10 Kasabanın Olduğu Yer Hakkında
Eheh sevgili findor, eğer benimle konuşmak istediğin özel meseleler olursa bana özel mesaj atabilirsin demiştim defalarca kez ama sen sanırım forumda özel mesajlar atmaya devam etmekte ısrarcısın.
Neyse konuyu kişiselleştirmek gerekmediği kanaatindeyim. Bugün Oren'in tarafında yer alan Cervantes'in de karşısına çıkan 1 rounda hayatta kalmaz. Bu tür karakterlerin sitede yaratılma sebebi insanlara izleyebilecekleri birer lider, senaryoları etkilerken onlara yardımcı olarak birer güç, birer joker kartı sağlamaktan öte bir amacı yoktu.
Yoksa herkesin fabrikadan üretilmiş gibi insan, dwarf, gnome, halfling ırklarına mensup ve yalnızca players handbookta geçen classlarla sınırlandırılmış klişeler olması mı hoşunuza giderdi. Karakterlerinizin RPlere girip asla gelişememesi ya da bir büyülü eşya yada gizem elde edememesi mi hoşunuza giderdi?
Biz konuşup tartışıp bunların hoşunuza gitmeyeceğini düşündük ve diyara ustalar koyduk, tanrılar koyduk, tapınaklar koyduk, insanlara amaçlar verdik, araçlar verdik, gizemler verdik, kötülük, iyilik, güç, korku, entrika verdik. Kararkterlerde de esnekliğe gittik. Ã?ünkü birbirinin yumurta ikizi olan fighterlar, büyücüler, hırsızlar sizi kısıtlar diye düşündük. Level konusunda düzenlemeye gittik.
Bugün orenin seçilmişinin olduğu dengeli bir grup, kaos tapınağının bir seçilmişinin olduğu dengeli bir grupla savaşsa denge burada sağlanırdı. Fakat logan, squan ve calin tek başınaydı. Onlara koruma büyüsü yapacak bir cleric, onlara destek olacak bir büyücü, insiyatifi elde etmelerini sağlayacak bir hırsız yoktu. Sadece ve sadece iki şovalye ve bir ranger vardı ve karşılarında biri seçilmiş 5 player ve 16 kişilik NPC grubu vardı. Sonucun bu kadar şaşırtıcı olmaması gerekiyordu sanırım.
Seçilmişlik tanrılara RP'lerini kanıtlamış kişilere bahşedilen özel bir rütbedir. Ve herşey kurallar dahilinde yapılır. A kişisi de seçilmiş olduğunda aynı özellikleri alır B kişisi de aynı özellikleri alır çünkü bunun bir template'i vardır. Her tanrı kendi template'ini belirler ve dilediği güvendiği kişiye belli bi süreliğine teslim eder. Ta ki o karakter ölene kadar ya da Tanrı seçilmişliğini başka birisine devretmeye karar verene kadar.
Kaos tapınağıyla ilgili özel soruları olanları tapınak bölümündeki kaos seçmeleri bölümünde cevaplayabilirim, çünkü konunun daha fazla dışına çıkmanın alemi yok ve anlatabileceklerimin de sınırı yok. Bilmeniz gereken tek şey ortada bir peşkeş, torpil yoktur, herşey kurallar dahilindedir ve dengeli bir grubun her seçilmişi öldürmesi mümkündür. FAKAT FRP SADECE Ã?LDÃ?RMEKTEN İBARET DE DEğİLDİR. Diyarın ustaları FRP bilgisi ve RP yeteneği konusunda elit bir kesimdir. Bir iki class dışında sorular hazırlanmıştır. Siz de bu sınavları alabileceksiniz sorular bitince. Önemli olan iyi RP'dir, RP'si kötü olan bir diyarın ustasından da zaten ne seçilmiş olur ne köy olur. FRP'de ölmek de vardır, yeniden karakter yapmak da vardır. Karakterlerinize boşuna bağlanmayın çünkü her karakter bir gün olur sadece güzel ve kötü anıları kalır, onları devam ettirmeye çalışmak yeni yaratımlarınızı engeller ve tekdüzeliğe doğru da gider.
