---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

darkgnome yorum yapmıyorum artık,Senin avatar hakkında diğer yorumlarıma bak.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

ben bana bunu yaptıran zihniyete ne diyim allahtan grafikerim koskoca Ejderha Mızrağının çizeri Larry Elmore'ın çizdiği bir resmi bana ne yaptırttınız hatta marttan falan dendi yuh artıkın alın bakalım bu arada aşın bunları takıldığınız noktalar çok basit :clap:
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Hehe sen bakma esen güzel avatar seninki, bu arada Darkgnome lafı ağzımdan almışsın, benden çok yaşayacan ama saçların kalmıcak :D
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

arkadaşlar yapmayın benim el çizimim değil bu :) sadece bulup çok beğendiğim bir resim. ben sadece ve sadece beni en güzel şekilde anlattığını düşünüyorum. :) yinede tşkler
Image
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Illyra:Kötü.Çizimdeki o başını saran herne ise iyi çizilememiş.Bana burnunda dolmalık olan birisini hatırlattı.(bu lafım size değil)

fettan:en iyi avatar bence.Zaten sitede bu tür avatarlar çoğalmaya başlamıştı.Çok orantılı bir vücut. :evil:
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ben 2 gündür arkadaşlarla parklarda takılıp içerken dolayısıyla internetten uzakken evimde bir kızmı vrmış :| sağol darkgnome uyardığın için ben eve bi koşu gideyim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Hehe, bence de bak bi eve aransayes :) Ama bak söyliim, sen mesaj atarken de evde saklanıyomuş o kız, arada gizlice gelip mesaj atmış bilgisayartından :D Çok dikkatsizsin çok :D

Bu arada Esen avatarı sansürlemişsin, hiç güleceğim yoktu yau. :roll:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Hakkaten ne güzeldi cıbıl cıbıl bakınıyoduk bende değiştircem zaten avatarı yakın zamanda :D .
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

aransayes le lixer in avatarları cok guzel
<strong><br></strong>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Baktık zaten abi. :) O yüzden öyle dedik zaten. :)

Sen bence bir daha evi terk etme. :D Bak kimler gelip gidiyor. :D
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Fallen değil, fettan. :mrgreen: Valla ip kontrolünde aynıydı ip'leriniz. :) Biz de forumun admin panelinin yalancısıyız. :)

Ama yine de aklında olsun, evi terk etme. :mrgreen: Bak kimler geliyor gidiyor, elinden kaçırmayasın. :wink: :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Avatar tahlilini İP tahliline çevirdiniz bravo yani :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

aransayes wrote:Ben 2 gündür arkadaşlarla parklarda takılıp içerken dolayısıyla internetten uzakken evimde bir kızmı vrmış :| sağol darkgnome uyardığın için ben eve bi koşu gideyim.
Bırak bu ayakları yemezler evine giren çıkanın hesabını yap önce sonra bana bazı sıfatlarda bulun(anladın sen onu) çapkın seni :evillaugh:

Fettan:Üzerine bir şey giy mart ayı hem insanlar açısından hem hava açısından dengesizdir :evillaugh:

Esen:Estetik Operasyon yapılmış iyi olmuş eskiden enlarge büyüsü yemiş gibiydi. :schemes:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Arkadaşlar lütfen ip geyiğine başka mesaj atmayalım. Yoksa gerçekten kitlemek gerekebilir başlığı. Tekrar avatar tahliline geri dönelim hatta ben döneyim:

Mesela benimavatarımın bir çeşit ejderha olduğunu anlayamamış arkadaşlar varmış. Özellikle ankara buluşmasında öyle diyenler oldu ayıplıyorum :)

Avatarın bana uyduğunu söyledikleri için buna ger, dönmüştüm. Güzel geldi bana güzel diil mi yaw. Uyduğunu düşünenler ne neden böyle düşünüyo acaba?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Yoksa sendemi bir su yaratığısında uyuyor sana? :evillaugh:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Post Reply