BURSA BURADA YAşIYOR...
harbiden koptuk... ben de bir yandan dağıldım... kendimi klonlamam gerekecek... bugün işe bile gitmedim... yine de işleri yetiştiremedik...
evde ustalar var... tadilat var... heryer dağılmış durumda... böyle olunca ben de dağıldım... ve maalesef gelemedim...
son anda Findor'a telefon ile ulaşmaya çalıştım ama sürekli hat kesildi... mesaj attım umarım mesajımı almışsındır...
bunu en kısa zamanda telafi etmemiz gerekecek... ancak Findor, Quel'Saruk ve Aaron haricinde kimseden cevap gelmiyor, nerde bu millet herkes tatile mi çıktı
yoksa sınav sonuçları gelince herkes üniversitesini görmek, yurt/ev bulmak için çevre illere mi dağıldı
neyse bunu en kısa zamanda telafi etmemiz gerekir...
evde ustalar var... tadilat var... heryer dağılmış durumda... böyle olunca ben de dağıldım... ve maalesef gelemedim...
son anda Findor'a telefon ile ulaşmaya çalıştım ama sürekli hat kesildi... mesaj attım umarım mesajımı almışsındır...
bunu en kısa zamanda telafi etmemiz gerekecek... ancak Findor, Quel'Saruk ve Aaron haricinde kimseden cevap gelmiyor, nerde bu millet herkes tatile mi çıktı
yoksa sınav sonuçları gelince herkes üniversitesini görmek, yurt/ev bulmak için çevre illere mi dağıldı
neyse bunu en kısa zamanda telafi etmemiz gerekir...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Başlıkları hemen hemen düzelttim ama bana istediğiniz özel bir başlık varsa söyleyin hemen düzelteyim...
Arada bir işim izin verse kaçarım Bursaya çıkarım namazgaha yerim cantıkımı ondan sonrada inerim mahfele ohhhh bir çay dereye karşı uleeemmm özledim be her sabah çıkardım okul yokuşunu.
Bu arada içinizden çelebide okuyan varmı ???
Arada bir işim izin verse kaçarım Bursaya çıkarım namazgaha yerim cantıkımı ondan sonrada inerim mahfele ohhhh bir çay dereye karşı uleeemmm özledim be her sabah çıkardım okul yokuşunu.
Bu arada içinizden çelebide okuyan varmı ???
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
eyvallah dragonfly
ben çelebiye yakın otureuyoum yolun düşerse eğer beklerim umurbey hamamının karşısına acar nete .bi çayımı içersin o eski günleri anarsın
en azından benim tayfa çelebi mezunu
erkekleri tanımasamda bütün kızlarını tanırım çelebinin
neyse şakalar bir tarafa geçekten seni burda ağırlamak isterim.ayrıca bu akşam findor ile takıldık çok güzeldi .mükemmel bir mekan bulduk .en kısa zamanta toplanmak dileğiyle :d
ben çelebiye yakın otureuyoum yolun düşerse eğer beklerim umurbey hamamının karşısına acar nete .bi çayımı içersin o eski günleri anarsın
neyse şakalar bir tarafa geçekten seni burda ağırlamak isterim.ayrıca bu akşam findor ile takıldık çok güzeldi .mükemmel bir mekan bulduk .en kısa zamanta toplanmak dileğiyle :d
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
dostum ne demek yaaa bekleriz bursaya gel bende kal quel de kal yaşayalım hayatımızı anasını satarızx falla zaten biz satıyoz quel le ama sende gel bu akşam güzel oldu biraz buralar hakkında konuştuk ondan sonra ortama arkadaşlar geldi konu doğal olarak değişti
benim arkadaşlarım ama hayırlı kararlar aldık
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
arkadaşlar artık bursa tayfası iyice vgözden kayboldu silkinin biraz kendinize gelin yaaa bu nedir allah aşkına neler oluyor sizlere buluşmaları sadece benle quel mi gidicezsizlerde gelin bi tarih ayarlıyalım buluşalım önerilr geldin çabuk ça hade
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
bu kadarmı çabuk dağıldık beyler .nerdesiniz siz ya hani başkati o heves
gelmeyenler gelmesin ozmaan kardeşim bida biz kendi çabamızla ilerleriz ozaman şurda sadece findor akinnika ve aeron takılıyoruz ki onlarlada haklı olarak buluşamıyoruz zaten
iş güç malesef ama ben bukadarla kalıcağını tahmin etmezdim canlanın biraz arkadaşlar 4 kişi takılırız bizde ozaman napalım
gelmeyenler gelmesin ozmaan kardeşim bida biz kendi çabamızla ilerleriz ozaman şurda sadece findor akinnika ve aeron takılıyoruz ki onlarlada haklı olarak buluşamıyoruz zaten
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Sevgili Bursa tayfası çok önemli bir konu olan buluşma konusunu biraz tarışmak isterim sizlerle...
Benim görüşüm şudurki Bursada olan buluşmalar bir düzene binmelidir ben quel akinnika ve aeron büyük bir çaba gösterdiğimize inanıyorum buluşma için
Arkadaşlar bu işler öyle ortalıkta ben bursa tayfasıyım diye gezinmee benzemez tayfaysan gerekli olan şeyleri yapıcaksın "SÖZÃ?M MECLİSTEN DIşARI"
bursa tayfasının çeşitli yerlerde çeşitli konularda konuşulmasını istemeyizdeğilmi başlardac ne güzel bomba gibi geliyordunuz ama hani nerde bundan sonra yapılacak olan etkinliklerde yer almayacak olan arkadaşlar site içindede bursa tayfasındanım diye dolaşmasınlar benim kanaatım budur bizim yakaladığımız belli bir seviye var bu sitede ve böyle dolaşan kişiler gır gır ağırlıklı mesajlar atarak bu imajı zedelemektedir bakın biraz kendinizi çimdikleyin bence arkadaşlar......
Saygılarımla
Findorus oğlu FİNDOR
Benim görüşüm şudurki Bursada olan buluşmalar bir düzene binmelidir ben quel akinnika ve aeron büyük bir çaba gösterdiğimize inanıyorum buluşma için
Arkadaşlar bu işler öyle ortalıkta ben bursa tayfasıyım diye gezinmee benzemez tayfaysan gerekli olan şeyleri yapıcaksın "SÖZÃ?M MECLİSTEN DIşARI"
bursa tayfasının çeşitli yerlerde çeşitli konularda konuşulmasını istemeyizdeğilmi başlardac ne güzel bomba gibi geliyordunuz ama hani nerde bundan sonra yapılacak olan etkinliklerde yer almayacak olan arkadaşlar site içindede bursa tayfasındanım diye dolaşmasınlar benim kanaatım budur bizim yakaladığımız belli bir seviye var bu sitede ve böyle dolaşan kişiler gır gır ağırlıklı mesajlar atarak bu imajı zedelemektedir bakın biraz kendinizi çimdikleyin bence arkadaşlar......
Saygılarımla
Findorus oğlu FİNDOR
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
selam arkadaşlar...
Findor ve Quel'Saruk'a katılıyorum, ilk baştaki hızımızı kaybettik...
(bunda maalesef benim de rolüm var sanırım, zira iki kez geleceğim dediğim buluşmalara gelemedim)
şu evin tadilat işleri bitsin (ağustos ayı boyunca zaman zaman yoğun, zaman zaman hafif tempoda devam edecek) ve eve taşınayım (muhtemelen ağustos sonu, eylül başı) sanırım ancak ondan sonra buluşmalar için düzenli bir tarih verebileceğim... şu aşamada sürekli gelirim deyip gelmemek bana da ters geliyor...
ancak fırsat buldukça sitedeki muhabbetinize katılmaya çalışacağım...
bu demek değil ki ağustos sonuna kadar buluşmalara katılamayacağım... siz yapın organizasyonu, ayarlayın gün ve mekanı, bana uyarsa uğramaya çalışacağım...
Findor ve Quel'Saruk'a katılıyorum, ilk baştaki hızımızı kaybettik...
şu evin tadilat işleri bitsin (ağustos ayı boyunca zaman zaman yoğun, zaman zaman hafif tempoda devam edecek) ve eve taşınayım (muhtemelen ağustos sonu, eylül başı) sanırım ancak ondan sonra buluşmalar için düzenli bir tarih verebileceğim... şu aşamada sürekli gelirim deyip gelmemek bana da ters geliyor...
bu demek değil ki ağustos sonuna kadar buluşmalara katılamayacağım... siz yapın organizasyonu, ayarlayın gün ve mekanı, bana uyarsa uğramaya çalışacağım...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Kendi aranızda çok iyi organize oluyorsunuz bu beni Etkinlikler Modu olararak daha da moralize ediyor.Yürüyün beee benden size tam destek
Bu arada gelicek zamanım olsa inanın gelirirm benim için Bursa hemen şurası ama hafta sonu mesaiye kalıcam dedim dün akşam saat 6 da mesai yok dediler sinir oldum halbui ben gezmek için Cumadan yola çıkacaktım tüm planlarım dağıldı
Abi yanlış hatırlamıyorsam Umurbey Gemlik yolunda değil mi?
Gelicem size söz
Bu arada gelicek zamanım olsa inanın gelirirm benim için Bursa hemen şurası ama hafta sonu mesaiye kalıcam dedim dün akşam saat 6 da mesai yok dediler sinir oldum halbui ben gezmek için Cumadan yola çıkacaktım tüm planlarım dağıldı
Abi yanlış hatırlamıyorsam Umurbey Gemlik yolunda değil mi?
Gelicem size söz
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
yok abi umurbey namazgah üstü yani setbaşının yukarsında biraz
gel sen biz seni buluruz burda çok seviniriz gelirsen desteğin için sğol teşekkür ederizzzz
gel sen biz seni buluruz burda çok seviniriz gelirsen desteğin için sğol teşekkür ederizzzz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...