Seçilmişlik her kullanıcının kendini geliştirerek ulaşıp taşıyabileceği bir rütbedir. Fakat illa seçilmiş olacağım tarzı hırs yapanlara pek iyi gözüyle bakılmaz. Önemli olan hak ettiğinizi düşünmemizi sağlayacak işler ve RPler yapmanızdır. Tapınak RP'lerinde yer almasanız bile level alabilir, gizemler bulabilir, RPlere katılabilirsiniz, size bu konuda da bi zorlamamız yoktur. Boş yere etrafta dolanıp player öldürmek gibi pp girişimleri yapan bir seçilmiş zaten DM'ler tarafından gerekli cezayı görür. Fakat bu tarz bir kişi zaten seçilmiş de olamaz, bu tarz fantazileri olanlara uyarımdır bu da benim. Seçilmiş olmak Tanrınıza en yakın olduğunuz an ve ona adanmışlığınızın en üst noktasıdır, zaten onun arzu etmediği bir şeyi yapmanız sizin düşüşünüze yol açar. Size saldırmak için bir neden vermezseniz kimse size saldırmaz. En fazla hayatla, alttan alma sınırınız arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Aynı gerçek hayattaki gibi...
Son sözlerim olarak...
Kazanmak her insana garip bir tatmin duygusu ve hırs verse de yenilgi de insana çok şey öğretebilir. Hiç yenilmeyenlerin ya da hiç yenemeyenlerin daha öğrenecek çok şeyi var demektir...
Kolay gelsin
İyi eğlenceler, iyi RPler...
Neyse konuyu kişiselleştirmek gerekmediği kanaatindeyim. Bugün Oren'in tarafında yer alan Cervantes'in de karşısına çıkan 1 rounda hayatta kalmaz. Bu tür karakterlerin sitede yaratılma sebebi insanlara izleyebilecekleri birer lider, senaryoları etkilerken onlara yardımcı olarak birer güç, birer joker kartı sağlamaktan öte bir amacı yoktu.
Yoksa herkesin fabrikadan üretilmiş gibi insan, dwarf, gnome, halfling ırklarına mensup ve yalnızca players handbookta geçen classlarla sınırlandırılmış klişeler olması mı hoşunuza giderdi. Karakterlerinizin RPlere girip asla gelişememesi ya da bir büyülü eşya yada gizem elde edememesi mi hoşunuza giderdi?
Biz konuşup tartışıp bunların hoşunuza gitmeyeceğini düşündük ve diyara ustalar koyduk, tanrılar koyduk, tapınaklar koyduk, insanlara amaçlar verdik, araçlar verdik, gizemler verdik, kötülük, iyilik, güç, korku, entrika verdik. Kararkterlerde de esnekliğe gittik. Ã?ünkü birbirinin yumurta ikizi olan fighterlar, büyücüler, hırsızlar sizi kısıtlar diye düşündük. Level konusunda düzenlemeye gittik.
Bugün orenin seçilmişinin olduğu dengeli bir grup, kaos tapınağının bir seçilmişinin olduğu dengeli bir grupla savaşsa denge burada sağlanırdı. Fakat logan, squan ve calin tek başınaydı. Onlara koruma büyüsü yapacak bir cleric, onlara destek olacak bir büyücü, insiyatifi elde etmelerini sağlayacak bir hırsız yoktu. Sadece ve sadece iki şovalye ve bir ranger vardı ve karşılarında biri seçilmiş 5 player ve 16 kişilik NPC grubu vardı. Sonucun bu kadar şaşırtıcı olmaması gerekiyordu sanırım.
Seçilmişlik tanrılara RP'lerini kanıtlamış kişilere bahşedilen özel bir rütbedir. Ve herşey kurallar dahilinde yapılır. A kişisi de seçilmiş olduğunda aynı özellikleri alır B kişisi de aynı özellikleri alır çünkü bunun bir template'i vardır. Her tanrı kendi template'ini belirler ve dilediği güvendiği kişiye belli bi süreliğine teslim eder. Ta ki o karakter ölene kadar ya da Tanrı seçilmişliğini başka birisine devretmeye karar verene kadar.
