha! Dememiş miydim!"
Kalazhad çadırdan çıkar (x7 y3). "Güleni öldürürüm." diyip flüdünü çıkardıktan sonra kurtlara biraz daha yaklaşacaktır (x6 y5). Ve hayvanları sakinleştirmek için çalmaya başlar sihirli müzik aletini..
Maalesef flütünden çıkan notalar bu hayvanları etkileyemedi.
.
-
Murwinduck
- Kullanıcı

Kılıcı belindeydi ama yere eğilerek ateşten yanan bir odun aldı, bunu bir meşale gibi elinde tutuyordu. Olduğu yerde eğilerek kurtları gözlemeye başladı. Eğer yakınlaşıp saldıran olursa meşalesini onun suratına yapıştıracaktı. Bir hayvandan daha zeki olmasının avantajını kullacaktı. Gerçi liderleri gibi gözükeni gözünü bayağı bir korkutmuştu.