findor wrote:
eldarin sağol sende abi ölen ölür kalan sağlar bizimdir ama ne olucağı belli olmaz yinede
evet findor oldukça üzüldüm ölümüne bu kadar basit ölmemeliydin.seninle ilgili bikaç planım vardı,hepsi suya düştü .yeminer de yapmış yapacağını.alacağın olsun yeminer :veerymad:
findor birde sürprizden falan bahsetmişsin ne sürprizi anlayamadım?yoksa yeniden mi dirilecen
abi yok süpriz felan ne olcağı belli olmaz diyorum
aynen benimde bir kaç planım vardı grubunuzla ilgili ama olmadı kısmet diyelim ama bitmz planlar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
abicim hiç ölmedim bu ilkti burası eylence yeri değil ayrıca benim ölüm başlığımda değil oren ne dicek bakam bunları görünc efazla uzatma ben dalga geçilcek adam veya senin oyuncağın değilim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Rahip Findor un ölümüne üzüldüm. Lord Yeminer in acımasızlığını bilmesi gerekirdi. Belki ileride Findoru ressurect etmeye çalışırım. Tabii kendi de böyle bir şeyi hoş karşılamayabilir. : ) Neyse kardeşler hastalarımızı iyileştirdikten sonra büyü yoluyla şöyle sıcak bir ateş yakıp en yakın kasabaya gitmeye ve ne yapacağımızı orada konuşma önerisine ne diyosunuz? ? ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Oren_Dautry wrote:findor sen rp kurallarına uymayarak 2 karakter kullandın.. ve uyarı aldın aslında ölmen gerekirdi...
ayrıca espri ya da hafif dokundurmaları kaldıramıosan geyik muabbetine girme takım elbiseni giy otur abicim.
geri kalanlar siz de kaldıramayana espri yapmayın kaldırmak zorunda değil...
oren abicim buranın geyik muhappeti olduğunu bilmiyordum kusura bakma....!!
firble yeminer istedi öldüm sorun oyk konuşuruz daha sonra ayrıntılı bir şekilde
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
beyler tamam topik şeyinden cıktı neyinde cıktı konusunda cıktı susun bakıyım kızdırmayın beni
tama bir şakay bu kadar cidiye alacanını bilseyidm hiç yapmazdım
özür dilerim findor... sustum
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
bu arada firble boşver beni diriltme :D ne gerek var belamı alcan başına zaten tanrım diriltmiyosa boşver sağol
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
logan wrote:beyler tamam topik şeyinden cıktı neyinde cıktı konusunda cıktı susun bakıyım kızdırmayın beni
tama bir şakay bu kadar cidiye alacanını bilseyidm hiç yapmazdım
özür dilerim findor... sustum
susma olum sen alla alla sen susarsan yıkılır bu kent :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Belki de o zaman o tanrı seni haketmiyordur : ) Bak rahipliğim tuttu yine. : ))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble wrote:Belki de o zaman o tanrı seni haketmiyordur : ) Bak rahipliğim tuttu yine. : ))
bu cümle pek hoş olmadı ha firble?
bu arada niye başka bir kasabaya gidiyoruz?10 kasaba oren in cehennemine çekildi siz sıcak bir sobanın başında tartışmaktan bahsediyorsunuz?ne yapmaya çalışıyorsunuz bi bana da bahsederseniz bende olaylara fransız kalmam...
birşey daha...biz cüceyle geriden geliyoduk,ben cüce green_ve hatta oren in yönettiği büyücüyü de katacaktım aramıza_ siz hemen grubun yanında bitmişsiniz!
olmuyo ama böyle lütfen biraz daha dikkatli!!!