Midnight Poete Meydan Okuyorum
Doğrusu kendimde sende olan kimi şeyleri eksik görüyorum. Senin yanında çırak olsam çok ama çok şey öğrenirdim diye düşünüyorum, yalan değil.
Belki bizle atışmazsın, çünkü sen bir "olay"dan çok "duygu" üzerine yazıyorsun. Atışmalarda kafandaki mantığı-savunmayı ahenkle söylemek gerekir. Fakat bizle atışmaman -atışamaman demiyorum inatla- senin yeteneklerinin daha alt seviyede olduğu anlamına gelmez. Mesela en yeni yazdığın şiirini cidden öyle ikişer satırlık bölümler halinde kesip kesip tek tek yorum yapasım geldi, çok güzel olmuş ve istediğin zaman cidden güzel yazıyorsun. Kendine güven. İstesen bizi ezersin (gene de ezmezsen sevinirim, hani sırtım ağrıyor olsa belki ama eee kem küm şey yani.
)
Ve bu mesajında çok sevindirici bir kısım gördüm, ileride de görmeyi bekliyorum: "Bir ozan olarak" diye başlamışsın. Mesajı okudum zaten, önce bir "yihuuu" faslı çekmeden cevap yazmaya girişemedim. Ã?ırak veya yan yana yoldaşlar seni ozan olarak görmek müthiş güzel olacak.
Belki bizle atışmazsın, çünkü sen bir "olay"dan çok "duygu" üzerine yazıyorsun. Atışmalarda kafandaki mantığı-savunmayı ahenkle söylemek gerekir. Fakat bizle atışmaman -atışamaman demiyorum inatla- senin yeteneklerinin daha alt seviyede olduğu anlamına gelmez. Mesela en yeni yazdığın şiirini cidden öyle ikişer satırlık bölümler halinde kesip kesip tek tek yorum yapasım geldi, çok güzel olmuş ve istediğin zaman cidden güzel yazıyorsun. Kendine güven. İstesen bizi ezersin (gene de ezmezsen sevinirim, hani sırtım ağrıyor olsa belki ama eee kem küm şey yani.
Ve bu mesajında çok sevindirici bir kısım gördüm, ileride de görmeyi bekliyorum: "Bir ozan olarak" diye başlamışsın. Mesajı okudum zaten, önce bir "yihuuu" faslı çekmeden cevap yazmaya girişemedim. Ã?ırak veya yan yana yoldaşlar seni ozan olarak görmek müthiş güzel olacak.
Taşlar unutana dek...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
başlığı ozan yetiştirme yada ozan bulma akademisi diye değiştirsek mi acep
neyse tüm ozanlarımıza bol ilhamlı günler dilerim. yeni çalışmalarınızı bekleyen koca bi site var hadi iş başına
sakın ha bize baskı yapıyo falan demeyin. bu sizi teşvik içindi
neyse tüm ozanlarımıza bol ilhamlı günler dilerim. yeni çalışmalarınızı bekleyen koca bi site var hadi iş başına
sakın ha bize baskı yapıyo falan demeyin. bu sizi teşvik içindi
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
İi olur vallahi öle bi talep gelirse hatta ozanlık hakkında bi şeyler yazabilirim de belkm siteye... şu akademideki kursa meela rahip hakkınd da bi şeyler olabilir ayrıca oku açarsanız da elimden gelen desteği veririm vallahi de.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
bence ozan okulu olmaz..en azından ben katılmam ben bu yerime ne acılara katlanarak kimse bilemez..ozan olmamın rp olarak karakterimin :
kötülüğü yansıtıp,içinde ışık barındıran şahsiyet olmasından dolayıdır bu..
kötülüğü yansıtıp,içinde ışık barındıran şahsiyet olmasından dolayıdır bu..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