Bursada Frp...
başta gelen arkadaşlara teşekkür ederiz.gerçekten güzel bir geceydi ve sizlerle tanıştığımıza memnunuz :d yeni sayfalar açılmış geleceğe doğru ilerliyoruz .yeni katılmak isteyen arkadaşlarada duyrulur önümüzdeki hafta tekrar toplanıcaz.çok şey kaçırmış değilsiniz.
umarım herkez mutludur
.
ve yeni başlıyacağımız oyunu sabırsızlıkla bekliyorum
umarım herkez mutludur
ve yeni başlıyacağımız oyunu sabırsızlıkla bekliyorum
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Rapor Veriyorum
Buluşma Umulduğundan daha yoğun katılımlı ve başarılı geçti...
Gelen herkese Teşekkürler....
Buluşmanın En Küçüğü olarak ben şahsen çok mutlu oldum
Bir dahaki buluşma için herkesi bekliyoruzzz arkadaşlar herkes bi mekan arayışına geçsin bakalım ne olcekk bi yer bulalımmm
YENİ GELECEKLER İÃ?İN HALA KAPIMIZ AÃ?IK
Buluşma Umulduğundan daha yoğun katılımlı ve başarılı geçti...
Gelen herkese Teşekkürler....
Buluşmanın En Küçüğü olarak ben şahsen çok mutlu oldum
Bir dahaki buluşma için herkesi bekliyoruzzz arkadaşlar herkes bi mekan arayışına geçsin bakalım ne olcekk bi yer bulalımmm
YENİ GELECEKLER İÃ?İN HALA KAPIMIZ AÃ?IK
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Etkinlikler sayfasında da birçok arkadaşın belirttiği gibi buluşma konusunu o sayfadan takip edelim... bu sayfada da başka konulara değinelim...
mesela ben hemen bir iki konu bulayım
1) yeni başlayacaklar için bir sonraki buluşmada karakter hazırlayabiliriz...
2) 3rd edition hazır adventure'lar var elimde (Starter Set ve başka kitapçıklar) karakterleri hazırladıktan sonra basit bir oyun da başlatabiliriz... Bu starter set 3rd edition için hazırlanmış ve temel kuralları oynayarak öğrenmek için bence gayet uygun... tek kusuru kurallar üzerine yoğunlaştığı için genellikle çok aksiyon var ve roleplay'e dikkat edilmezse oyun kısa süre içinde Diablo'ya benziyor, doğrayalım parçalayalım, sonraki levele geçelim... ama sanırım aksiyonu hepimiz seviyoruz...
3) 2nd edition oynayan ve oynatmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum, ben de oynamak istiyorum
4) Başka settingler oynamış olan varsa bilgilerini bizimle paylaşabilir, ben DND haricinde sadece Shadowrun oynadım... o da güzel... zaten frpbursa sitesinde bununla ilgili tanıtıcı bir köşe açmak için gerekli hazırlıklarım tam gaz devam ediyor...
5) Son (ilk) buluşmada bazı döküman ve materyalden bahsettik, bunlar bende çok sayıda cd ye dağılmış bir halde... toparlamaya çalışıyorum... tek dvd ye tıkıp doldurmayı planlıyorum... başarabilirsem hepsi bir arada olacak...
mesela ben hemen bir iki konu bulayım
2) 3rd edition hazır adventure'lar var elimde (Starter Set ve başka kitapçıklar) karakterleri hazırladıktan sonra basit bir oyun da başlatabiliriz... Bu starter set 3rd edition için hazırlanmış ve temel kuralları oynayarak öğrenmek için bence gayet uygun... tek kusuru kurallar üzerine yoğunlaştığı için genellikle çok aksiyon var ve roleplay'e dikkat edilmezse oyun kısa süre içinde Diablo'ya benziyor, doğrayalım parçalayalım, sonraki levele geçelim... ama sanırım aksiyonu hepimiz seviyoruz...
3) 2nd edition oynayan ve oynatmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum, ben de oynamak istiyorum
4) Başka settingler oynamış olan varsa bilgilerini bizimle paylaşabilir, ben DND haricinde sadece Shadowrun oynadım... o da güzel... zaten frpbursa sitesinde bununla ilgili tanıtıcı bir köşe açmak için gerekli hazırlıklarım tam gaz devam ediyor...
5) Son (ilk) buluşmada bazı döküman ve materyalden bahsettik, bunlar bende çok sayıda cd ye dağılmış bir halde... toparlamaya çalışıyorum... tek dvd ye tıkıp doldurmayı planlıyorum... başarabilirsem hepsi bir arada olacak...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -
eveeeet . ben atlıyayım hemen sazan olucamakinnika wrote:Etkinlikler sayfasında da birçok arkadaşın belirttiği gibi buluşma konusunu o sayfadan takip edelim... bu sayfada da başka konulara değinelim...
mesela ben hemen bir iki konu bulayım![]()
2) 3rd edition hazır adventure'lar var elimde (Starter Set ve başka kitapçıklar) karakterleri hazırladıktan sonra basit bir oyun da başlatabiliriz... Bu starter set 3rd edition için hazırlanmış ve temel kuralları oynayarak öğrenmek için bence gayet uygun... tek kusuru kurallar üzerine yoğunlaştığı için genellikle çok aksiyon var ve roleplay'e dikkat edilmezse oyun kısa süre içinde Diablo'ya benziyor, doğrayalım parçalayalım, sonraki levele geçelim... ama sanırım aksiyonu hepimiz seviyoruz...![]()
3) 2nd edition oynayan ve oynatmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum, ben de oynamak istiyorum![]()
4) Başka settingler oynamış olan varsa bilgilerini bizimle paylaşabilir, ben DND haricinde sadece Shadowrun oynadım... o da güzel... zaten frpbursa sitesinde bununla ilgili tanıtıcı bir köşe açmak için gerekli hazırlıklarım tam gaz devam ediyor...![]()
human bir ranger nasıl olur .
neyse ikinci konuya gelelim basit bir oyunla başlasak daha i olucak sanırım biz çömezler için
üçüncü konu beni aşar
e 4 te aşıyo.
5. konu dediğim gibi hikaye yazmaya başladım site için (kısa hikayeler)ayrıca benim arşivde biraz karışık ama hepsi cdlerde ayrıca düzenleyip tekrar yazmayı düşünüyorum.ehüm fantasy galery başlı altında istemeyiz sanırım hatunlar mankenler filan ha
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
QuelSaruk wrote:bak bi ara senide bekliyoruz haaa ..daha güzel kitaplar gelmiş oraya .vallaNIGHT wrote:Neyse canım, ben de Avatar Serisini bitirdim. Bir de Ejderha Mızrağının iki kitabını aldım ve eee Dünya Mitolojisini. Güzel bir gündü benim için
Benim gelmem zor, siz devam edin, ben kitaplarımla idare ediyorum.
Arkadaşlar Kötü Bİr haberim var BEN YANİ FİNDOR buluşmaya gelemicem Benimle beraber QU'EL SARUK AKİNİKA VE AURON DA gelemiyorlar buluşma iptal olcak başka bir güne yada gidenler yinede gidecek.....
Akinika hastaymış ve bu akşam şirketten çok geç çıkıcakmış arkadaşıyla beraber benimde WEBMASTER kursum var Qu'el Saruk da çok yorgun herkese selamlar byyyBENDE KARA HABER TELLALI OLDUM
Akinika hastaymış ve bu akşam şirketten çok geç çıkıcakmış arkadaşıyla beraber benimde WEBMASTER kursum var Qu'el Saruk da çok yorgun herkese selamlar byyyBENDE KARA HABER TELLALI OLDUM
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...