Ewt raıst ama rezıl olma sansında var mesela dıelım sen alıskanlık oldu oyun sırasında karakterını secerken skıllerım ne dıcene marıfetlerım ne demen nası bı durum olur bana solermısın sonucta buna boe demen buyuk slklık yada kroluktur
bn bole dusunuorum acıkcası
ve ayrıca sozler kulaga hos gelmıo
Mesela en basıtınden PALADIN mı kulaga daha hos gelıor yoqsa RUHBAN mı???
Yaa sen zaten bunların orjinal isimlerini biliyosun. Sen ordan türkçesini ezberle yine oynarken ingilizce oyna. şahsen ben şimdi para biriktiriyorum ve 40 milyona alacağım. Ama oynarken orjinal terimleri kullanacağım. Bencede yeni başlayanlar için kaçırılmaz bir fırsat gibi geliyo bana.
Neeee 3.5 'mi tekrar para biriktirmeliyim. Evet evet yapmalıyım. Kıymetlimsss....
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
bende alacam tabiki. Evet evet alacağım evetssss. Hmm örr. Sakin ol smeagol. O cici o iyi. Dur bende wish cast edeyim dobula wish olsun daha çabuk gelir
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
bu arada zar mar demişken benim acil yani bir zar setine ihtiyacım var ama eskişehirde öylece ayrı ayrı satılmıyo heralde. E gidip 6 zar içinde koca seti tekrar alamam. E ulen ne yapacam şimdi ben? (zarsız marsız yaşamam ki)