Bursada Frp...

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Hayde valla o kadar uğraştık görüpte gelmeyen varsa harbiden ayıplarım yaniiii:D 8)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
uLtraLisK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtraLisK »

sanırım saat 19:30 da orda olacagım.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

EEe ultra biraz geç ama napalım beklicesss :D hade akşama görüşürüzzz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

tarih 8.07.2004
buluşma başarı ile sonçlandı
herkese hayırlı olsun
frp camiası, sizi seviyorum... :lol: :lol: :lol:
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
siatias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by siatias »

:wink: hemen yetiştirmişiz feryat bey...

Buluşma basarılıydı, yeni baslamak isteyen arkadaşlara tavsiyeler verildi,
ceşitli bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu..
Haftaya bir buluşma daha olması kararlaştırıldı.. Yer ve zaman siteden duyurulacak..
İlgilenenlere duyrulur..
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

başta gelen arkadaşlara teşekkür ederiz.gerçekten güzel bir geceydi ve sizlerle tanıştığımıza memnunuz :d yeni sayfalar açılmış geleceğe doğru ilerliyoruz .yeni katılmak isteyen arkadaşlarada duyrulur önümüzdeki hafta tekrar toplanıcaz.çok şey kaçırmış değilsiniz.

umarım herkez mutludur :D .
ve yeni başlıyacağımız oyunu sabırsızlıkla bekliyorum
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Rapor Veriyorum :D
Buluşma Umulduğundan daha yoğun katılımlı ve başarılı geçti...
Gelen herkese Teşekkürler....
Buluşmanın En Küçüğü olarak ben şahsen çok mutlu oldum
Bir dahaki buluşma için herkesi bekliyoruzzz arkadaşlar herkes bi mekan arayışına geçsin bakalım ne olcekk bi yer bulalımmm :lol:

YENİ GELECEKLER İÃ?İN HALA KAPIMIZ AÃ?IK
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Etkinlikler sayfasında da birçok arkadaşın belirttiği gibi buluşma konusunu o sayfadan takip edelim... bu sayfada da başka konulara değinelim...

mesela ben hemen bir iki konu bulayım :lol:

1) yeni başlayacaklar için bir sonraki buluşmada karakter hazırlayabiliriz...
2) 3rd edition hazır adventure'lar var elimde (Starter Set ve başka kitapçıklar) karakterleri hazırladıktan sonra basit bir oyun da başlatabiliriz... Bu starter set 3rd edition için hazırlanmış ve temel kuralları oynayarak öğrenmek için bence gayet uygun... tek kusuru kurallar üzerine yoğunlaştığı için genellikle çok aksiyon var ve roleplay'e dikkat edilmezse oyun kısa süre içinde Diablo'ya benziyor, doğrayalım parçalayalım, sonraki levele geçelim... ama sanırım aksiyonu hepimiz seviyoruz... :lol:
3) 2nd edition oynayan ve oynatmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum, ben de oynamak istiyorum :D
4) Başka settingler oynamış olan varsa bilgilerini bizimle paylaşabilir, ben DND haricinde sadece Shadowrun oynadım... o da güzel... zaten frpbursa sitesinde bununla ilgili tanıtıcı bir köşe açmak için gerekli hazırlıklarım tam gaz devam ediyor... :roll:
5) Son (ilk) buluşmada bazı döküman ve materyalden bahsettik, bunlar bende çok sayıda cd ye dağılmış bir halde... toparlamaya çalışıyorum... tek dvd ye tıkıp doldurmayı planlıyorum... başarabilirsem hepsi bir arada olacak... :lol:
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

akinnika wrote:Etkinlikler sayfasında da birçok arkadaşın belirttiği gibi buluşma konusunu o sayfadan takip edelim... bu sayfada da başka konulara değinelim...

mesela ben hemen bir iki konu bulayım :lol:

