Page 1 of 1

Giderken...

Posted: Wed Aug 23, 2006 3:02 am
by Slach
Slach ormanın engin karanlığında yavaşça atını sürüyordu. Buralarda olmalıydı rüyasında hatırladığı imge ona bu yolu gösteriyordu. Ve yanan yalancı siyahlığı gördü. Tam da rüyasındaki gibi. Atı düşük tempodan hızlanmaya başladı. "uğursuz hayvan beni oraya götürüyor." Her ne kadar karşı koymaya çalışsada yapamadı ve at doğrudan o siyah siyah parlayan yere gitti. At aniden durdu ve üzerinden Slach'ı attı ve karanlık ormanın içinde yok oldu.

- Geldim işte benden ne istiyorsunuz.

Slach karşısında kendi hayalini gördü ses çıkarmıyorsu sadece ağzı kıpırdıyordu. Ama sesi zihninde yankılanmıştı.

- Burası tam olarak senin girmek istediğin yer. Gölgealtı.... Gölgealtı

* Hırsızlık Sınavı

Posted: Wed Aug 23, 2006 3:42 am
by Lord Necros
-Buraya girmek ne kadar zamandır kalbinin derinliklerinde yanan bir arzu?

Slach'ın kendi hayalinin çevresinde pek çok karaltı belirdi. Slach hiçbirini seçemiyordu. Gölgealtı'nın ustaları olmalılardı bunlar.

-Seni buraya getiren şey biz değildik, senin kendi arzundu.

Hayalinin dudakları yeniden kıpırdadı, ama ortalığa bir ses yayılmamışken, sözcükler zihninde yer buluyordu.

Buraya layık mıydı_ Karşısındaki adamların oradaki varlıklarını zar zor seçiyordu. Onların karşısında bu kadar acizken, buraya layık mıydı.

Evet, bundan şüphesi yoktu. Olamazdı da! Başka bir seçenek yoktu!

Kendi hayali başını salladı ve gülümsedi.

-Kararlılık ve özgüven. Ã?nce bu. Evine hoşgeldin.

Karaltılar, Slach'ı saygıyla selamladılar. Slach, selamlara karşılık verirken, bunun daha sadece başlangıç olduğunu biliyordu.

***

Sınav sonucunda Slach, Hırsız Ustalık Sınavı'nı geçerek beş seviye almaya hak kazanmıştır.