Kaos tapınağıyla ilgili özel soruları olanları tapınak bölümündeki kaos seçmeleri bölümünde cevaplayabilirim, çünkü konunun daha fazla dışına çıkmanın alemi yok ve anlatabileceklerimin de sınırı yok. Bilmeniz gereken tek şey ortada bir peşkeş, torpil yoktur, herşey kurallar dahilindedir ve dengeli bir grubun her seçilmişi öldürmesi mümkündür. FAKAT FRP SADECE Ã?LDÃ?RMEKTEN İBARET DE DEğİLDİR. Diyarın ustaları FRP bilgisi ve RP yeteneği konusunda elit bir kesimdir. Bir iki class dışında sorular hazırlanmıştır. Siz de bu sınavları alabileceksiniz sorular bitince. Önemli olan iyi RP'dir, RP'si kötü olan bir diyarın ustasından da zaten ne seçilmiş olur ne köy olur. FRP'de ölmek de vardır, yeniden karakter yapmak da vardır. Karakterlerinize boşuna bağlanmayın çünkü her karakter bir gün olur sadece güzel ve kötü anıları kalır, onları devam ettirmeye çalışmak yeni yaratımlarınızı engeller ve tekdüzeliğe doğru da gider.
Seçilmişlik her kullanıcının kendini geliştirerek ulaşıp taşıyabileceği bir rütbedir. Fakat illa seçilmiş olacağım tarzı hırs yapanlara pek iyi gözüyle bakılmaz. Önemli olan hak ettiğinizi düşünmemizi sağlayacak işler ve RPler yapmanızdır. Tapınak RP'lerinde yer almasanız bile level alabilir, gizemler bulabilir, RPlere katılabilirsiniz, size bu konuda da bi zorlamamız yoktur. Boş yere etrafta dolanıp player öldürmek gibi pp girişimleri yapan bir seçilmiş zaten DM'ler tarafından gerekli cezayı görür. Fakat bu tarz bir kişi zaten seçilmiş de olamaz, bu tarz fantazileri olanlara uyarımdır bu da benim. Seçilmiş olmak Tanrınıza en yakın olduğunuz an ve ona adanmışlığınızın en üst noktasıdır, zaten onun arzu etmediği bir şeyi yapmanız sizin düşüşünüze yol açar. Size saldırmak için bir neden vermezseniz kimse size saldırmaz. En fazla hayatla, alttan alma sınırınız arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Aynı gerçek hayattaki gibi...
Son sözlerim olarak...
Kazanmak her insana garip bir tatmin duygusu ve hırs verse de yenilgi de insana çok şey öğretebilir. Hiç yenilmeyenlerin ya da hiç yenemeyenlerin daha öğrenecek çok şeyi var demektir...
Kolay gelsin
İyi eğlenceler, iyi RPler...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Logan
- Kullanıcı

sakın şovalye sakın intikam için yaşama ...sylvos wrote:Logan abicim geçmiş olsun sana seni unutmayacağız ve öcünü alacağız!!!![]()
![]()
İNTİKAM!!!!![]()
Oren ve adalet için yaşa...
findor=
saol kardeşim...Logan ın ölümü hayırlı uğurlu olsun merak etmeyin düşünceme göre geri gelicektir zaten Büyük savaşçılar ölmezler.
son olarak...
sakın şovalyeler sakın adaleti ve iyiliği bırakmayın...
sizi cennete bekliyor olacağım...
( tabi beni kaldırırsanızda fena olmaz hani
bu arda beni öldüren arkdaşımızın,beni öldürme şekline bakılırsa ,fazla onurlu olduğu sölenemez... belki ona göre onursuzluk yaptım...
ama şunu sölemek istiyorum....biri savaşta birini arkadan bıçakladı,bir paladinde onu gördü aha bu onursuzluk yaptı diyip başkasını arkasında bıçaklarmı hayır...
neyse ...
saol ya andareo vala iyi oldu ceneteyim şimdi....
RAHMETLİ LOGANDAN SEVGİLERLE...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

Squan wrote:Her şey olup bitti.Güzel bir savaş oldu.Hoş düellonun sonucu belli olmasada güzeldi.Eeee ne yaparsın.O kadar kötünün arasında bu da olabilir.Neyse rp ye devam edenlere başarılar diliyorum...
onurunla öldün dostum...
Tanrının cenetinde rahat ve huzurlu olcaksın,adalet ve iyilik için savaştın,saol dostum...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Eldarin
Eh dmmizi kutlarım..
Çok kanlı ve canlı bir savaş olmuş
..
Squan sana çok üzüldüm iyi savaşmıştın ama birden fazla kişi dalınca
..
Çok kanlı ve canlı bir savaş olmuş
Squan sana çok üzüldüm iyi savaşmıştın ama birden fazla kişi dalınca
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Açıkçası olaya Griffonumu katman beni bile dehşete düşürüyor. Büyük bir hırsla ve merakla izliyorum ve neler olucağını daha şimdiden merak ediyorum. Ayrıca bu güzel rp ler için seni tebrik ediyorum Eldarin!Eldarin wrote:güzel bir savaştı,kollarım koptu yazmaktan.
Squan a yapılana üzülsemde yapacak birşey yoktu.
Katliamın tanrısı zevkle izledi olan biteni.
Katılımcıların hepsine teşekkür ediyorum.
Tabi hikaye henüz bitmedi,daha sizi şaşırtacak çok planlar var kafamda.
Bekleyin ve görün diyorum...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Eldarin *multiello*yu çok iyi yönetti. Tasvirleri de harikaydı ve atmosferi tamamlayıcıydı.
Oren'in seçilmişi Paladin Cervantes rolüyle
Ã?nce karanlığı adalete teslim olmaya zorladım, adaletin kılıcından kaçmaya çalışanları da cezalandırdım. Hayatlarını bağışlamayı denedim fakat Karanlık şovalyenin pek niyeti olmadığı belliydi. Zaten tutuklamak istediğim eşkiyaları ve kendi adamlarını da kendisi öldürdü. Karanlığın gücünün ne kadar tehlikeli, acımasız ve güvenilmez olduğunun apaçık kanıtıydı bu yaptığı... Düşmanlarını yok etmek için kendi müttefiklerinin bile canına kıydı. Kaçan hırsızları okçuların (Freya) yakalamak yerine öldürmesi öfkemi körüklediyse de zaten onları yakalayamayacaktım ve başka bir yerde başka bir şekilde karanlığın tutsağı olarak öleceklerini düşünerek ruhumu hafifletmeye ve onların günahlarının affedilmesi için Tanrıma dua etmeyi aklımın bir kenarına yazdım. Bu insanları basitçe öldüren acımasız okçulara da gerekli hesabı soracağım. şimdi bir elf savaşçısını (Rhonin) adalete teslim edip kanunlar önünde yargılamak için tutsak ettim, fakat karavanı yağmalamakta olan savaşçıları (Lysana) durdurmak için onu da elimden kaçırıp okçuların onu öldürmesinden korkuyorum... Bu konuda tereddütlerim var fakat hızlı karar vermek zorundayım... Bu savaşta hayatını kaybedenler onurlarıyla savaşıp onurlarıyla öldüler. Tanrılarının onlar için yer ayırdığı cennette huzur bulsunlar ve ölümlü dünyanın entrikaları ve savaşlarından kurtulup tanrılarıyla bir olsunlar...
Kaos Tanrısı olarak düşüncelerim...
Toprak kana doydu fakat aldığımız her can için bir can kaybetik. Bu yeterince iyi bir sonuç değil. Ve benim seçilmişim Oren'in seçilmişi tarafından öldürüldü bu da öfkemi arttırdı. Andero ölmeden önce son nefesinde bana bir çok kurban sundu fakat tatmin olmadım. Görevinin hala başarıya ulaşma ihtimali var ama çok zayıf. Hataları asla affetmedim ve unutmadım. Yenilgisinin acısını sonsuza dek hatırlaması için vücuduna kazıyacağım. Ve güçlerinin bir kısmını aldıktan sonra daha zoru başarmasını isteyeceğim. Aksi takdirde bana tapmaya ve hizmet etmeye layık değil demektir. Bu savaşta beni tatmin edemeyen ölümlülerin de cehennemdeki sonsuz işkenceleriyle bizzat ilgileneceğim. Yine de kaos'un bilgisi hala gizli ve diyar halen bıçağın saplanacağı yönü bilmiyor. Kaos, yıkım ve değişimin tohumları ekilmeye devam ediyor...
Oren'in seçilmişi Paladin Cervantes rolüyle
Ã?nce karanlığı adalete teslim olmaya zorladım, adaletin kılıcından kaçmaya çalışanları da cezalandırdım. Hayatlarını bağışlamayı denedim fakat Karanlık şovalyenin pek niyeti olmadığı belliydi. Zaten tutuklamak istediğim eşkiyaları ve kendi adamlarını da kendisi öldürdü. Karanlığın gücünün ne kadar tehlikeli, acımasız ve güvenilmez olduğunun apaçık kanıtıydı bu yaptığı... Düşmanlarını yok etmek için kendi müttefiklerinin bile canına kıydı. Kaçan hırsızları okçuların (Freya) yakalamak yerine öldürmesi öfkemi körüklediyse de zaten onları yakalayamayacaktım ve başka bir yerde başka bir şekilde karanlığın tutsağı olarak öleceklerini düşünerek ruhumu hafifletmeye ve onların günahlarının affedilmesi için Tanrıma dua etmeyi aklımın bir kenarına yazdım. Bu insanları basitçe öldüren acımasız okçulara da gerekli hesabı soracağım. şimdi bir elf savaşçısını (Rhonin) adalete teslim edip kanunlar önünde yargılamak için tutsak ettim, fakat karavanı yağmalamakta olan savaşçıları (Lysana) durdurmak için onu da elimden kaçırıp okçuların onu öldürmesinden korkuyorum... Bu konuda tereddütlerim var fakat hızlı karar vermek zorundayım... Bu savaşta hayatını kaybedenler onurlarıyla savaşıp onurlarıyla öldüler. Tanrılarının onlar için yer ayırdığı cennette huzur bulsunlar ve ölümlü dünyanın entrikaları ve savaşlarından kurtulup tanrılarıyla bir olsunlar...
Kaos Tanrısı olarak düşüncelerim...
Toprak kana doydu fakat aldığımız her can için bir can kaybetik. Bu yeterince iyi bir sonuç değil. Ve benim seçilmişim Oren'in seçilmişi tarafından öldürüldü bu da öfkemi arttırdı. Andero ölmeden önce son nefesinde bana bir çok kurban sundu fakat tatmin olmadım. Görevinin hala başarıya ulaşma ihtimali var ama çok zayıf. Hataları asla affetmedim ve unutmadım. Yenilgisinin acısını sonsuza dek hatırlaması için vücuduna kazıyacağım. Ve güçlerinin bir kısmını aldıktan sonra daha zoru başarmasını isteyeceğim. Aksi takdirde bana tapmaya ve hizmet etmeye layık değil demektir. Bu savaşta beni tatmin edemeyen ölümlülerin de cehennemdeki sonsuz işkenceleriyle bizzat ilgileneceğim. Yine de kaos'un bilgisi hala gizli ve diyar halen bıçağın saplanacağı yönü bilmiyor. Kaos, yıkım ve değişimin tohumları ekilmeye devam ediyor...
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Valla keşke Logan yanında savaşarak ölebilseydim abicim..İçime dogdu gene ölecek gibi Horcoel ama bilmiyorum..Onkasaba halkı tehlikede olmasa uçar yanınıza gelirdim..Realdede zaten gene grip oldum ağır..Başım felan dönüyo ehehe..Zaten paso hasta oluyorum..
Buradan kaosa ve kaosun adamlarına benimde bir çift lafım olacak..
Amacınız güç değilmi..Güç nasıl birşeydirki sevdiklerinizden ve arkadaşlarınızdan uzaklaştırır ve çevreniz için birer tehlike haline getirir..
Kargaşa..Katliam..Güce ulaşmak için birer araç ha..Peki sorarım size.Güç ne için..Hırs..İntikam..En güçlümü olmak istiyorsunuz ve bu uğurda herşeyi yapabilirsiniz değilmi..Hırslı olan herşeyi başarır..Ve belkide aranızdan birisi Diyarın gördügü en güçlü varlık haline gelicek..Biliyormusunuz başarınız bile sizin yenilginizdir..En güçlü oldugunuz anda zaten yanlız ve tek başınıza oldugunuzu farkedeceksiniz..Sizin bence yenmeniz için değil yenilmeniz için dua etmeniz gerekiyor..Ã?ünkü savaşmak ve yoketmek yapmayı bildiginiz en iyi şey..Ve eğer kazanır da etrafta savaşacak birilerini bulamadıgınız taktirde savaşacak hiçbirşeyiniz kalmadıgında sadece kendinizle savaşacaksınız..Hergün..Her saat..
Taa ki o aradıgınız malum gücün sizi terketmesini izleyene dek..
Bunlara ister bir paladinin bilgece sözleri..İsterse aptalca yorumları diyin..Ama aradıgınız cevapları size sadece kalbiniz söyleyecektir..
Buradan kaosa ve kaosun adamlarına benimde bir çift lafım olacak..
Amacınız güç değilmi..Güç nasıl birşeydirki sevdiklerinizden ve arkadaşlarınızdan uzaklaştırır ve çevreniz için birer tehlike haline getirir..
Kargaşa..Katliam..Güce ulaşmak için birer araç ha..Peki sorarım size.Güç ne için..Hırs..İntikam..En güçlümü olmak istiyorsunuz ve bu uğurda herşeyi yapabilirsiniz değilmi..Hırslı olan herşeyi başarır..Ve belkide aranızdan birisi Diyarın gördügü en güçlü varlık haline gelicek..Biliyormusunuz başarınız bile sizin yenilginizdir..En güçlü oldugunuz anda zaten yanlız ve tek başınıza oldugunuzu farkedeceksiniz..Sizin bence yenmeniz için değil yenilmeniz için dua etmeniz gerekiyor..Ã?ünkü savaşmak ve yoketmek yapmayı bildiginiz en iyi şey..Ve eğer kazanır da etrafta savaşacak birilerini bulamadıgınız taktirde savaşacak hiçbirşeyiniz kalmadıgında sadece kendinizle savaşacaksınız..Hergün..Her saat..
Taa ki o aradıgınız malum gücün sizi terketmesini izleyene dek..
Bunlara ister bir paladinin bilgece sözleri..İsterse aptalca yorumları diyin..Ama aradıgınız cevapları size sadece kalbiniz söyleyecektir..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Aahhhhhhhh Horcoel!
Sen her zaman ölmeyi istemişindir..
Bir fırsat çıksada ölsem diye
..
Logan üzülme görünüşe bakılırsa bizde senin yanına en yakın zamanda gelicez
Ve nihahahahahhahah...
Horcoel tek başına kalacak ve ölemiicek..
:ehue
Bir fırsat çıksada ölsem diye
Logan üzülme görünüşe bakılırsa bizde senin yanına en yakın zamanda gelicez
Ve nihahahahahhahah...
Horcoel tek başına kalacak ve ölemiicek..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Evet arkadaşlar siz hepiniz ölün zaten. Bende tapınağa atının üzerinde gelen her beden için ayrı bir yas tutarım. Yas tutucusu ilan ediyorum kendimi. Zaten Logan için yas tuttum yeterince birde sizin için. Yeter yaaaa... Hâla ölmeyi düşünüyorlar. Eldarin birşeyler söyle şunlara...
Olum ölmek için değilde yaşamay için savaşın ya. Kendimi mezarcı gibi hissettim. Toplu bir paladin anıtı filan mı yaptırsam! 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Yok abi içime doğrdu gidecem gümbürtüye ama gitmeden önce onkasabalıları garantiye alacak birşeyler düşünürüm..Hep ölmek istemedim abi ben..Sadece beni ölümle korkutamayacaklarını paladin olmayı seçerken başkaları için ölümü kabullendigimi belirttim..Ve burada binlerce kişinin hayatı söz konusu iken dünyada Horcoel Baator gibi ufak bir çiziğin pek bir önemi olacagını sanmıyorum..Sana söyledigim buydu..Sana anlattıgım hamlelerin hepsi Onkasabalıların iyiliği için sonuçlanıyordu ancak ortada ödenmesi gereken bir bedel de olursa insanlar için seve seve kendimi feda edebilecegimi söyledim sana ben..sylvos wrote:Aahhhhhhhh Horcoel!
