Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Dragonfly wrote:
Bu arada 14 Mayıstaki UnıFeste gelicek olan varmı???
Baklava işini maçtan sonra halletmek daha doğru olur )) ama porsiyon yemek kilo alıp yemekten daha pahalıya gelir...
ben geliyorum ünifest e.baklavaları beşiktaşa iner kiloyla alır sahilimize gidip yeriz o zaman:)böyle kız kulesi manzaralı falan.
Abi tamam ozaman herşey hazırsa ben şimdiden mali onlemler almaya baslıyorum.Bırde bu işin ucunda yenılmek var rakıplerı baklavasız bırakmak istemem...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Bu arada benim için en rahat buluşma olacak. Yaklaşık 15 dakikalık güzel bir yürüyüşle buluşma noktasında olabileceğim. Bu arada istekli arkadaşlar erken gelirse kampüs turu attırabilirim.
Abi ben yanımda C4 ile gelmeyi planlıyorum zira sizin o meşur uydu çanağınızın dibine kibrit suyu dökmeye karar verdim bu günkü dial up benı çıldırttıda
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Eh keyfiniz bilir. Ben de nasılsa yurtta su damacanayla bedava geliyor. Gelirke şöyle 8-10 şişe su götürürüm de yanmış bünyeler maç sonrası serinler demiştim. Ama gel gör ki baklava yiyemeyecekmişiz. Siz de susuluktan ölürkene baklavalarla serinlersiniz artıkın.
fingolfin wrote:Eh keyfiniz bilir. Ben de nasılsa yurtta su damacanayla bedava geliyor. Gelirke şöyle 8-10 şişe su götürürüm de yanmış bünyeler maç sonrası serinler demiştim. Ama gel gör ki baklava yiyemeyecekmişiz. Siz de susuluktan ölürkene baklavalarla serinlersiniz artıkın.
yok canım benim bildiğim fingolfin yapmaz öle şey. .bu arada cidden maça izleyici olarak gelicek var mı?hayır yani kaç kişiye rezil olcaz onu bilelim bari .bu arada telefon numaram:0536 745 41 79.lazım olabilir bulunsun.