1) yeni başlayacaklar için bir sonraki buluşmada karakter hazırlayabiliriz...
2) 3rd edition hazır adventure'lar var elimde (Starter Set ve başka kitapçıklar) karakterleri hazırladıktan sonra basit bir oyun da başlatabiliriz... Bu starter set 3rd edition için hazırlanmış ve temel kuralları oynayarak öğrenmek için bence gayet uygun... tek kusuru kurallar üzerine yoğunlaştığı için genellikle çok aksiyon var ve roleplay'e dikkat edilmezse oyun kısa süre içinde Diablo'ya benziyor, doğrayalım parçalayalım, sonraki levele geçelim... ama sanırım aksiyonu hepimiz seviyoruz... :lol:
3) 2nd edition oynayan ve oynatmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum, ben de oynamak istiyorum :D
4) Başka settingler oynamış olan varsa bilgilerini bizimle paylaşabilir, ben DND haricinde sadece Shadowrun oynadım... o da güzel... zaten frpbursa sitesinde bununla ilgili tanıtıcı bir köşe açmak için gerekli hazırlıklarım tam gaz devam ediyor... :roll:
5) Son (ilk) buluşmada bazı döküman ve materyalden bahsettik, bunlar bende çok sayıda cd ye dağılmış bir halde... toparlamaya çalışıyorum... tek dvd ye tıkıp doldurmayı planlıyorum... başarabilirsem hepsi bir arada olacak... :lol:
eveeeet . ben atlıyayım hemen sazan olucam :D .ehüm şey ben bir ranger olarak başlaya bilirmiyim yada sizlerin doğrultusundamı karakter belirleyeyim dersiniz.

human bir ranger nasıl olur .

neyse ikinci konuya gelelim basit bir oyunla başlasak daha i olucak sanırım biz çömezler için :D.ve kesmeye hevesli bir ranger olaraktan :D

üçüncü konu beni aşar :D

e 4 te aşıyo.
5. konu dediğim gibi hikaye yazmaya başladım site için (kısa hikayeler)ayrıca benim arşivde biraz karışık ama hepsi cdlerde ayrıca düzenleyip tekrar yazmayı düşünüyorum.ehüm fantasy galery başlı altında istemeyiz sanırım hatunlar mankenler filan ha :D.
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

Neyse canım, ben de Avatar Serisini bitirdim. Bir de Ejderha Mızrağının iki kitabını aldım ve eee Dünya Mitolojisini. Güzel bir gündü benim için :)
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

NIGHT wrote:Neyse canım, ben de Avatar Serisini bitirdim. Bir de Ejderha Mızrağının iki kitabını aldım ve eee Dünya Mitolojisini. Güzel bir gündü benim için :)
bak bi ara senide bekliyoruz haaa ..daha güzel kitaplar gelmiş oraya .valla :wink:
NIGHT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NIGHT »

QuelSaruk wrote:
NIGHT wrote:Neyse canım, ben de Avatar Serisini bitirdim. Bir de Ejderha Mızrağının iki kitabını aldım ve eee Dünya Mitolojisini. Güzel bir gündü benim için :)
bak bi ara senide bekliyoruz haaa ..daha güzel kitaplar gelmiş oraya .valla :wink:

Benim gelmem zor, siz devam edin, ben kitaplarımla idare ediyorum. :)
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Arkadaşlar Kötü Bİr haberim var BEN YANİ FİNDOR buluşmaya gelemicem Benimle beraber QU'EL SARUK AKİNİKA VE AURON DA gelemiyorlar buluşma iptal olcak başka bir güne yada gidenler yinede gidecek.....
Akinika hastaymış ve bu akşam şirketten çok geç çıkıcakmış arkadaşıyla beraber benimde WEBMASTER kursum var Qu'el Saruk da çok yorgun herkese selamlar byyy
BENDE KARA HABER TELLALI OLDUM :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

18:30 da 60s tayım buluşalım millet idol dersanesi yanı...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

abicim kimse glemicek didim işte daha sonra hade byy
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply