---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Hehe, bence de bak bi eve aransayes
Ama bak söyliim, sen mesaj atarken de evde saklanıyomuş o kız, arada gizlice gelip mesaj atmış bilgisayartından
Çok dikkatsizsin çok 
Bu arada Esen avatarı sansürlemişsin, hiç güleceğim yoktu yau.
Bu arada Esen avatarı sansürlemişsin, hiç güleceğim yoktu yau.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Fallen değil, fettan.
Valla ip kontrolünde aynıydı ip'leriniz.
Biz de forumun admin panelinin yalancısıyız.
Ama yine de aklında olsun, evi terk etme.
Bak kimler geliyor gidiyor, elinden kaçırmayasın.

Ama yine de aklında olsun, evi terk etme.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Ao
- Kullanıcı

Bırak bu ayakları yemezler evine giren çıkanın hesabını yap önce sonra bana bazı sıfatlarda bulun(anladın sen onu) çapkın seni :evillaugh:aransayes wrote:Ben 2 gündür arkadaşlarla parklarda takılıp içerken dolayısıyla internetten uzakken evimde bir kızmı vrmışsağol darkgnome uyardığın için ben eve bi koşu gideyim.
Fettan:Üzerine bir şey giy mart ayı hem insanlar açısından hem hava açısından dengesizdir :evillaugh:
Esen:Estetik Operasyon yapılmış iyi olmuş eskiden enlarge büyüsü yemiş gibiydi. :schemes:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Arkadaşlar lütfen ip geyiğine başka mesaj atmayalım. Yoksa gerçekten kitlemek gerekebilir başlığı. Tekrar avatar tahliline geri dönelim hatta ben döneyim:
Mesela benimavatarımın bir çeşit ejderha olduğunu anlayamamış arkadaşlar varmış. Özellikle ankara buluşmasında öyle diyenler oldu ayıplıyorum
Avatarın bana uyduğunu söyledikleri için buna ger, dönmüştüm. Güzel geldi bana güzel diil mi yaw. Uyduğunu düşünenler ne neden böyle düşünüyo acaba?
Mesela benimavatarımın bir çeşit ejderha olduğunu anlayamamış arkadaşlar varmış. Özellikle ankara buluşmasında öyle diyenler oldu ayıplıyorum
Avatarın bana uyduğunu söyledikleri için buna ger, dönmüştüm. Güzel geldi bana güzel diil mi yaw. Uyduğunu düşünenler ne neden böyle düşünüyo acaba?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.