Son harry potter filmi
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Son harry potter filmi
Filmi ilk seansta izledim çok uzun zamandır da bekliyorum gerçi sştede sevmeyenlerin sayısı sevenlerden az olsa da bana çok ticari bir film olmuş gibi geliyor hikayeye hiç eksik o kadar çok nokta var ki?Sadece ben mi böyle düşünüyorum filmi izleyenler yorumlarınızı bekliyorum....
Başlığı Konu Ötesi Serbest Kürsüsüne taşıyorum. Filmler üzerine tartışmalar ve yorumlar genellikle o bölümümüzde yapılır...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Hmmm.. Kitabı bayağı uzun idi. filmi bugün izleyeceğim. İnşallah Yüzüklerin Efendisi' ndeki gibi senaryoyu değiştirip en önemli kısımları parçalayıp kesmemişlerdi. Kitaptaki anlatım gibi filmi de güzeldir inşallah.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Logan
- Kullanıcı

Valahi... 20 sinde 30 40 kişi gidiyoruz işte...
görecez bakacaz..:d
görecez bakacaz..:d
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Film görsel açıdan gerçekten güzel ve etkileyiciydi.
Ama birde madalyonun öbür yüzü var ki beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.Film bugüne kadar izlediğim en kötü HP uyarlamasıydı.Gerçekten çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım.HP kitaplarını severek okumama rağmen bu film beni hüsrana uğrattı.Burda filmin uyarlama hatalarını yazmayacağım.O kadar fazla ki yazmaya üşeniyorum.
Ama birde madalyonun öbür yüzü var ki beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.Film bugüne kadar izlediğim en kötü HP uyarlamasıydı.Gerçekten çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım.HP kitaplarını severek okumama rağmen bu film beni hüsrana uğrattı.Burda filmin uyarlama hatalarını yazmayacağım.O kadar fazla ki yazmaya üşeniyorum.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
-
Logan
- Kullanıcı

heh biri filmi anlatsın bizde gitmekten kurtulalım
hehehe
Bide şey var fantazi ürülerine sinamada hak etiği değer verilmiyor...
l.o.t.r gibi.. poter gibi... yada d&d gibi..
Bide şey var fantazi ürülerine sinamada hak etiği değer verilmiyor...
l.o.t.r gibi.. poter gibi... yada d&d gibi..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
mefistofeles
- Kullanıcı

iş efekt yapmakla bitmiyor
ben aklıma gelenleri sayayım
Rita steevart bir animagus kendini sineğe dönüştürüyor
Harry kiitabın yarısında büyü çalışıyordu burda herşey inme iner gibi iniyor
Deligöz moody nin giriş sahnesinde tavanda şimşek filan çakmıyor
Harry ilk görevde ejderhanın içine sokulmadan süpürgesini çağırıyor
İsmini hatırlamıyorum bir adam vardı jüride harry e yardım etmeye uğraşan o yok
karkaroff kolundaki karanlık işareti iksir dersi sırasında snape e gösteriyor harry orda görüyor gece müdürün odasında dönerken değil
Jüri oylamaları yok
Hagrid in patlar uçlu kelekeri hiç görünmüyor
hermonie krumla kütüphanede tanışıyor
Hemonie nin bulduğu dört nokta büyüsü kullanılmamış
Labirente ki sfenks hiç görünmüyor aslında labirentte hiç bir şey yok büyük örümceğide aklemek istiyorum
ismini hatırlamıyorum crouch un ev cini hiç ortalıklarda görünmüyor
dünya kupasında yapılan kara işaret harry nin düşürdüğü kendi asasıyla yapılıyor (aslında cebinden çalan ev cini o zaten yok)
Dünya kupasında kapıdaki kapıcı ortalıklarda yok
stadyumda gösteriler sırasıında kullanılan veela lar zaten hiç yok
Fransadan gelen öğrencilerin veela oldukları hiç açıklanmıyor
Asa tartım töreni
Harry nin ron ve hermonie yle çalıştıkları büyüler
cho ile olan ilişkileri
Gerçek deligözün olduğu sandık bir değil en az altı yedi odalı olmalıydı
Labirent o kadar büyük değildi aksine oiddicth sahasının içine sığabiliyordu
dünya kupasındaki seyyer satıcılar
lord voldermort geri dönüşünde onu aramayan bütün müridlerine crucio naleti yapmıştı
Asalar bağlandığında büyülerin en son yapılandan geriye doğru olması gerekiyordu hemen ölüler çıktı ortaya ayrıca cedric i kılkıyrık öldürdü nasıl cedreic in ruhunun yansıması voldermort un asasından çıkıyor
ben aklıma gelenleri sayayım
Rita steevart bir animagus kendini sineğe dönüştürüyor
Harry kiitabın yarısında büyü çalışıyordu burda herşey inme iner gibi iniyor
Deligöz moody nin giriş sahnesinde tavanda şimşek filan çakmıyor
Harry ilk görevde ejderhanın içine sokulmadan süpürgesini çağırıyor
İsmini hatırlamıyorum bir adam vardı jüride harry e yardım etmeye uğraşan o yok
karkaroff kolundaki karanlık işareti iksir dersi sırasında snape e gösteriyor harry orda görüyor gece müdürün odasında dönerken değil
Jüri oylamaları yok
Hagrid in patlar uçlu kelekeri hiç görünmüyor
hermonie krumla kütüphanede tanışıyor
Hemonie nin bulduğu dört nokta büyüsü kullanılmamış
Labirente ki sfenks hiç görünmüyor aslında labirentte hiç bir şey yok büyük örümceğide aklemek istiyorum
ismini hatırlamıyorum crouch un ev cini hiç ortalıklarda görünmüyor
dünya kupasında yapılan kara işaret harry nin düşürdüğü kendi asasıyla yapılıyor (aslında cebinden çalan ev cini o zaten yok)
Dünya kupasında kapıdaki kapıcı ortalıklarda yok
stadyumda gösteriler sırasıında kullanılan veela lar zaten hiç yok
Fransadan gelen öğrencilerin veela oldukları hiç açıklanmıyor
Asa tartım töreni
Harry nin ron ve hermonie yle çalıştıkları büyüler
cho ile olan ilişkileri
Gerçek deligözün olduğu sandık bir değil en az altı yedi odalı olmalıydı
Labirent o kadar büyük değildi aksine oiddicth sahasının içine sığabiliyordu
dünya kupasındaki seyyer satıcılar
lord voldermort geri dönüşünde onu aramayan bütün müridlerine crucio naleti yapmıştı
Asalar bağlandığında büyülerin en son yapılandan geriye doğru olması gerekiyordu hemen ölüler çıktı ortaya ayrıca cedric i kılkıyrık öldürdü nasıl cedreic in ruhunun yansıması voldermort un asasından çıkıyor
Fransadan gelen öğrenciler veela değil ki zaten.Fleur sadece.O da veela kanı taşıyor.tas wrote: Fransadan gelen öğrencilerin veela oldukları hiç açıklanmıyor
Cedrici kılkuyruk öldürdü evet.Ama asa kılkuyruğun asası değildi.Voldinin asasıydı.Bununla ilgili Rowling chatte bahsetmişti.Kitapta da Cedric Voldinin asasından çıkıyor...O hemen ölülerin çıkmasına gelince.Dediklerine bakılırsa(Ben izlemedim) evet orada yanlışlık yapmışlar.
Bunları tahmin ettiğim için gitmiyorum filmine.Sevmem filmini.
-
mefistofeles
- Kullanıcı

birde şu an aklıma geldi hagrid madam maxime ile yakınlaşırken annesinin yarı dev olduğunu söyleyince kavga ediyorlar ve hikayenin sonuna kadar kavgalı kalıyorlar.
Ron un eski moda cübbesi üzerinde ikizler bir büyüyle dantel işlemeleri söküyorlar
Anahtarla beraber geri labirentin ortasına dönmeleri lazım dumbledore un yanına değil
Ayrıca crouch junior ı daha iyi sorgulayamadanruh emicinin öpücüğü ile ölmesi lazım
baba crouch un ev cinine giysi vermesi gerekiyor
okdar çokki bunlar şu anda aklıma gelenler
yani film hikaye bitmiş
Ron un eski moda cübbesi üzerinde ikizler bir büyüyle dantel işlemeleri söküyorlar
Anahtarla beraber geri labirentin ortasına dönmeleri lazım dumbledore un yanına değil
Ayrıca crouch junior ı daha iyi sorgulayamadanruh emicinin öpücüğü ile ölmesi lazım
baba crouch un ev cinine giysi vermesi gerekiyor
okdar çokki bunlar şu anda aklıma gelenler
yani film hikaye bitmiş
-
Logan
- Kullanıcı

Taz okumadım ama herahalde filmi anlatmışın...
olmazki... Ayıp...
olmazki... Ayıp...
Dostum o kadar da ayrıntılı şeyler olmayacak tabi. Söylediklerinden bazıları ayrıntıya inmiş geldi bana, filmin hepsini kitaba uydursalar, film herhalde 5 saat felan sürerdi 
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Logan
- Kullanıcı

Ewet bu konuda... kitabı okuyup sonra filem gidenler çok şikayetçi o yüzden kitap okumuyorum :..: sırf filmi beyeniyim diyesylvos wrote:Dostum o kadar da ayrıntılı şeyler olmayacak tabi. Söylediklerinden bazıları ayrıntıya inmiş geldi bana, filmin hepsini kitaba uydursalar, film herhalde 5 saat felan sürerdi