"TARZI VE REPLIKLERIYLE EN SEVDIGINIZ KARAKTER?"
-
KitiaraUthMatar
- Kullanıcı

-
Disintegrate
- Kullanıcı

Strahd özellikle lord soth la olan o önemli diyalogları buyrun yazdım:
Ölüm şövalyesi kontun başına doğru bir hamle yaptı.Soth'un zırhlı eldiveni hedefine doğru harekete geçemeden vampir onu bileğinden kavradı.Strahd Soth'u sımsıkı tutarken iki ölü adamın bakışları birbirine kenetlendi.
"Hiç kimse-hatta senin kara kraliçen bile-burada bana karşı koyabilecek güce sahip değildir"dedi vampir ve zalimce gülümsedi."senin de çok yakında öğreneceğin gibi,Lord Soth, Borovia da dolaşan herşey bana hizmet eder"
Ölüm şövalyesi kontun başına doğru bir hamle yaptı.Soth'un zırhlı eldiveni hedefine doğru harekete geçemeden vampir onu bileğinden kavradı.Strahd Soth'u sımsıkı tutarken iki ölü adamın bakışları birbirine kenetlendi.
"Hiç kimse-hatta senin kara kraliçen bile-burada bana karşı koyabilecek güce sahip değildir"dedi vampir ve zalimce gülümsedi."senin de çok yakında öğreneceğin gibi,Lord Soth, Borovia da dolaşan herşey bana hizmet eder"
The evil walks among us
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Ben de mina'nın tarafındayım...Tabii Raistten sonra:D
Neden Raist olduunu biçok kişi yazmıstır ben ndn mina oldugunu yaziim
Mina'nın (3lemenin sonu haric) tum olayda bir kendine daha dogrusu tek tanrıya guvenı var.Ona gore yaptıgı hareketler konusmalar insanın ruhunun içini gorebilmesi vs cok ne biliim saygı uyandırıo ben de
Bi de Lord Soth'un Minayı gordugu zaman ki dusuncelerini yazıım,
Neden Raist olduunu biçok kişi yazmıstır ben ndn mina oldugunu yaziim
Mina'nın (3lemenin sonu haric) tum olayda bir kendine daha dogrusu tek tanrıya guvenı var.Ona gore yaptıgı hareketler konusmalar insanın ruhunun içini gorebilmesi vs cok ne biliim saygı uyandırıo ben de
Bi de Lord Soth'un Minayı gordugu zaman ki dusuncelerini yazıım,
Code: Select all
Bu kız çocuğu ruhunu boşaltmış onu Tanrı'nın doldurması için bir kap haline getirmişti,her hareketini kendi için yapan Kitiara gibi değildi. :clap: Artemis enteri bence her hareketiyle bir efsane:)drizzt onu mağlup etmiş olabilir
ama duyduğuma göre artemis yeni aldğı büyülü eşyalarla gençleşmeye başlıyacakmış
bu arada elimde artemis drizzt ve jarlexle ile ilgili yaklaşık 100 kadar resim var
yinede en iyi karakterleri sayim
forgetten realms:Tartışmasız artemis entreri,drizzt do'urden,jarlexle,bruenor,Zaknefein
ejderha mızrağı:Raistlin majere(süper yaratılmış bir karakter bence frp de artemis den sonra en karizma karakter)
warcraft:Medivh
yinede en iyi karakterleri sayim
forgetten realms:Tartışmasız artemis entreri,drizzt do'urden,jarlexle,bruenor,Zaknefein
ejderha mızrağı:Raistlin majere(süper yaratılmış bir karakter bence frp de artemis den sonra en karizma karakter)
warcraft:Medivh
ejderha mızrağı:
Tanis yarım elf: tüm hikayede olan iyi ile kötü arasındaki savaş bu adamın içinde de yaşanıyodu, güçlü karakteri ve grup elemanları ile yaptığı bilgece konuşmalar çok etkilemiştir beni.
Tasslehoff Burfoot çok duygusal karakter ama içine atıyo hep özellikle son kitapta yaşlı hali çok etkiledi beni (o kadar severim ki bi oyunda kender olmuştum ve o kadar kender oldum ki grup arkadaşlarım beni öldürmüştü : )
starcraft: tüm protoss heroları ama en bomba karakter jim raynor dur bence...
warcraft: arthasın karanlık yola doğru yolculuğu çok etkilemişti beni konuşmaları da tabiki
Tanis yarım elf: tüm hikayede olan iyi ile kötü arasındaki savaş bu adamın içinde de yaşanıyodu, güçlü karakteri ve grup elemanları ile yaptığı bilgece konuşmalar çok etkilemiştir beni.
Tasslehoff Burfoot çok duygusal karakter ama içine atıyo hep özellikle son kitapta yaşlı hali çok etkiledi beni (o kadar severim ki bi oyunda kender olmuştum ve o kadar kender oldum ki grup arkadaşlarım beni öldürmüştü : )
starcraft: tüm protoss heroları ama en bomba karakter jim raynor dur bence...
warcraft: arthasın karanlık yola doğru yolculuğu çok etkilemişti beni konuşmaları da tabiki
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
-
DefenderOfCorpsE
- Kullanıcı

- Blackthorn
- Kullanıcı