Ufak bi Öadır
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
keşiş,in bildiği tek şey huzurlu olduğıuydu.bu gnomdan hoşlanmıştı ondaki içten gelen gülüş ve bir parça hüzün izlenecek türdendi:çünkü o bir ozandı..ozan..bu onun için bulunmaz bir fırsattı bu ozanı izlemek istiyordu.bandajlı ellerini birleştirerek eğildi ve "müteşekkirim.."dedi.gnomun kendisine güvenmesi çok güzeldi.fakat tapınaktaki inançsızlık ve boşluğu iliklerine kadar hissediyordu.bu gnomda tanrısal değil içten gelen bir inanç ve güzellik vardı ve bu keşiş için yeterliydi.gnom adını bile sormamıştı ona oysa..gnom onu kalacağı yere götürürken tapınakta büyü çalışanları gözlemledi.büyüye ihtiyacı yoktu ama büyü vardı.ve her varolan şeye ihtiyaç duyulması gerekmezdi.doğa ilüzyonlarından da hoşlanmamıştı ama bunu söylememeyi tercih etti.tanrılarını ise duyabilirdi ama inananları onu duyuyormuydu acaba?gibi düşüncelerle herzaman sarmalanmış olan keşiş hem nerede olduğunun farkında hem değildi.gnomun sesiyle kendine geldi:"Bayım.."
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bayım.. Düşünceli gözüküyorsunuz.. Buradan hoşlanmadınız mı yoksa?? Ben burayı hep çok sevmişimdir. Tanrımın gerçek güzelliğini gösteriyor. Tanrıların sadece güç için sevenlerin asla keşfedemeyecekleri bir şey bu..
Ama sanırım siz hoşlanmadınız.. Ya da sorum mu sizi rahatsız etti. Eğer hikayenizi anlatmak istemiyorsanız.
Ama sanırım siz hoşlanmadınız.. Ya da sorum mu sizi rahatsız etti. Eğer hikayenizi anlatmak istemiyorsanız.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
"hayır bayım,burası çok huzurlu bir yer.Tanrınızın gücünü sizde görebiliyorum,inanç her zaman büyük bir erdemdir."dedi ve sustu.çıplak bandajlı ayakları yerdeki soğuğu hissetmiyor gibiydi-yada aldırmıyordu.bu arada gnom onu bir odaya getirmişti...
rp Dışı: Gökyüzü görülebiliyor... Ağaçların arasında bir alan gibi bir yer. : )
RP: Sanırım kendinizden bahsetmeyi pek istemiyorsunuz bayım. Ã?yle olsun. Burası sessizce oturmak için de güzel bir yerdir. İsterseniz sadece sessizce de durabiliriz. Sonra sonra ise bakarız... Lordumun tapınağına uzun bir zamandır ilk defa gelişim. Sanırım benim de biraz sessizliğe ihtiyacım var bu gece için..
RP: Sanırım kendinizden bahsetmeyi pek istemiyorsunuz bayım. Ã?yle olsun. Burası sessizce oturmak için de güzel bir yerdir. İsterseniz sadece sessizce de durabiliriz. Sonra sonra ise bakarız... Lordumun tapınağına uzun bir zamandır ilk defa gelişim. Sanırım benim de biraz sessizliğe ihtiyacım var bu gece için..
HARBE GİDEN
Ertesi sabah Firble garip bir duygu ile uyandı sanki.. Bir şeyler hissediordu.. Yanlış giden bir eyler.. Uzun zamandır ilk defa tanrısının kendisinden bir şeyler istediğini hissetti kalbinde.. Keşişi orada uyurken bıraktı. Ve tapınağın bahçesine çıktı. İki rahibin konuşması dikkatini çekti. Firblenin dinlediğini anlamamışlardı.
Bir savaştan bahsediyorlardı. Lord Yeminer ve Lord Oren arasında. Dinledikçe gittikçe daha çok farketmeye başladı. Karanlıkla aydınlık bir defa daha karşı karşıya geliyordu. Lord Yeminerle ilgili söylenilenleri duyduğunda gittikçe daha da kendisine yapılan çağırıyı anladı. Yeminer zamanında Lord Orenin möüttefiği idi. Zamanın fısıltısı bile onu aydınlığa çekmeye yetmemişti. Çok karanlık bir varlıktı. şimdi ise..
Ne olursa olsun.. Lord Orene hisleri ne olursa olsun. Bu savaşta onunla müttefik olmalıydı bunu hissediyordu.
Orenin çağrısından bahsedildiğini duydu. Sonra ayrıntıları ve daha fazlasını.. Gitmeye karar verdi. Sonra aniden arkadaşı geldi aklına. Aniden ona da sorup sormamayı düşündü .. Savaşa katılmayı değil ama en azından yol boyunca onunla beraber gelebilridi. İyi bir kişi gibiydi gezmesini de seviyordu. Bugün yola çıkacaktı zaten.. Tabii önce biraz daha kalmayı isteyip istemediğini de sormalıydı. Bu düşüncelerle. Büyünün Ã?emberi diye adlandırdığı yere gitti.
Bir savaştan bahsediyorlardı. Lord Yeminer ve Lord Oren arasında. Dinledikçe gittikçe daha çok farketmeye başladı. Karanlıkla aydınlık bir defa daha karşı karşıya geliyordu. Lord Yeminerle ilgili söylenilenleri duyduğunda gittikçe daha da kendisine yapılan çağırıyı anladı. Yeminer zamanında Lord Orenin möüttefiği idi. Zamanın fısıltısı bile onu aydınlığa çekmeye yetmemişti. Çok karanlık bir varlıktı. şimdi ise..
Ne olursa olsun.. Lord Orene hisleri ne olursa olsun. Bu savaşta onunla müttefik olmalıydı bunu hissediyordu.
Orenin çağrısından bahsedildiğini duydu. Sonra ayrıntıları ve daha fazlasını.. Gitmeye karar verdi. Sonra aniden arkadaşı geldi aklına. Aniden ona da sorup sormamayı düşündü .. Savaşa katılmayı değil ama en azından yol boyunca onunla beraber gelebilridi. İyi bir kişi gibiydi gezmesini de seviyordu. Bugün yola çıkacaktı zaten.. Tabii önce biraz daha kalmayı isteyip istemediğini de sormalıydı. Bu düşüncelerle. Büyünün Ã?emberi diye adlandırdığı yere gitti.
HARBE GİDEN
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Tinwé,gözlerini açtığında kendini açık bir alanda bağdaş kurmuş otururken buldu..ayağa kalktı ve gerindi.etrafta hiçkimse yoktu,küçük büyülü kutsal bir yerdi:bir tapınaktı.Ve tapınakların ruhlarına her zaman saygısı vardı.ellerini birleştirdi ve eğildi.Huzura saygıya durdu.Tapınaktaki rahipler günlük işleriyle ilgileniyorlardı.Rahiplerden birini durdurdu ve "ozanı arıyordum.."dedi başı eğik.rahip yolu işaret etti ve yürümeye devam etti.tarif edilen yere geldiğinde gnom oradaydı.onu gördüğünde gülümsedi ve bu gülümseyişle düşündüğü şey gnomun onu farketmesiydi ve gnom onu gördü.keşiş yavaş adımlarla yürüyüp yanına bağdaş kurdu.
"Sessiz dostum merhaba"dedi firble,keşişe bakarak.adam pelerini giymişti ve aynı görünüyordu.keşiş başını salladı sadece."Ne güzel bir gün değilmi dostum dedi firble."Tapınak inançla yaratılır ve inanç bizi ayakta tutar ...bize bir amaç verir.."dedi keşiş."aa! "dedi firble,"Biliyormusun dostum aklımdakini okudun!burasının bana huzur verdiğini öyle derinde duyumsadımki ayrıca artık beni harekete geçirecek içimde yanacak bir şey bu!"içini çekti.."senin buradan etkilendiğini görebiliyorum!biliyormusun seninle tanışmamız garip fakat çok hoş!bir zamanlar hissettiğim şeyler yine beni buluyor."dedi soluksoluğa."Benim içimden de seni sonsuza kadar dinlemek geliyor ve bu diyarda bana yol göstermen .."dedi.gnomun gözleri büyüdü,"Bu diyarın güçleri kadimdir Tanrımın da öyle!korku kalbimize ulaşmadan Tanrımın bana veriği amacın denklerine ulaşmak istiyorum ve bunu görmeni isterdim doğrusu!"dedi firble ve keşiş gelen enerjiyi dyumsayarak "Göreceğiz ..."diye fısıldadı..
Rp dışı:bu büyünün çemberi adlı oda büyü tanrısının müridlerinin-gerçek müridlerinin-girebildiği,bildiği bir yer.burada akıldaki istek ve düşünceler gerçekleşiyor.firble ın aklında Oren e yardım etmek,keşişle birlikte müttefiklerin yanında olmak var.ve keşişin aklında firble ile diyarın erdemlilerini görüp gözlemlemek,diyarın kahraman ruhlarını aramak var.bu sayede büyü çemberi isteği yerine getirdi ve onları Oren in yanına yolladı.
"Sessiz dostum merhaba"dedi firble,keşişe bakarak.adam pelerini giymişti ve aynı görünüyordu.keşiş başını salladı sadece."Ne güzel bir gün değilmi dostum dedi firble."Tapınak inançla yaratılır ve inanç bizi ayakta tutar ...bize bir amaç verir.."dedi keşiş."aa! "dedi firble,"Biliyormusun dostum aklımdakini okudun!burasının bana huzur verdiğini öyle derinde duyumsadımki ayrıca artık beni harekete geçirecek içimde yanacak bir şey bu!"içini çekti.."senin buradan etkilendiğini görebiliyorum!biliyormusun seninle tanışmamız garip fakat çok hoş!bir zamanlar hissettiğim şeyler yine beni buluyor."dedi soluksoluğa."Benim içimden de seni sonsuza kadar dinlemek geliyor ve bu diyarda bana yol göstermen .."dedi.gnomun gözleri büyüdü,"Bu diyarın güçleri kadimdir Tanrımın da öyle!korku kalbimize ulaşmadan Tanrımın bana veriği amacın denklerine ulaşmak istiyorum ve bunu görmeni isterdim doğrusu!"dedi firble ve keşiş gelen enerjiyi dyumsayarak "Göreceğiz ..."diye fısıldadı..
Rp dışı:bu büyünün çemberi adlı oda büyü tanrısının müridlerinin-gerçek müridlerinin-girebildiği,bildiği bir yer.burada akıldaki istek ve düşünceler gerçekleşiyor.firble ın aklında Oren e yardım etmek,keşişle birlikte müttefiklerin yanında olmak var.ve keşişin aklında firble ile diyarın erdemlilerini görüp gözlemlemek,diyarın kahraman ruhlarını aramak var.bu sayede büyü çemberi isteği yerine getirdi ve onları Oren in yanına yolladı.
squan just ile tartıştıktan sonra çok uzun bir süre tapınakta dua etti. Ardından kafasını toplamak için kendini sessiz ve sakin bir odaya attı. Orada ne kadar süredir kaldığını bilmiyordu.Ama çok uzun bir süre olduğunu biliyordu.Squan en son kendine kızdı 'her yer kaynarken sen burada ne yapıyorsun??!!'.Hızla ayağa kalktı.İlk önce karargahına gitmeliydi.Tapınaktan bir hışımla çıktı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Squan çıktıktan sonra tapınakta çok eski zamanlardan kalan bilinen büyü harekete geçti. Tapınak onlarca mil öteden parıldayan bir hal almıştı. Lord Dragonfire zamanın ve büyünün lordu çağırıyordu. Bir defa daha içinde ışık olan herkesi. Ã?ıkacak savaş karanlığı besleyecekti. Kazanan kim olursa olsun.
şimdi tapınak böyle günlerde ortaya çıkan büyü ile herkese çağırısını yayıyordu. Aydınlığı hisseden karanlıktan kaçan tüm ruhlara sesleniyordu. Tapınak onlara açıktı.
Karanlık ve güç hırsına karşı savaşacak herkese sesleniyordu onların müttefiği olacaktı.
Ã?ağrı tüm diyarlara yayılmıştı.
Geriye ise bir soru kalmıştı sadece .... Hala umut var mıydı?
şimdi tapınak böyle günlerde ortaya çıkan büyü ile herkese çağırısını yayıyordu. Aydınlığı hisseden karanlıktan kaçan tüm ruhlara sesleniyordu. Tapınak onlara açıktı.
Karanlık ve güç hırsına karşı savaşacak herkese sesleniyordu onların müttefiği olacaktı.
Ã?ağrı tüm diyarlara yayılmıştı.
Geriye ise bir soru kalmıştı sadece .... Hala umut var mıydı?
HARBE GİDEN
squan karargahtan ayrıldıktan sonra hızla tapınağa geldi.Amacı just ı görmekti.Squan hızla tapınağa girdi.Tapınakta kimse yoktu.Ama tapınağın doğasında bir değişim vardı bunu hissetmişti.Tapınakta "Just neredesin? seninle görüşmem gerek" diye etrafa bağırdı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Squan tapınağı ilk kuranın sakladığı büyünün sesini bir defa daha hissetti. Büyü onunla konuşuyor gibiydi. şöyle diyor gibiydi: Sen ilk gelen başlayacak savaşta ışığı temsil etme sorumluluğu sana verilecek ... Eğer kabul edersen. Yalnız kalabileceksin. Ya da çok çaresiz. Ama umudunu kaybetmemelisin ya da içindeki aydınlığı... Işık seninle olsun...
HARBE GİDEN
Squan büyüyü ve sihiri görmüştü.Ses beyninde ve bütün ruhunda dalgalandı.Ona bir şeyler vaad ediliyordu.Işık yolunda büyük bir sorumluluk.Squan bunun anlamının çok büyük olduğunu biliyordu. Gönülden isteyecekti bunu.Zaten tapınağın komutanıydı.Yüksek sesle
"Bana verilen her görev ve sorumluluğu yerine getirmeye hazırım. Karşıma ne tür zorluk çıkarsa çıksın,gerekirse hayatım pahasına olursa olsun bana verilen sorumluluğu yerine getireceğim.BU SORUMLULUğU KABUL EDİYORUM!!!"
Squan yenilenmiş bir güç ve enerjiyle ayakta duruyordu.Sesi bütün tapınakta yankılanmıştı.Gözleri sanki o boyuttan başka bir yere bakıyormuş gibiydi.Daha sonra kendine gelerek dragonfire a dua etmek için dunağın başına geçti ve tanrısına dua etmeye başladı...
"Bana verilen her görev ve sorumluluğu yerine getirmeye hazırım. Karşıma ne tür zorluk çıkarsa çıksın,gerekirse hayatım pahasına olursa olsun bana verilen sorumluluğu yerine getireceğim.BU SORUMLULUğU KABUL EDİYORUM!!!"
Squan yenilenmiş bir güç ve enerjiyle ayakta duruyordu.Sesi bütün tapınakta yankılanmıştı.Gözleri sanki o boyuttan başka bir yere bakıyormuş gibiydi.Daha sonra kendine gelerek dragonfire a dua etmek için dunağın başına geçti ve tanrısına dua etmeye başladı...
başrahibin uyanışı
başrahip Just_wiN tanrısına büyük bir inançla konuşmaya onunla bağlantı kurmaya çalışıyordu ulaştığı yoğun trans evreinden sonra anlaşılamayan bir biçimde yok olmuş en azından kimse tarafından görülemez olmuştu kendini tanrısı we inancı yönünde geliştirmek we inançını kanıtlamak için tekrar sunak odasına girmiş we tapınmasına başlamıştı ama öyle yoğunlaşmış öyle konsantre olmuştu ki saf büyüye saf enerjiye dönüşmüş dolayısıyla da kimse onu göremez hale gelmişti
en sonunda amacına ulaşıp tanrısıyla bağlantıya geçtiğinde ittifak oluşturmanın zorunluluğu we diyarın kurtuluşu amacında lord oren'in de aynı amaçta olacağını farkeden başrahip cisimlenmeye başladığını hissetti sunak odasında tekrar oluşmaya başlarken yanında birinin olduğunu hissetti, squanın ,yüce paladin we tapınak koruyucusunun...
çok zaman geçti çok şey değişti...
Squan başrahip just ın yanı başında maddeleşmesini izledi.Just ın maddeleşmesi squan ı şaşırtmamıştı.Squan sunağın başından kalkarak just ın yanına geldi."bende sizi bekliyordum başrahip.Sizinle önemli bir konu konuşacağım.Tahminim konuyu siz benden daha iyi biliyorsunuzdur.Ben sizin görüşlerinizi,fikirlerinizi ve önerileriniz almaya geldim"
Squan just ın gözlerine bakarak konuşuyordu.Ona saygı duyuyordu squan...
Squan just ın gözlerine bakarak konuşuyordu.Ona saygı duyuyordu squan...
Başrahip Just_wiN tanrısına yaptığı yolculuk boyunca çok bilgeleşmiş çok şey öğrenmiş we olabildiğince kendini geliştirmişti we birçok şeyin de dışında kalmamıştı o boyutta da Dragonfire'ın ona bahşettiği güçler sayesinde olanlardan az çok haberdardı özellikle de inancıyla ilgili olanlardan başrahibin ağzından sadece tek bir cümle çıktı en başta "tebrik ederim"
ne arzu edersen yüce paladin sen ki tapınağın koruyucususun benden bir şey istediğin takdirde onu yrine getirmek benim için çok önemli olacaktır ne istediğini ne öğrenmek arzusunda olduğunu söyle bana yeni sorumluluğun seni çok zorda bırakabilir bırakacaktır da ancak bu seni yıldırmasın tüm gücümle arkanda we yanında olacağım tanrımızı yüceltmek yolunda her yere seninle gelirim ancak dikkatimi çeken birşey oldu ki diyarda Dragonfire inancından kopan çok olmuş bir çoğunu da kaybettik zaten bunlardan haberdarım ancak kim ki böyle bir kendini bilmezliği düşünmüşse kınıyorum sadece kınıyorum kim ki bir yüce tanrının gücünün bittiğini kim ki onun yokolduğunu düşünür kim ki onun artık sadece birkaç inanana sahip olduğunu we artık sonunun yakın olduğunu düşünüyorsa onlara birlikte kanıtlayacağız dostum Dragonfire'ın burada olduğunu we sadece bir sınama yaptığını gerçek olanla yalan olanın sınırını nasıl ustaca ayırdığına şahit oldum sadece Dragonfire'ın gücüne bilgeliğine we yeteneklerine herkes şahit olacak herkes zamanın kudretine büyünün gücüne şahit olacak herkes görecek ama bir çoğu inanmayacak bazıları da inanmaya cesaret edemeyecek oysa işte çewrenizi saran büyü işte sizin zamanınız bakın nasıl da bazen şaşırtıcı olabiliyor oysa farkedin onu nasıl güçlü olabiliyor uyuyan bir ejderha gördüğünü sananlar yanılıyor dostum bu sadece bir ilüzyon bu sadece bir yanılgı ejder sadece onun uyuduğunu sananlara uyur görünür unutma dostum bir ejder asla uyumaz asla gözünü kapamaz o her zaman orada sadece uyuyor görünebilir dostum ama aslını gör işin gerçeği gör o aslında sadece düşmanlarını yanılgıya uğratıyor o aslında bütün gücü we kuwwetiyler karşımızda duruyor çewremizi sarıyor içimizi oluşturuyor .....
onun gücünü küçümseyenler dikkatli olun çünkü bir daha hiçbir şeyi küçümseyecek yetiniz kalmayabilir ......
dostum seninle büyük bir irade sınawından geçtik şimdi ise büyük bir sorumluluğu taşıyoruz bu yolda herşeyi feda etmemiz gerekebilir we gerekirse de inancımız yolunda bunu göze alacağız şimdi görewimizde ilerleyelim uğruna herşeyimizi feda ettiğimiz Dragonfire'ın ismiyle kutsanalım
May Dragonfire Bless Us All.....
ne arzu edersen yüce paladin sen ki tapınağın koruyucususun benden bir şey istediğin takdirde onu yrine getirmek benim için çok önemli olacaktır ne istediğini ne öğrenmek arzusunda olduğunu söyle bana yeni sorumluluğun seni çok zorda bırakabilir bırakacaktır da ancak bu seni yıldırmasın tüm gücümle arkanda we yanında olacağım tanrımızı yüceltmek yolunda her yere seninle gelirim ancak dikkatimi çeken birşey oldu ki diyarda Dragonfire inancından kopan çok olmuş bir çoğunu da kaybettik zaten bunlardan haberdarım ancak kim ki böyle bir kendini bilmezliği düşünmüşse kınıyorum sadece kınıyorum kim ki bir yüce tanrının gücünün bittiğini kim ki onun yokolduğunu düşünür kim ki onun artık sadece birkaç inanana sahip olduğunu we artık sonunun yakın olduğunu düşünüyorsa onlara birlikte kanıtlayacağız dostum Dragonfire'ın burada olduğunu we sadece bir sınama yaptığını gerçek olanla yalan olanın sınırını nasıl ustaca ayırdığına şahit oldum sadece Dragonfire'ın gücüne bilgeliğine we yeteneklerine herkes şahit olacak herkes zamanın kudretine büyünün gücüne şahit olacak herkes görecek ama bir çoğu inanmayacak bazıları da inanmaya cesaret edemeyecek oysa işte çewrenizi saran büyü işte sizin zamanınız bakın nasıl da bazen şaşırtıcı olabiliyor oysa farkedin onu nasıl güçlü olabiliyor uyuyan bir ejderha gördüğünü sananlar yanılıyor dostum bu sadece bir ilüzyon bu sadece bir yanılgı ejder sadece onun uyuduğunu sananlara uyur görünür unutma dostum bir ejder asla uyumaz asla gözünü kapamaz o her zaman orada sadece uyuyor görünebilir dostum ama aslını gör işin gerçeği gör o aslında sadece düşmanlarını yanılgıya uğratıyor o aslında bütün gücü we kuwwetiyler karşımızda duruyor çewremizi sarıyor içimizi oluşturuyor .....
onun gücünü küçümseyenler dikkatli olun çünkü bir daha hiçbir şeyi küçümseyecek yetiniz kalmayabilir ......
dostum seninle büyük bir irade sınawından geçtik şimdi ise büyük bir sorumluluğu taşıyoruz bu yolda herşeyi feda etmemiz gerekebilir we gerekirse de inancımız yolunda bunu göze alacağız şimdi görewimizde ilerleyelim uğruna herşeyimizi feda ettiğimiz Dragonfire'ın ismiyle kutsanalım
May Dragonfire Bless Us All.....
çok zaman geçti çok şey değişti...