Wolverine misali bir fighter

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Locked
barmen
Kullanıcı
Kullanıcı

Wolverine misali bir fighter

Post by barmen »

lvl3 fighter elf

str 17 Hp 36
dex 17 Ac 17
con 14
int 10
wis 8
cha 8

2x bladed gauntlet ( d6 dmg 17-20ciritik /x2) ( sword and fist)
Chain shirt
Feat: Egzotih wepon(bladed gauntlet) - Two wepon fight - Power Atack - Cleave

Sizce nasıl? öneriler? eksikler ? Gelecek önerileri ?
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Ambidexterity tavsiye ediyorum feat olarak. Ã?ift silahtan aldığın cezayı biraz daha düşürecektir.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Cosmic-Spell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cosmic-Spell »

Aslında idare eder ama savaşçının hası kaslı ve irikıyım olanıdır. Bkz. Caramon Majere... Adam gidip bir archmage in karşısına bile çıksa yenme ezip geçme ihtimali var (Tabi biraz daha zeki olsa :king: )

Ama herkese tavsiyem benim Amidamaru gibi dev, kaslı, hızlı zeki birer gölge samurai olabilirdi. Yani iddalıyım kendi levelimdeki her büyücü rahip hırsız druid vs vs ne kadar garabet varsa hepsi ile karşılaşabilrim.

MSN: cloud_dreams@icqmail.com kapışma isteyen mail ile bildirsin :evil:

Ben şahsen herkese Grand Katana tavsiye ederim. İcabında 25 santimlik cüce işi çeliği bile kesebilecek güçte bir kılıçtır. Ve çok hızlı kullanıldığı için pek açık bıraktığıda söylenemez.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Cosmic-Spell wrote:Ben şahsen herkese Grand Katana tavsiye ederim. İcabında 25 santimlik cüce işi çeliği bile kesebilecek güçte bir kılıçtır. Ve çok hızlı kullanıldığı için pek açık bıraktığıda söylenemez.
Yok yahu. Madem Japon silahları o kadar muhteşemdi vakti zamanında Hunlar'ın önünden niye kaçtılar? Hunlar'ın silahları katanayı kırıp ellerine verdiği için mi yoksa zırhlarını parçalayıp dağıttığı için mi?
İnanmayın çocuğum böyle Katana yalanlarına filan. Alın elinize bi falchion ya da bi scimitar. Bunlar güzel şeylerdir :D
Ben double axe'ı daa çok seviyom tabii. :D
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Başlık kilitlenmiştir. Sanırım herkes cevabını aldı. Yazılan bazı mesajlar tarafımca silinmiştir. Burası düellonun yeri değil.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Locked