davet
- serinafairuza
- Kullanıcı

davet
İnşası için tüm kaynaklarımızı seferber ettiğimiz Tapınağımız sonunda ziyaretlerinize açılmıştır.Tapınağımız yalnıca tek bir tanrıya adanmamış tüm tanrıları onurlandırmak amacıyla kurulmuştur.Bu yüzden inancınız ne olursa olsun çekinmeden bize gelebilir,ibadetlerinizi yerine getirebilir ve sorularınıza cevap arayabilirsiniz.Tapınağımızdaki diğer adanmışlarla birlikte sorunlarınızı çözmek ve sorularınıza cevap bulmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.
Koruların Anası Niriana'nın kutsaması sizinle olsun.
Koruların Anası Niriana'nın kutsaması sizinle olsun.
Koruların Anası Niriana mı? Böyle bir tanrı adını daha önce hiç duymamıştım. Ne tanrısıdır, inananlarından ne bekler, ne yaparsınız, insanlar için etkinlik sosyal aktivite(
) falan düzenler misiniz? bana biraz tanrından bahsetsene. tam anlayamayınca birdenbire ilgimi çekti, belki müritlerinize katılırım ona gör6re anlat
burada Koru derken hani şu ağaçlık mekanları mı kastediyorsun yoksa daha derin manaları olan bir laf mı bu? (nasıl daha derin manası olabilirse? ama insan rahiplerden derin manalı laflar bekliyor.)
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
selam
Koruların anası nirana yı selamlıyorum ve diğer tüm tanrıları ama rahipler unutmayın bazen karanlığı keşfetmek de ışığı aramak kadar büyük bir amaçtır. Hangi yolu seçmiş olursanız olun size yolunuzda iyi şanslar.. Yeni tapınak tüm tanrılara ve onların inananlarına hayırlı olsun...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
şaşırtıcı bir şey biliyorum ama leydimizin mucizeleri her şeyi gerçekleştirebilir ... Kendimden bahsedeyim.. Annem orc kabileleri tarafından kaçırılmış Sonra kurtulmuş ama beni öldürtmeyi başaramamış..... Doğumumdan sonra bile bana bakmayı sürdürmüş... Sonra ... Kasaba halkı bir gün bizim evi basıyor.. Annem beni ormana götürmeyi başarıyor... Ama bu arada arkamızdan atılan oklar ona isabet ettiği için ölüyor.. (daha iki yaşındaydım ama bu olayı hatırlıyorum.. Beni bir mielika rahibi kurtardı... Uzun süre öldürüp öldürmeme konusunda kararsız kaldı ama sonunda öldürmedi.. Ve tapınakta beni yetiştirdi.... Tapınaktaki birçok insanın bile bakışlarını hatırlarım.. Tapınağın dışına ise çocukluk dönemimde çok az çıktım.. Hepsinde yanımda beni yetiştiren o rahip vardı... Leydime her gece dua ettim.. Ve brni kurtaran rahibe de... Irkımdan dolayı bana ön yargılı davranmadıkları için... Sonra bir mucize oldu.. Ve leydim beni kabul etti.. Bana rahiplerine verdiği güçleri bahşetti... Tapınakta o gün yapılan töreni hatırlıyorum... Muhteşemdi.. Ve sonra mielika rahibi oldum... O günden sonra tapınaktakilerin ön yargısı da yok ldu.. Öoğunlukla ırkımın yarattığı sorunları çözmek için görevlendirildim.. Irkımdan olanları öldürmek bana hep acı verdi ama onların yarattığı yıkımı görünce vicdanımı rahat tutabildim.. şimdi tecrubeli rahipler bir kaç ay içinde bahar geyiği ünvanını alabileceğimi söylüyorlar.. Mielikanın az sayıda rahibe bahşettiği bir ünvan...Dışardaki insanların bana tepkili yaklaşımları sürüyor onları anlıyorum.. Ama benim evim tapınak ve onlar beni kabul ediyor.. O yüzden mutluyum... Leydime beni kurtardığı ve doğru yolu gösterdiği için ne kadar dua etsem az... O beni özgür kıldı... Bir half orcu leydimin neler yapabileceğinin kanıtı...
Half ork tarafından gelen bir kan akıtma arzusunu duymuyor musun yeorda? Belki de sana karşı ön yargılı yaklaşanlara karşı veya kendi ırkındakilere karşı? Miellika'nın seni kabul etmesi mutlak bir mucize. Orklar doğaya en çok zarar veren ırklardan bilinirken bir half orkun kabulu çok ilginç. Doğaya karşı çok şefkatli yaklaşıyor olmalısın.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Annemin beni yetiştirdiği süre boyunca öyle bir güdü duymadım.. Sonra ilk defa ona saldıran herkesi öldürme isteği duydum.. Sonra mielika rahipleri bana bu hissimi kontrol etmeyi öğretti.. Dövüşürken hissettiğim o duyguyu yatsıyamam Bundan kurtulmak için tapınaktaki bir çok rahipten daha iyi döcüşmeme rağmen bu özelliğimi geliştirmedim.. Orclara ön yargılı olanları anlıyorum.. Ama doğayı seviyorum sanırım.. Öncelikle o beni kabul etti ve kurtardı.. Ve onu sevmemi sağladı sanırım leydimin en büyük mucizesi bu... Annemi öldürenleri önümde görsem naaparım bilmiyorum.. İçimde bir şeyler hala beni korkutuyor.. yine de şimdilik her şey iyi gidiyor gibi....
- serinafairuza
- Kullanıcı

Yeorda senin hisettiklerini az çok anlayabiliyorum. Ben bir avcı olarak yetiştirildim, avlanmanın zevkini tattım. Sonra Koruların Anasının doğrularını öğrenerek kendimi doğaya adamaya karar verdim ancak inancımızın önde gelenleri benim avcı geçmişimin ruhumun saflığını bozduğunu iddia ederek druid oluşuma var güçleriyle karşı çıktılar.Ustam Aglabar bunlara aldurmayarak beni yanına alıp eğitti. Leydim Niriana da beni rahibesi olarak kabul etti. Henüz çırak olduğum dönemlerde geçmişimin acısını çok fazla hissettim. İçimde bir yerlerde hata yapmaktan, druid olmayı hak etmiyor olmaktan, ustamın yüzünü kara çıkarmaktan korkuyordum. Bu endişelerimden ancak 'saflık sınavı'ndan başarıyla çıkıp 'yaprak' ünvanını elde ettiğimde kurtuldum. Sınav bana ancak avcı benliğinin tamamen üstesinden geldiğimi gösterdi çünkü.
Nature protects me, cause I serve her.
Benim leydim daha beni böyle bir sınava sokmadı... Ama bilmiyorum öyle bir şeye girmeye korkardım... Sonuçta benim üzerimdeki lanet ırkımdan yani kanımdan kaynaklanıyor... Bu ... ne yapsan kurtulunmayan üzerinde hep kalan bir lanet... Enazından tapınakta bu lanetin varolduğunu unutabiliyorum.. Ve doğada.... Çok ilginç bir çok hayvanın önyargısı insanlarınkinden daha çabuk yok oluyor...Doğa gerçekten çok güzel ve sanırım vucudunda orc kanı olanların içinde bunu farkeden ender insanlardan biriyim... Bunu da leydime borçluyum...
herkese selamlar olsun yeniden herkese sizi inananlar inandıkları kişilerle gururlanıp onları yüceltmek için kendilerini yıpratanlar benide bir tanrıya bağlayın benide birtanrıyla bağdaştırın ama vakti gelince yanımda olsun bana yardım etsin ettiği yardımlardan birşey beklemesin beni korusun ama benden korumama beklemesin beni sevsin ama sevilmek yada daha başka bişi beklemesin bana yardım edin yada etmeyin ama gün gelince benden yardım beklemeyin