helal be. varya abi sen çok iyisin ya. kesinlikle sana katılıyorum. niye tanrılarkendi seçilmişlerine bole bi şey demiyo da bu işle corax ı görevlendiriyo.
abi bide bu işi destekleyen tanrıların adlarını yazarsan sevinirim corax, sayilarını merak ettimde.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Eğer seni destekleyen tanrıları kastediyorsan haklısın corax... Ama tanrıçamı kimin anlayacağına karar veremezsin ... Onun öğretilerine o kadar uzaksın ki adeta bir anti tez gibisin... Ancak ben üzerime düşeni yapacağım..
Senki kendinden şüphe etmeyecek kadar şişmiş bir gurura, kendi yalanlarına gerçekmiş gibi inanacak kadar ahmaklığa ve KENDİNİ MİELİKKİNİN KENDİSİYMİş ZANNEDEN BİR İMANSIZLIğA sahip Yeorda...
Sen yalnızca karalayacak güce sahipsin...
Aylardır karalıyorsun başka bir şey yapmıyorsun...
İftiraların çok olmaya başladı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Aaaaahh sevgili lich insanları düşünüyormuş demek...
Yeorda onun arkasından çevirdiğin haltları biliyor mu acaba?
Yanında bir yılan taşıdığının farkında bile değil zavallı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
sence zavallı ölümlülerdenm ne gibi bir faydam olabilir. oınlara senin ihtiyacın var benim değil. ben bilgi istiyorum ve istediğimi alırım. onların yanında olmamın sebebinin iyi bir lich ki çok komik olur olduğum için değil. senin karşında olacağım için olduğunu yeorda ya söyledim.yeorda da yardım teklifimikabul etti. bu paralı asker tutmak gibi bir şey.
aynı zamanda ben insanları hep takdir etmişimdir.
yaşarken her ne kadar bir elf olsamda her zaman insan olmak istemiştim. onlarda benim istediğim çoğu şey var. ihtiras ve hırs da bunların başında geliyor.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k