---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Efla senin şu avatarında amma çok geyiği döndü 10 defamı yorum yaptım hatırlamıyorumEfla wrote:Arkadaşlar lütfen ip geyiğine başka mesaj atmayalım. Yoksa gerçekten kitlemek gerekebilir başlığı. Tekrar avatar tahliline geri dönelim hatta ben döneyim:
Mesela benimavatarımın bir çeşit ejderha olduğunu anlayamamış arkadaşlar varmış. Özellikle ankara buluşmasında öyle diyenler oldu ayıplıyorum
Avatarın bana uyduğunu söyledikleri için buna ger, dönmüştüm. Güzel geldi bana güzel diil mi yaw. Uyduğunu düşünenler ne neden böyle düşünüyo acaba?
Bu arada calida 'nın avatarıda baya hoş, bu aralar güzel hatun avatarları koymak moda oldu sanırım
Bir şey daha dikkatimi çekti aransayes, Arthas dan vazgeçmiş sonunda
Bayadır uğramıyodum buralara değişen çok şey olmuş
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Efla'cım senin avatar ilk bakışta yunuslara benziyo ondan anlayamamışlardır
Bence güzel bir avatarın var, mavi tonları huzuru simgeliyordu sanırım, çok huzurlu bir insansın demek ki 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ao nun avatarı acayibimee gidiyor benim
Calida'nın avatar muhteşem
daeya'nın ki
apayrı bir şey
Wizard'ınki de çok güzel.
Ama Efla HARİKA
Calida'nın avatar muhteşem
daeya'nın ki
Wizard'ınki de çok güzel.
Ama Efla HARİKA
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Benim yeni avatar nasıl.Değiştircem demiştim.Bunu buldum.Güzel mi sizce
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
2 gündür siteye giremiyorumFettan aransayes çıkmamış şimdi öğrendim. Ben senin şaka olsun diye "fettan" ismiyle girdiğini düşünüpte yazmıştım onu, yani sadece şaka amaçlıydı, laf sokma tarzı değildi. Bir kişinin daha ilk girişinde hemen Avatar tahliline atlayıp, ordan bazı Avatarlara dokundurmak için mesaj atması, sonrasında da ortadan kaybolması benim aklıma şaka olabileceği fikrini getirmişti ancak. Bir yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma. Zaten bu konu atlatılmış aslında ben gelmeden de ama yinede özür dilemekte fayda vardır her daim.
Ferilien: Dier avatar daha iyidi yada sen Ankara buluşmasında bizi satan ferilien değilsin.
efla: Denizden çıkmış dev bir mürene benziyor. Tamam buna ejderha denebilir ama daha çok dev bir deniz canavarını andırıyor.
Ferilien: Dier avatar daha iyidi yada sen Ankara buluşmasında bizi satan ferilien değilsin.
efla: Denizden çıkmış dev bir mürene benziyor. Tamam buna ejderha denebilir ama daha çok dev bir deniz canavarını andırıyor.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka