---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Yok yok böyle güzel.Daeya wrote:Bir çizgiroman kahramanı olup adı Lady Death'dir. Tam bir drow komutandır.
Ama ben eski avatarıma çok alışmışım sanrım ona geri döneceğim.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Eveet herkesinki hoş Daeya'nın ki çok çok hoş :plotting: Necros'a katılıyorum bence de değiştirmemen için saraydan yeni bir yasa çıkaralım biz :evillaugh:
Her neyse Nuh Nebî den beri kullansam da birkaç yorumda ben alayım şu avatarıma
Her neyse Nuh Nebî den beri kullansam da birkaç yorumda ben alayım şu avatarıma
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Daeyanındakine açılmış değil güzel dedin ama bu kızımıza neden açılmış dedin? Drow olunca mübahta insan olunca mı haram?Lixer wrote:Kötü... Diyarbakır Karpuzu gii açılıp saçılmış
Bu arada gerçekten amma çok avatar değiştirir olduk.
Yorum yapayımda bir tarafı şişmesin yorum isteyenlerin
esen: Güzel bir hanım kızımız gerçekten ve demek karakterin böyle biri. Hımmm girsemmi şu oyuna ne yapsam.
Yılmax: Orada bir büyücü var ya alinden alev topu atacak gibi olan. O amcamdan daha babası taştan yaratığın sağ omzunun orda duruyor. Yani Yılmax hedef şaşırtmayı seven birisi olduğunu avatrında da belli ediyor. Hala aynı avatar ama bence güzel bir avatar. Daeya'nın avatarına ne kadar alıştıysam seninde avatarına o kadar alıştım.
Lord Necros: Eskiden adı bu değildi. "Necrosspelweaver"dı. Sonra başına lord getirdi insanlar bir şey sansın diye ama daha kötü olmuş. Dandirik insana dandirik avatar.
Wizard: Resim çok güzel. Küçümseyen ve aşağılayan bakışlar, muhteşem bir güzellik. Tam bir karaelf. Gerçekten bu kadar güzel bir kara elf çizimi görmemiştim. Yani hem saflığı ve güzelliği hemde içten pazarlılıklığı nasılda betimliyor. Eski yaşlı nine kılıklı karaelfe göre çok daha güzel bir çizim ve avatar.
Squan: Vaaay yılların squan avatarı gitti. Onca zaman boyunca squan guardkey dendiğinde gözümün önüne hep bu resim gelirdi. Hatta senin internet cafeden giriğini söylediklerinde hep gözümün önüne tam plaka zırhlı o şövalye giriyormuş gibi gelirdi. Artık bir kılıç olmuş ama güzel bir kılıç bence. Güle güle kullan yeni avatarını.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Saolasın darkgnome. Bir kaç kere söylenince artık şu avatarı değiştir diye bende artık değiştireyim dedim. Açıkçası şu an bende garipsiyorum. Yani her an eski avatarı koyabilirim. Bu ara o resmin üzerine başka paladin resmi gitmeyeceği için koymadım. Böylesi daha iyi oldu.Darkgnome wrote:
Squan: Vaaay yılların squan avatarı gitti. Onca zaman boyunca squan guardkey dendiğinde gözümün önüne hep bu resim gelirdi. Hatta senin internet cafeden giriğini söylediklerinde hep gözümün önüne tam plaka zırhlı o şövalye giriyormuş gibi gelirdi. Artık bir kılıç olmuş ama güzel bir kılıç bence. Güle güle kullan yeni avatarını.
Bu ara senin avatarda benim çok hoşuma gidiyor. İlizyonist havası var. Ama öbür avatarında baya iyiydi. Hastlich ve baykuşu:)
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Lixer'in avatarının ağladığını zannediyordum.Gözlerini farkettim.Meğer ağlamıyormuş, ağlatıyormuş.
Zuhahaha, yoğun istek üzerine bu hale getirdim a atarımı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Ağlatıyormuş demekEdmond wrote:Lixer'in avatarının ağladığını zannediyordum.Gözlerini farkettim.Meğer ağlamıyormuş, ağlatıyormuş.
Edmond bu haliyle nasıl demeli biraz feminem olmuş senin avatar :plotting:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Lixer wrote:Kötü... Diyarbakır Karpuzu gii açılıp saçılmış
vay anasını ben adana olsun diye uğraştım okadar ama napalım sen diyarbakır diyorsan öyle olsun bu arada sitedeki rp kraktere en yakın avatarı seçtim arkadaşlarım rp'ye iyice adapte olsunlar diye emektar avatarımdan vaz geçtim ama yakında yeniden değişebilir. :schemes: