Alevdişi'ni Avlarken 3.5 - Tartışma Ekranı
-
Darkgnome
- Kullanıcı

PHB karakter nedir. Karakterleri sadece PHB'den mi yapabiliyoruz?Illyra wrote:O karakter buraya olmaz ki ama çok güçlü..
ama bir saat içinde lvl 5 phb bir karakter yaparım dersen o başka..
yarım kalan hikayelerden kastın da gölge kapısı galiba ?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Darkgnome
- Kullanıcı

Bir bayanın göz yaşları çok güçlüdür arkadaşlar.
Saat 7:02
Saat 7:02
Saat 8:30Illyra wrote:Son iki saat daha iki tane karakter kağıdı var
dwaxer wrote:.
Son anda yetiştiler 5-6 oyuncu toplanmış.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Darkgnome
- Kullanıcı

Neyse, ben olmayayım. Zaten yeterince kalabalık olmuş oyun. Beni kırmamak için kadroyu genişletmeyi göze aldığın için teşekkürler.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Illyra
- Forum Yöneticisi
-
Darkgnome
- Kullanıcı

Tabi canım. PHB 2 var daha. Onu neden kulanmayayım. Oda oyuncunun el kitabı, bu dadwaxer wrote:.
Düşünemez o; power play bağımlısı olmuş bi kere!![]()
şimdi eli ayağı titremeye başlamıştır: "complete advanced expanded PHBx bulun banaaa!!"
![]()
.
Eskisi ka
Eskisi ka