O film harbiden çok ama çok sağlam bir film... İzleyin diyorum ne sonundan ne başından bahsediyorum!lightflarer wrote:Pathfinder diye bir film vardı
En etkileyici film finalleri...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Kesinlikle katılıyorum 10 numara filmdi. Viking dediğimiz o barbarları çok sağlam ve ihtişamlı gösteren insanın içinde ulan bende barbar oynucam hissi yaratan izlenesi bi film.Lugtarias wrote:O film harbiden çok ama çok sağlam bir film... İzleyin diyorum ne sonundan ne başından bahsediyorum!lightflarer wrote:Pathfinder diye bir film vardı
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Pathfinder (iz sürücü) Kısaca :
Film America kıtası Kristof Kolomb tarafından bulunmadan çok önce vikingler tarafından bulunduğunu iddaa ediyor ve vikingler buraya geliyor bi şekilde kıtaya ulaşan vikingler ölüyor ve sadece viking kanı taşıyan küçük bir çoçuk kalıyor. Ã?oçuk yerlilerin arasında yetişiyor.
Yıllar sonra bir gemi daha yanaşıyor amerika sahillerine
hikaye bundan sonra başlıyor. Tahtaya karşı çeliğin savaşı...
Film America kıtası Kristof Kolomb tarafından bulunmadan çok önce vikingler tarafından bulunduğunu iddaa ediyor ve vikingler buraya geliyor bi şekilde kıtaya ulaşan vikingler ölüyor ve sadece viking kanı taşıyan küçük bir çoçuk kalıyor. Ã?oçuk yerlilerin arasında yetişiyor.
Yıllar sonra bir gemi daha yanaşıyor amerika sahillerine
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

ya çaresizliğin ne çareler yarattığını gösteren güzel bir film vahşet oranıda fena diil, ne kill bill ya da sin city gibi, ne powerpuff girls gibi
kıvamında, ayrıca kill bill'deki göz çıkarma sahnesini sevenler için, bir benzeri burada da var
çok karanlık geçiyor film genel olarak ama çoğu şey kıvamında, başı azıcık sıkabiliyor sadece konu biraz karışık gibi geliyor insana çünkü.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Gattaca vardı sonu çok güzel olan.. genelde bilimkurgu filmlerinden pek beklenmez öyle duygusal sonlar
türün meraklıları dışında çok bilinen bir film diil nedense. mutlaka izleyin derim..
bu arada astronomiyle ilgili olmayan arkadaşlar bilmeyebilir
spoilerdaki söz tamamen doğrudur 
türün meraklıları dışında çok bilinen bir film diil nedense. mutlaka izleyin derim..
Code: Select all
For someone who was never meant for this world...I must confess I'm suddenly having a hard time leaving it. Of course, they say every atom in our bodies was once part of a star... Maybe I'm not leaving...Maybe I'm going home...
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
Possessed
- Site Çizeri
Lord_Feanor, spoilerdaki güzel bir cümleymiş, beğendim 
Başlığın adı "En etkileyici film finalleri", ama ben garip bulduğum bir sonu söyleyeceğim. Dün Texas Chain Saw Massacre 1'i izledim. Genel olarak fena değildi, filmi beğendim. Ama sonu çok aptal bitti. Spoilera geçeyim:
Daha ikinci filmi izlemedim ama ikinci film tam buradan başlamıyor diye biliyorum. Bence biraz kötü bir son olmuş. Ã?at diye bitiyor, cast yazıları geçmeye başlayınca filmin bittiğini anladım. Ne bileyim bari kız şöyle bir gökyüzüne bakıp derin nefes alıp verseymiş, "her şey bitti" falan deseymiş. Ã?at etti bitti.
Başlığın adı "En etkileyici film finalleri", ama ben garip bulduğum bir sonu söyleyeceğim. Dün Texas Chain Saw Massacre 1'i izledim. Genel olarak fena değildi, filmi beğendim. Ama sonu çok aptal bitti. Spoilera geçeyim:
Code: Select all
Otostopçu kızı kovalarken kız yola atladı, o sırada yoldan tır geçiyordu. Tır otostopçuyu ezdikten sonra durdu ve Testereli Deri Yüz kız ile şoförü kovalamaya başladı. Ardından kız bir pikaba binip kaçtı, Deri Yüz de ardından testere dansı yaptı ve çat diye bitti film. I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..