Bir fırsat çıksada ölsem diye![]()
..
Logan üzülme görünüşe bakılırsa bizde senin yanına en yakın zamanda gelicez![]()
![]()
Ve nihahahahahhahah...
Horcoel tek başına kalacak ve ölemiicek..![]()
:ehue
Gorath wrote:Evet arkadaşlar siz hepiniz ölün zaten. Bende tapınağa atının üzerinde gelen her beden için ayrı bir yas tutarım. Yas tutucusu ilan ediyorum kendimi. Zaten Logan için yas tuttum yeterince birde sizin için. Yeter yaaaa... Hâla ölmeyi düşünüyorlar. Eldarin birşeyler söyle şunlara... Olum ölmek için değilde yaşamay için savaşın ya. Kendimi mezarcı gibi hissettim. Toplu bir paladin anıtı filan mı yaptırsam!
İlyamain in kaderini ben belirleyemem abi ama beni anlayacagını umarım..Horcoel karakterinin amacı insanların kurtulmasıdır ve onlar için neyini feda etmesi gerekiyorsa onuda edecektir..Buna canı da dahildir...Gerçi kimin ölüp yaşayacagınıda ben belirleyemem..Belki ölürüm belkide ölmem..
Bu arada tapınak şovalyelerine bir seslenişim var..
Alfred in planını çabucak gerçekleştirmeye bakın birçok kaderi değiştirebileck bir plan..Unutmayın şovalyeler ben kendimi feda edeceksem insanlar için edecegim..Ancak siz yaşayacaksınız çünkü bu insanların ve ulaşması gereken kervanın size ihtiyacı olacak..
Lord Oren in adaleti ve kutsaması üzerinizde olsun şovalyeler..Işığın ve adaletin yolundan yürümekten vazgeçmeyin..O yol sizi her zaman doğruya götürecek..
Işığa ve doğruya..
Siz ne yaparsanız yapın ve hayatta kalmaya bakın şovalyeler..Ã?ünkü yaşamlarınız sadece sizinkileri kapsamıyor..Birçok insan..Kadın çocuk erkek yaşlı..Herkez sizin getireceginiz yardımı bekliyor umutla..Sizin ölümünüz onların umudunuda öldürecektir..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
-
Logan
- Kullanıcı

eeee aşkım..Gorath wrote:Evet arkadaşlar siz hepiniz ölün zaten. Bende tapınağa atının üzerinde gelen her beden için ayrı bir yas tutarım. Yas tutucusu ilan ediyorum kendimi. Zaten Logan için yas tuttum yeterince birde sizin için. Yeter yaaaa... Hâla ölmeyi düşünüyorlar. Eldarin birşeyler söyle şunlara...Olum ölmek için değilde yaşamay için savaşın ya. Kendimi mezarcı gibi hissettim. Toplu bir paladin anıtı filan mı yaptırsam!
bir paladin sevmek kolay değil...
öle ölüp ölüp dirilecez....
seninle cehenleme bile giderim sensiz cenleti ne eyleyim..
O anlamda demedim..Hep ölmek istemedim abi ben..
Kasabalıları kurtarmak için fln o anlamda söyledim..
şimdi Gorath'a gelince;
1-Ölüm bir ceza olduğu kadar bir hediyedirde.
2-Yaşam size verilmiş birer hediyedir.
Bunlar bizim,yani tapınak şovalyelerinin kuralıdır..
Eh pekte fena olmaz GorathToplu bir paladin anıtı filan mı yaptırsam!![]()
Neyse Oren o işi halletti de beni kurtardı. Ama bir şey söyliyim mi? Logan'ın bedeninin de diğer büyük kahramanların cesetleri arasına gitmesine gerçekten sevindim. Onurunla yat Logan!