Son harry potter filmi

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Son harry potter filmi

Post by mefistofeles »

Filmi ilk seansta izledim çok uzun zamandır da bekliyorum gerçi sştede sevmeyenlerin sayısı sevenlerden az olsa da bana çok ticari bir film olmuş gibi geliyor hikayeye hiç eksik o kadar çok nokta var ki?Sadece ben mi böyle düşünüyorum filmi izleyenler yorumlarınızı bekliyorum....
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

Ben izlemedim.İzlemeyi de düşünmüyorum.Eksik,değiştirmeler,eklemeler...Verdiğim paraya pek değdiğini sanmıyorum.Merak da etmiyorum.Ona verceğim parayı alır kumbarama atar gider fantastik kitap alırım.Hp kitabını normal severim.Filmini hiç sevmem.Filminin gözümde değeri yok
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

izlemedim inşallah cumartesi günü izleyeceğim...

bu arada sayın moderatör bu konunun yeri burası değil en kısa zamanda değiştirmeniz dileğiyle... :)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Başlığı Konu Ötesi Serbest Kürsüsüne taşıyorum. Filmler üzerine tartışmalar ve yorumlar genellikle o bölümümüzde yapılır...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Hmmm.. Kitabı bayağı uzun idi. filmi bugün izleyeceğim. İnşallah Yüzüklerin Efendisi' ndeki gibi senaryoyu değiştirip en önemli kısımları parçalayıp kesmemişlerdi. Kitaptaki anlatım gibi filmi de güzeldir inşallah.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Valahi... 20 sinde 30 40 kişi gidiyoruz işte...:D

görecez bakacaz..:d
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Malesef yüzüklerin efendisinden de beter yapmışlar bir kaç ejderha yaartık gösterelim gerisini koyuverelim çok büyük hayal kırıklığı çooookkkkk
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Film görsel açıdan gerçekten güzel ve etkileyiciydi.

Ama birde madalyonun öbür yüzü var ki beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.Film bugüne kadar izlediğim en kötü HP uyarlamasıydı.Gerçekten çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım.HP kitaplarını severek okumama rağmen bu film beni hüsrana uğrattı.Burda filmin uyarlama hatalarını yazmayacağım.O kadar fazla ki yazmaya üşeniyorum. :!:
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

heh biri filmi anlatsın bizde gitmekten kurtulalım :P hehehe

Bide şey var fantazi ürülerine sinamada hak etiği değer verilmiyor...

l.o.t.r gibi.. poter gibi... yada d&d gibi..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

iş efekt yapmakla bitmiyor
ben aklıma gelenleri sayayım
Rita steevart bir animagus kendini sineğe dönüştürüyor
Harry kiitabın yarısında büyü çalışıyordu burda herşey inme iner gibi iniyor
Deligöz moody nin giriş sahnesinde tavanda şimşek filan çakmıyor
Harry ilk görevde ejderhanın içine sokulmadan süpürgesini çağırıyor
İsmini hatırlamıyorum bir adam vardı jüride harry e yardım etmeye uğraşan o yok
karkaroff kolundaki karanlık işareti iksir dersi sırasında snape e gösteriyor harry orda görüyor gece müdürün odasında dönerken değil
Jüri oylamaları yok
Hagrid in patlar uçlu kelekeri hiç görünmüyor
hermonie krumla kütüphanede tanışıyor
Hemonie nin bulduğu dört nokta büyüsü kullanılmamış
Labirente ki sfenks hiç görünmüyor aslında labirentte hiç bir şey yok büyük örümceğide aklemek istiyorum
ismini hatırlamıyorum crouch un ev cini hiç ortalıklarda görünmüyor
dünya kupasında yapılan kara işaret harry nin düşürdüğü kendi asasıyla yapılıyor (aslında cebinden çalan ev cini o zaten yok)
Dünya kupasında kapıdaki kapıcı ortalıklarda yok
stadyumda gösteriler sırasıında kullanılan veela lar zaten hiç yok
Fransadan gelen öğrencilerin veela oldukları hiç açıklanmıyor
Asa tartım töreni
Harry nin ron ve hermonie yle çalıştıkları büyüler
cho ile olan ilişkileri
Gerçek deligözün olduğu sandık bir değil en az altı yedi odalı olmalıydı
Labirent o kadar büyük değildi aksine oiddicth sahasının içine sığabiliyordu
dünya kupasındaki seyyer satıcılar
lord voldermort geri dönüşünde onu aramayan bütün müridlerine crucio naleti yapmıştı
Asalar bağlandığında büyülerin en son yapılandan geriye doğru olması gerekiyordu hemen ölüler çıktı ortaya ayrıca cedric i kılkıyrık öldürdü nasıl cedreic in ruhunun yansıması voldermort un asasından çıkıyor
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

tas wrote: Fransadan gelen öğrencilerin veela oldukları hiç açıklanmıyor

Asalar bağlandığında büyülerin en son yapılandan geriye doğru olması gerekiyordu hemen ölüler çıktı ortaya ayrıca cedric i kılkıyrık öldürdü nasıl cedreic in ruhunun yansıması voldermort un asasından çıkıyor
Fransadan gelen öğrenciler veela değil ki zaten.Fleur sadece.O da veela kanı taşıyor.
Cedrici kılkuyruk öldürdü evet.Ama asa kılkuyruğun asası değildi.Voldinin asasıydı.Bununla ilgili Rowling chatte bahsetmişti.Kitapta da Cedric Voldinin asasından çıkıyor...O hemen ölülerin çıkmasına gelince.Dediklerine bakılırsa(Ben izlemedim) evet orada yanlışlık yapmışlar.

Bunları tahmin ettiğim için gitmiyorum filmine.Sevmem filmini.
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

birde şu an aklıma geldi hagrid madam maxime ile yakınlaşırken annesinin yarı dev olduğunu söyleyince kavga ediyorlar ve hikayenin sonuna kadar kavgalı kalıyorlar.
Ron un eski moda cübbesi üzerinde ikizler bir büyüyle dantel işlemeleri söküyorlar
Anahtarla beraber geri labirentin ortasına dönmeleri lazım dumbledore un yanına değil
Ayrıca crouch junior ı daha iyi sorgulayamadanruh emicinin öpücüğü ile ölmesi lazım
baba crouch un ev cinine giysi vermesi gerekiyor
okdar çokki bunlar şu anda aklıma gelenler
yani film hikaye bitmiş
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Taz okumadım ama herahalde filmi anlatmışın...

olmazki... Ayıp...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Dostum o kadar da ayrıntılı şeyler olmayacak tabi. Söylediklerinden bazıları ayrıntıya inmiş geldi bana, filmin hepsini kitaba uydursalar, film herhalde 5 saat felan sürerdi :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

sylvos wrote:Dostum o kadar da ayrıntılı şeyler olmayacak tabi. Söylediklerinden bazıları ayrıntıya inmiş geldi bana, filmin hepsini kitaba uydursalar, film herhalde 5 saat felan sürerdi :D
Ewet bu konuda... kitabı okuyup sonra filem gidenler çok şikayetçi o yüzden kitap okumuyorum :..: sırf filmi beyeniyim diye :P
Post Reply